- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.621
bende hozatın önünde vurdular beni yi dinleyip aglıyorum. cok kötü bi türkü ama napıyım..
evet kızlar kendimizi salmayalım etrafta bir sürü fıstık gibi kız var kendimizi salarsak eslerimizi sevgililerimizin gözü ister istemez kayar. millet bize baksın o kıskansınkaydirigubbakcemile5sen de tam dinleyecek şarkıyı bulmuşsun be güzelim. kendine eziyet etme. hani biz güzelleşecektik hani kendimize bakacaktık kızlar zemuszemus
sen de tam dinleyecek şarkıyı bulmuşsun be güzelim. kendine eziyet etme. hani biz güzelleşecektik hani kendimize bakacaktık kızlar zemuszemus
evet kızlar kendimizi salmayalım etrafta bir sürü fıstık gibi kız var kendimizi salarsak eslerimizi sevgililerimizin gözü ister istemez kayar. millet bize baksın o kıskansınkaydirigubbakcemile5
benim esimde biraz kilo al diyor benim hedefimde 52 kilo olmak. ramazanda girdi araya ama almaya calısacam
sen de tam dinleyecek şarkıyı bulmuşsun be güzelim. kendine eziyet etme. hani biz güzelleşecektik hani kendimize bakacaktık kızlar zemuszemus
ben başladım bile. valla nişanda gayet iyiydim ama saonra zayıflamaya başladım. şimdi benim 5kilo falan almam gerek. o gelene kadar alırım zaten kolaylıkla. onun haricinde de saçlarım yıprandı düzleştirmekten fönden. saçlarım yumuşacık olsun istiyorum. kaydirigubbakcemile2 gelmesine yakın alışveriş yapıcam güzel şirin bir elbise alıcam tabi saçlar makyaj o biçim olacak yaniii. ayyy şimdiden heyecanlandımm valla kaydirigubbakcemile3
benimki de bişey demez ince bellim diye sever beni ama olsun ben de çok zayıf olmayı sevmiyorum. geldiklerinde süper oluruz inşallah. delikafaduldenne qüzel bak benimde onlar olacak koafer miş alısverişmiş esim kiloma birsey demiyor ben rahat demiyorum
ewet ya onlar qelene kadar kendimize bakmalıyız kiloluysak zayifllayalım sahsen ben 7---8 kilom kalid esim qelene kadar vereceqim imaj deqisikliqi yapalım be yapamayı düsünüyorum ilk hedefim 8--7 kiloyu vermek askerlerimiz qelene dek qüzelleşmemmiz lazım demi ya kızlar hadi aqlamayı bırakın kendimiz e baaklım varmsınız yokmusunuz ne dersiniz kızlar
ne qüzel bak benimde onlar olacak koafer miş alısverişmiş esim kiloma birsey demiyor ben rahat demiyorum
bende hatlarımı azcık düzgünleştirsem diyorum anlarsınız=))
ben anlamadım valla :)
:roflol: Allah ıyılıgınızı versın emı...
Bende anlamadım.. nasıl spor fılan mı ? CADIARZU
böyle dolgunlaşsınlar diyorum hanii..=)))
evlencez malum=)
canım benim yaaa mafoldumben umarım özleminle birlikte eşin geldiğinde öğrenirsiniz mutlu haberinizi umudunu yitirme..
hiç kendini kötü hissetme.ziyarete gittiğinde olur hem seni çok özlemiştir o zmn daha istekli olur.:ecrin_bebek:
yanı sılıkon mılıkon fılan mı... aman kuzum patlar matlar basına ıs acma... :roflol: