Ksa dnem Askerlik...

valla cok iyi gayette mantıklıyım suan bana eziyet edıyo onbın kılometre öteden bide gecengün zayıfladım dedım ama sana hiç yakısmıyo kılo al dedi yontulmamıs tahta
klava:
benimkide alıştı artık oraya
ne seni özledim diyor nede seviyorum
asker arkadaşıyım ben onun :umursamaz:

doğru söylüyosun.evet yüzüm gözüm şişti ağlamaktan .perişan bi hal aldım.sanki dönecekte kıymet bilecek.ben mi üzül dedim diycek çıkacak işin içinden.o günleri de unutacak ben yıprandığımla kalıcam.bunu bikaç gündür düşünüyorum ama yine ağlıyorum.takdir mi edecek yooook.teşekkür bile etmiycekler.benim onu sevdiğim kadar sevmediğini bile düşünür oldum.... 2 dk görüşmemiz oluyo .onu bunu sorarak geçiriyo.özlem yok gibi daha...:çok üzgünüm:

ya kızlar sızde ayarını bılmıyonuz hee.. klava:
ya ozledım bıttım dıye salya sumuk oluyonuz yada nerdeyse beddua edecegınız arkalarından.. :roflol:

Bu arada bende gelınceye kadar spor ve dıyet yapıp zayıflamayı daş gıbı olmayı planlıyorum..
sonrasında hersey daha farklı olur demı... :kedi: :jeyyar:

sanki bizim ruh halimiz çok iyide ...doğru düşüncez.ne düşüneceğimi şaşırdım.çok özledim çok seviyorum ama döndüğünde bukadar üzüldüğümede pişman olacağımı biliorum.beddua etmedim kesinlikle allah korusun:dilcikar::1no2:

kaydirigubbakcemile3

betülcüm azcıkta sakaya vuruyorum, feda olsun ona hersey sağsalim dönsün yeter benim için ama dün ne kaprisler yaptı bana cok üzdü beni gece uyuyamadım bugun cıktı 1 haftanın acısı işte hata üstüne hata yaptım uykusuzum yorgunum bitkinim..
1 haftadır para cekmeye ınmem lazım enyakın bankamatıkte evımın yakınındakı alısverıs merkezınde ama sırf istemıyo dıye cıkmıyorum dısarı işten eve evden işe arada ekmek almaya markete bukadar. ben ınu böylesıne düşünürken geride bıraktıgı insana bukadar ezıyet etmemesı gerektıgınıde bı anlasa.yinede nekadar kızsamda istesın canımı yine veririm..

Bende şaka dıyorum tabı kızlar aa... :bbo:

Burcucum sanırım kıskanc bıraz.. benım esım de evlılık oncesı bu konularda cok hassastı hemde dedıklerının kac mıslı..
Ama asker ıken yapması daha farklı olur tabı.. yınede ıdare edıcez napalım... zaman bıraz daha gecsın hem onlar cok ozleyecek hem bız..
Gercı sımdı bıle cok ozluyoruz zaten ama o zaman cok daha farklı olucak artık özlem cok buyuyecek...

Hem o sımdı senden cok uzak dıye daha cok korumak ıster senı dısarıdan, diğer hemcınslerınden.. aklı kalır... o psıkolojıyı cok yasadım ıyı tanırım.. :teselli:

ben de şimdilik böyle sıkıntılar yok kızlar. aslında eskisinden daha ii bile diyebilirim. amaaa belli olmaz tabi erkek milleti.

allah nasip ederse evet.kızımıda götürecem.sen niye gidemiyosun.
:a015:

nişanlım tuncelide canım ya.ulasım cok zor ferıbotla fılan gecılıyomus keban barajından oda heran olmuyomus bıde mayın rıskı varmıs sakın gelmeyın kimsenın aılesı gelmıycek aklım sizde kalmasın bide dıyo.çok isterdim onu öyule görmeyi.. esekkafalım benim=))

Bende oyle... benı gormesını, oğlunu gormesını, onu görmeyı cok ısterdım..
Ama yasak ıste malesef...

biliyorum bende onun dediklerinden dışarı çıkmıyorum zaten. allahtan güven sorunumuz hiç olmadı bide öyle seyler olsa zincir baglar gıderdi eminim=))laelaelaelaelae

ama evlenince kıskançlıkları gecer diye düşünüyorum yaw buarad bende az değilimdir hee cok pis kıskanırım:lepi:

canım benimde kardeşim tuncelide il jandarmada senin nişanlında il jandarma da mı?

kızlarrr selam ben geldimmmm bugun pek bi neşeli gördümmm szi ve cooookk sevindim bende iiyim bugun.buarda burcucum bende gidemiorum yemin törenine istemio kimseyi ama annesi bana dediki babsı gidicek aybasında yemin törenine kadar orda kalcak dedi bakalım bizimki ne dicek bu işe ama acıkcası ben sevindimm destek olcaklar askımaa

Bende oyle... benı gormesını, oğlunu gormesını, onu görmeyı cok ısterdım..
Ama yasak ıste malesef...

ben eve bıtane webcam alcam canım msne gırerken kullanmak için ben onu göremıycem ama olsun. sende böyle yap oğluşunuda görür hem babası alkisalkisalkis
ama webcami kullanmaınında kurallarını koydu benim kocacığım; kapalı bişey gıyıncekmişim makyajlı fln cıkmıycakmısım arkadan gecen askerler bakarsa dellenirmiş orda katil etmiycekmişim.. bak sen..=))

senin yine webcama izin var bnmki ayarlarını yapmak icin bilgisayarımı almıstım herzaman çaalısan webcam nedense calısmıooookaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…