- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi divine_time
- #2.681
birisi bana toplu msj nasıl gönderilir anlatabilir mi?
herkese ayrı ayrı yazınca başım dönüyor kafamçokkarıştı
canım alıntı yap kutucugunun yanındakı kutucuklara tıkla sonra cevap yaz de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birisi bana toplu msj nasıl gönderilir anlatabilir mi?
herkese ayrı ayrı yazınca başım dönüyor kafamçokkarıştı
:roflol: az önce tlf ile konuştum da ne yazdığımın farkında bile değilim canım ya. hani alıntı yapıyoruz ya birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz ??? :roflol: inşallah anlatabildim şimdi
Nasıl toplu mesaj canım ? ozel mesaj mı ?
adananın neresinden biz iş nedeniyle adanadayız ceyhanda
:roflol: az önce tlf ile konuştum da ne yazdığımın farkında bile değilim canım ya. hani alıntı yapıyoruz ya birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz ??? :roflol: inşallah anlatabildim şimdi
ama canım tek kişiden alıntı değil birden fazla kişeden aynı anda alıntı yapmak istiyorum
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile5 allaha emanet olun şekerler rabbim sağsalim kavuştursun bizleri sevdiklerimize kaydirigubbakcemile
Canım kac kısıden alıntı yapmak ıstıyorsan sırasıyla alıntı yap yazısının yanında mq kutucuguna bas en son alıntı yapacagın kısının de alıntı yap butonuna bas...
sonra mesaj yazma yerıne sırasıyla altlarına yaz..
deneme :roflol:tamam işte. alıntı yapacagınmesajların altındakı NQkutucugunu tek tek tıkla canımcım
sonra cevap yaz ı tıkla
teşekkürler kızlar yaptım başardım sayenizde kaydirigubbakcemile3
benim nişanlım beni, senin nişanlın seni yesin canım :)ay yerim seni=)))
benim nişanlım beni, senin nişanlın seni yesin canım :)
benimkini kantinci yapmışlar. 4 gün kantinde çalışıyor. 3 gün de silah temizliyormuş. yani değil nöbet eğitime bile gitmiyor çoğunlukla.uf evet evet kaydirigubbakcemile3
bugece 3-4 arası nöbeti varmış seninkıde başladımı nöbete?
aramaya fırsatı olurmu acaba ya
sizlerde neden nöbet var ki anlamadım ben bu işi hiç. galiba görevi olmayanlar nöbet tutuyor ya da denizcilerde durum farklı. nişanlım burda askere değer veriyorlar dio zaten. kısa dönemleri yormamaya çalışıyorlar dioBen de az önce konuştum.. 23.00-01.00 nöbeti varmış
sizlerde neden nöbet var ki anlamadım ben bu işi hiç. galiba görevi olmayanlar nöbet tutuyor ya da denizcilerde durum farklı. nişanlım burda askere değer veriyorlar dio zaten. kısa dönemleri yormamaya çalışıyorlar dio
sizlerde neden nöbet var ki anlamadım ben bu işi hiç. galiba görevi olmayanlar nöbet tutuyor ya da denizcilerde durum farklı. nişanlım burda askere değer veriyorlar dio zaten. kısa dönemleri yormamaya çalışıyorlar dio
Koğuş nöbetiymiş canım, koğuşun önüne bir sandalye atıp 2 saat boyunca oturuyorlar.. Nöbet dedikleri bu işte