Ksa dnem Askerlik...

adananın neresinden biz iş nedeniyle adanadayız ceyhanda

reşatbey adana merkez.ama ben kayserideyim üniversiteyi burda okudum ve burda evlendim..evet 33 günümümz kaldı çok şükür.eşin askerlik şubesine gidecekse çok rahat eder merak etme.ama acemilikte bizimki çok çekti denetim vardı nisanda çok zorlamışlardı.şimdi iyidir eminim

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile5 allaha emanet olun şekerler rabbim sağsalim kavuştursun bizleri sevdiklerimize kaydirigubbakcemile

:roflol: az önce tlf ile konuştum da ne yazdığımın farkında bile değilim canım ya. hani alıntı yapıyoruz ya birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz ??? :roflol: inşallah anlatabildim şimdi

Canım kac kısıden alıntı yapmak ıstıyorsan sırasıyla alıntı yap yazısının yanında mq kutucuguna bas en son alıntı yapacagın kısının de alıntı yap butonuna bas...
sonra mesaj yazma yerıne sırasıyla altlarına yaz..

denemeee :roflol:

tamam işte. alıntı yapacagınmesajların altındakı NQkutucugunu tek tek tıkla canımcım
sonra cevap yaz ı tıkla
deneme :roflol:

uf evet evet kaydirigubbakcemile3
bugece 3-4 arası nöbeti varmış seninkıde başladımı nöbete?
aramaya fırsatı olurmu acaba ya
benimkini kantinci yapmışlar. 4 gün kantinde çalışıyor. 3 gün de silah temizliyormuş. yani değil nöbet eğitime bile gitmiyor çoğunlukla.
nöbeti nerde tutacağına bağlıdır canım arayıp arayamayacağı.

Ben de az önce konuştum.. 23.00-01.00 nöbeti varmış
sizlerde neden nöbet var ki anlamadım ben bu işi hiç. galiba görevi olmayanlar nöbet tutuyor ya da denizcilerde durum farklı. nişanlım burda askere değer veriyorlar dio zaten. kısa dönemleri yormamaya çalışıyorlar dio

benım nişanlımda şimdiye kadar encok calıstırılan kısa dönemler bizmişiz diyo, gercektende arkadaslarımın sevgilileri cok daha rahat özellikle 4 gündür canları çıkıyomuş

canım alıntı yap kutucugunun yanındakı kutucuklara tıkla sonra cevap yaz de

Koğuş nöbetiymiş canım, koğuşun önüne bir sandalye atıp 2 saat boyunca oturuyorlar.. Nöbet dedikleri bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…