- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
- Konu Sahibi divine_time
- #2.421
:dance: darısı başımızaşafak 25 opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:dance: darısı başımızaşafak 25 opuyorumnanaktan
yok canım ya düşüncesizlik falan değil yanlış anlama. benim nişanlım polis ve görev yaptığı yerdeki bayan polisler de bu siteye takılıyormmuş da :1ninca: anladın değil mi canım. ne cadılardır onlar :) meslektaşım a.s.tamam canım sormam düşüncesizlikti pardon ya
:dance: darısı başımıza
Şafak 26.....
turkbayragi Şafak 147 turkbayragi
amin canım hepimizin.iki hanelilere düşünce çabuk geçiyor sanki canım allah yardımcınız olsun...
kızlar sizle bi derdimi paylaşıyımmı ... bugün işteki bi sivrizekalı bay arkadasım bana öyle bi laf ettiki canımı cok sıktı. neymiş nişanlanıp giden erkeklerin asıl derdi kızı baglamakmıs boynuzdan korkarlarmış bide döndüklerinde evlenmekten vazgecme olasılıkları fazlaymıs nekadar arkadasını gförduyse hep böyle olmuş.tartıstımda bıraz iş ortamında olunca cok zıtlasamıyosun. ben nişanlıma sonuna kadar güveniyorum ne o beni bırakır nede ben onu dedım heheh sizinki istisna ozaman dedi wcye gıdıp agladım azcık cok sınırım bozuk zaten kaldıramıyorum böyle lafları! yarın yıne gıtcem yuzunu görmeye tahammülüm yok artık işten soguycam artık ya.
:mymeka: :mymeka: ne alakası var ya. ne kadar pis bir adammış bu böyle. inşallah tez zamanda aldatılır :Saruboceq:kızlar sizle bi derdimi paylaşıyımmı ... bugün işteki bi sivrizekalı bay arkadasım bana öyle bi laf ettiki canımı cok sıktı. neymiş nişanlanıp giden erkeklerin asıl derdi kızı baglamakmıs boynuzdan korkarlarmış bide döndüklerinde evlenmekten vazgecme olasılıkları fazlaymıs nekadar arkadasını gförduyse hep böyle olmuş.tartıstımda bıraz iş ortamında olunca cok zıtlasamıyosun. ben nişanlıma sonuna kadar güveniyorum ne o beni bırakır nede ben onu dedım heheh sizinki istisna ozaman dedi wcye gıdıp agladım azcık cok sınırım bozuk zaten kaldıramıyorum böyle lafları! yarın yıne gıtcem yuzunu görmeye tahammülüm yok artık işten soguycam artık ya.
evet canım o yüzden kullanıcı adımı bile değiştirdim :) işleri güçleri yokmuş gibi dedikodu peşindeler :mymeka:anladım canım zaten insanın etrafındakilr açık arıyor bi de burdan ellerine koz vermeyelim
ya benim altımda çalısıyo aslında hani bazı 'erkelerde'! biüst kademede çalısan bayanı ezmeye çalısma durumları olurya, oda onun için ugrasıyo iğneli laflar açık aramalar filan.. benim derdim bana yetiyo zaten bide bu densize laf yetiştirmeye çalışıyorum.. hasta herif!
ya benim altımda çalısıyo aslında hani bazı 'erkelerde'! biüst kademede çalısan bayanı ezmeye çalısma durumları olurya, oda onun için ugrasıyo iğneli laflar açık aramalar filan.. benim derdim bana yetiyo zaten bide bu densize laf yetiştirmeye çalışıyorum.. hasta herif!
sen de bundan sonra ona altında çalıştığını iice hissettir canım. bakalım ozaman ne oluyormuş. densiz adam :mymeka:
biz de eskisi gibiyiz canım. neden uzaklaşsın ki canım biz yanlış bişey yapmadıktan sonra. ama bugün benimki de çok kızdı bana. birkaç gündür annemi ara diordu benim de hiç içimden gelmedi ve aramadım. ben uzaktayım die mi sözümü dinlemiyorsun dedi. ben de sonra aradım artıkvar mı değişiklik peki konuşmalarda kızlar? biz gayet iyiyiz şimdilik.eskisi gibi. aslında ben de biraz korkuyorum uzaklaşmaktan. ama farkettim o benim soğumamdan acayip korkuyor. sizlerin arası nasıl?
var mı değişiklik peki konuşmalarda kızlar? biz gayet iyiyiz şimdilik.eskisi gibi. aslında ben de biraz korkuyorum uzaklaşmaktan. ama farkettim o benim soğumamdan acayip korkuyor. sizlerin arası nasıl?
İs hayatindaki insanlarla aran ne kadar iyi olursa olsun özel hayatinla ilgili birşey paylaşmayacaksin. Tecrübeyle sabittir. o egolari yokmuuu nerden vuracaklari hic belli olmuyor.Bide hem erkek hemde bi alt kademe de calisiyor. Aman canim dikkat et bölelerine hicde aldiris etme solediklerine.
benim canim cok yandi bu konuda. Safim iste herkesi kendin gibi gorup paylasirsam, banada bu layık yani.Bidaha paylastım mı? Imkani yok catlasam bisey belli etmem artik.