Ksa dnem Askerlik...

çok uzak canm ya biz bi uçta o bi uçta..ayrıca kendisi de kimseyi istemiyo ailesini ve banada sakın gelmeyin hele seni hiç bırakamam daha kötü olurum diyo.ben de onu üzmemek için tamam demiştim gitmeden önce gelcez diye tutturmuştuk herkeskaydirigubbakcemile2 şimdi ocak 17 yi bekliyoruz bakalım:eek:

banada aynı seyi söyledi orda sarılırsam yanında gelemezsem dayanamam kötü olurum demişti. ama ben yinede gidecem. daha önce askerlik yapan arkadasalrım bizde gelemyin derdik ama geldiklerinde görünce mutlu olurduk demişlerdi.

:1rolleyes:mektubu bende düşündüm ama bu aralar biraz duygulasılm.ondan önce komutanlarıda okusun istemiorum.adresi sordum daha kendi bile bilmiyo şaştım

kesin bizimkide bilmiyordur. google eartten arastırdım adresi bulabilirmiyim diye ama cok karısık bulamdım. birde iş istanbul olunca daha zor oluyor

dirimcim doğru ama değil mi ama .8 günde 8 yıl yaşlandım desem yeridir .gözlerim torba torba yüzüm gözüm çktü.kayınpederim bile babama endişeleniyorum demiş.noluyo ya.diğer arkadşlar gibi olsa kfayı yerdim onlar çok haklı.ama benim ki tekirdağda mis gibi yemyeşil bi yer.piknik alanı gibi tertemiz hava e bol gıda .bi zahmet 2 koşuversin. burda yürümezdi bile çok merak ediorum şu an ki halinihihoyyyt

bizimkide öyle, iki adımlık yere ekmek almak için arabayla giderdi. kostugunuda hiç görmedim kaydirigubbakcemile3 simdi sürün, kalk, koş... aslında bir nevi iyide oluyor. dogdugundan beri hamlamıstır vücudu

dirimcim doğru ama değil mi ama .8 günde 8 yıl yaşlandım desem yeridir .gözlerim torba torba yüzüm gözüm çktü.kayınpederim bile babama endişeleniyorum demiş.noluyo ya.diğer arkadşlar gibi olsa kfayı yerdim onlar çok haklı.ama benim ki tekirdağda mis gibi yemyeşil bi yer.piknik alanı gibi tertemiz hava e bol gıda .bi zahmet 2 koşuversin. burda yürümezdi bile çok merak ediorum şu an ki halinihihoyyyt
doğru canım bizler kendimizi çok harap ediyorum
bak betuly benden söylemesi canım opuyorumnanaktan,bebek de oldu eşin gelene kadar toparlanman için iyi şans
bende hep beni kilolu görme vs.hamileyken yada doğumdan sonra git derdim :kedi:
biraz olumlu taraflarından bakmak gerekiyor sanırım
şu 5 ayda gençleşip güzelleşelim hanımlar opuyorumnanaktan
eşlerimizi hayran bırakalım opuyorumnanaktan
balayı gibi opuyorumnanaktan

5 dk önce onunla konuştum.bölükte adını polyana koymuşlar.herkes karamsar mı benim ki teselli ediomuş onları.ben çok iyiyim diyo.ben biliyorum zaten iyi olduğunu...
ben niye ağlıycam....kaydirigubbakcemile2

canım benim hoşgeldin
yemin törenine 21 gün var
biz şafağı yemin törenine doğru sayıyoruz :kedi:
senin erkek arkadaşın ne zaman gidecek

canım ne mutlu sana
bende seni merak ediyordum
aah ah şafak sayanlara imrenir oldum resmen
valla benimki gitse de ben şafak saymaya razıyım
beli değil cnm
henüz gündemde bile yok
belkide evlenince olucak bizimkide
artık bende öyle istiyorum
evlenince gitsin diyorum
yoksa evde kalıcam :)

canım bende naz yapıyorum artık :umursamaz:
yok başım ağrıyor,yok şuram ağrıyor
sorsun azcık beni,neyin var,iyimisin diye ama dimi :umursamaz:
ne zormuş ya idare etmek
hep gülüceksin herşey yolunda olacak :dilcikar:

hayırlı ramazanlar canım
nasıslın?

hoşgeldin canım nasılsın?

canım sorma ya bugün sahurdan sonra 2 kere uyandım
rüyamda telefon çalıyor,kalktım baktım felan
sıyırm

tekirdağ saray da

bende biraz önce konuştum
çavuş telefonun yanına 5 dakika konuşunuz diye yazmış :kedi:
5 dakika kime yetecekki:sm_confused:

canım ne mutlu sana
beli değil cnm
henüz gündemde bile yok
evlenince gitsin diyorum

evelnince cok zor oluyor. bana cevremdeki herkes bekleyin diyordu biz dinlemedik aynı evi paylastıgında ayrılmak daha zor oluyor

canım ne mutlu sana
beli değil cnm
henüz gündemde bile yok
evlenince gitsin diyorum
canım ya gitti sonunda
ne çabuk geçiyor zaman,kısa dönem kalkacak mı kalmayacakmı
diye konuşurken bizimki askere gitti bile
canım bende evlenince gider dedim ama çok zor oluyor inan
keşke aralıkta gitse de kurtulsanız
seni çok iyi anlıyorum ama çünki bende gideceği yok evlendikten sonra gitsin bari demiştim :sm_confused:

5dk iyi bir süre bazen 2dk konsup kapatmam gerek diyor. biz 5dk konusunca kendimizi sanslı hissediyoruz. birde adresini bulabilsem süper olacakdı

canım kontörlü telefonlarda bizde 1-2 dakika konuşabiliyoruz
bu sabit telefon,aileler arıyor,sabit telefonun yanına yazmışlar :kedi:

X