Ksa dnem Askerlik...

üzülme canım her iste bir hayır vardır. hamileyken insanın psikolojisi bozuk oluyormus daha duygusal stresli... birde askerlik özlemiyle birlestirğinde cok üzülünce cocugunuda zarar verebilirdin. askerden gelsin tedavi olsun birlikte hissedin her anınızı.:1hug:

amin canım inşallah rabbim her şerde bir hayır vermiş inşallah bizim hayrımızda yakındır CADIARZU:Saruboceq:

benimki de bişey demez ince bellim diye sever beni ama olsun ben de çok zayıf olmayı sevmiyorum. geldiklerinde süper oluruz inşallah. delikafadulden

belim incedir malum azcık qöbşüm var birazda kalca basenim yok zaten üstlerim kilo almaz yani kollarım falan iyi boyum 175 insallh süper olmalıyız yabni bizlri böyle beqeniyorlarda amacımız sadece deqişklik yapmak kızlar

Canım nasıl zayıflıyorsun ? hangı sporları yapıyorsun ?
kaydirigubbakcemile3

cnm özel sporum yok nerde fazlalık orda yoqun spor arkadaslarla ramazanda sonra yürüse qideceqiz spor salona qideceqzi zayıf kalmak ve 2. cocukta olunca vücudum sarkmasın diyede spora qitmem qerek cok sükür simdilik sarkma falan yokta eski formum dönmeliyim insalalh döneriz

selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakaım ramazanın ilk günü nasıl geçti kaydirigubbakcemile5

burcudeniz ne yaparsan bana da anlat olur mu bakk küserim yoksa :1closedeyes:
benim de ihtiyacım var onlaraadelikafadulden

burcudeniz ne yaparsan bana da anlat olur mu bakk küserim yoksa :1closedeyes:
benim de ihtiyacım var onlaraadelikafadulden

canım ben doğal yöntemler uyguluyorum 1 haftadır.
öyle ilaçlara kremlere inanmam..
elma sirkesi içiyorum, buz masajı yapıyorum, hurma yiyorum bide normal masaj yapıyorum yatmadan. yapan ve faydasını gören cok duydum denıyorum bence cok mantıklı hurma ve sirke hormanları düzenliyo ve cilde cok ıyı gelıyo.
bence olcak olcakzemuszemus

X