- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.301
var canım sohbet bölümündeaaa öyle bi topic mi varmıs :1hug:
senağlamasenağlamagözler kalbin aynasıdır, yalan nedir bilmez onlar...siyah mavi yeşil olsun,aşkı inkar etmez onlar...bu parça çalıyorda senağlama
var canım sohbet bölümünde
senide bekleriz kaydirigubbakcemile5
senağlamasenağlama
kızlar ben yine daraldım eşimde yok evin abonelikleri var
onları yaptırmam gerekiyor,eşimde yık içime daral geldi
elektriği keseceklermiş bugünde dondurucuda bişeyler var içime daral geldi
stresten hemen saç diplerim ağrıyor ya
eşimde kızdı bozulursa bozulsun diye
herşey stres oldu bana senağlama
var canım sohbet bölümünde
senide bekleriz kaydirigubbakcemile5
senağlamasenağlama
kızlar ben yine daraldım eşimde yok evin abonelikleri var
onları yaptırmam gerekiyor,eşimde yık içime daral geldi
elektriği keseceklermiş bugünde dondurucuda bişeyler var içime daral geldi
stresten hemen saç diplerim ağrıyor ya
eşimde kızdı bozulursa bozulsun diye
herşey stres oldu bana senağlama
bende hiç bilmem o işleri annemlerdeyken annem yapardı evlendik hemen esim gidince bana kaldı bende unutabilirim kesilebilir bizimkide
canım inşallah bugünler gelip geçecekbanada o daral sık sık geliyor :bbo: ama elimizden gelen şeyleride tek başımıza yapmalıyız dirimcim bu dik durmak demektir bunlar bile yıkmamalı bizleri güçlü durmalıyızki hayat çekilir hale gelsinsıkma canını inan duyulan işitilen kar asözler oluyorki hayatımızda kulağımıza geliyor ama işte hayat o zaman duruyor. tek ihtiyacmız olan şey sevgi olmalı unutma canım..herşeyin üstesinden geliriz akaydirigubbakcemile5
canım faturaları,kredi borçlarını hep ödedimDirimcim..
esımde bana devrettı tum odemelerı kartların taksıtlerını, arabanın kredısını vs...
Hepsıı guzel notlar halınde aldım tarıhlerıyle... odedıklerımı cızıyorum... hatırlatmalar koydum..
Bunlara alısmamız lazım aslında cunku benımde hıc oyle bı derdım yoktu hersey esım tarafından yapılırdı hazıra konardım aslında kotu bırsey bu..
herseyı onlara yuklemek.... Allah korusu dunyanın her halı var sonra duvara toslamıs gıbı oluruz.. hastalık olur bırsey olur..... Allah vermesın..
Alısacagız sıkma canını..
canım faturaları,kredi borçlarını hep ödedim
bu abonelik farklı biraz ama çaresini bulucaz artık
Dirimcim..
esımde bana devrettı tum odemelerı kartların taksıtlerını, arabanın kredısını vs...
Hepsıı guzel notlar halınde aldım tarıhlerıyle... odedıklerımı cızıyorum... hatırlatmalar koydum..
Bunlara alısmamız lazım aslında cunku benımde hıc oyle bı derdım yoktu hersey esım tarafından yapılırdı hazıra konardım aslında kotu bırsey bu..
herseyı onlara yuklemek.... Allah korusu dunyanın her halı var sonra duvara toslamıs gıbı oluruz.. hastalık olur bırsey olur..... Allah vermesın..
Alısacagız sıkma canını..
iskenderunda nerde yapıyor canım. denizci mi yoksa ?
:teytey:
alışcaz artık canım ya
olsun canını sıkmaya degmez canım ya elbet hallolacak..
sanırım rahatlığa alıştık :kedi:aslında su 6 ay bizimde kendimizi egitecegimiz kendi ayaklarımızda daha saglam durmayı ögrenecegimiz dönem :)
yok cnm denizci değil..
hadi ya neyse hayırlısı olsunNasılsınız bayanlar?
Aksilikler nedeniyle cumartesi gidemiyorum off mafoldumben yemin törenine gideceğim sadece
Evet canım bızım ıcınde ıyı olacak..aslında su 6 ay bizimde kendimizi egitecegimiz kendi ayaklarımızda daha saglam durmayı ögrenecegimiz dönem :)
turkbayragi Şafak 147/İskenderun turkbayragi
evet canım nick değiştirdim. kaydirigubbakcemile5Evet canım bızım ıcınde ıyı olacak..
Canım sen nıck degıstırdın degıl mı ? mnelvn ?..
her şerde bir hayır vardır diyerek teselli edşyorum kendimi canım. evet 4 eylülde gideceğim yemin törenine inşallah :Saruboceq:hadi ya neyse hayırlısı olsun
4 eylüldü zaten yemin töreni değilmiydi
bizim daha 21 günümüz var -tatlicadiarzu-