Ksa dnem Askerlik...

aaa öyle bi topic mi varmıs :1hug:
var canım sohbet bölümünde
senide bekleriz kaydirigubbakcemile5

gözler kalbin aynasıdır, yalan nedir bilmez onlar...siyah mavi yeşil olsun,aşkı inkar etmez onlar...bu parça çalıyorda senağlama
senağlamasenağlama
kızlar ben yine daraldım eşimde yok evin abonelikleri var
onları yaptırmam gerekiyor,eşimde yık içime daral geldi
elektriği keseceklermiş bugünde dondurucuda bişeyler var içime daral geldi
stresten hemen saç diplerim ağrıyor ya
eşimde kızdı bozulursa bozulsun diye
herşey stres oldu bana senağlama

bende hiç bilmem o işleri annemlerdeyken annem yapardı evlendik hemen esim gidince bana kaldı bende unutabilirim kesilebilir bizimkide

banada o daral sık sık geliyor :bbo: ama elimizden gelen şeyleride tek başımıza yapmalıyız dirimcim bu dik durmak demektir bunlar bile yıkmamalı bizleri güçlü durmalıyızki hayat çekilir hale gelsin sıkma canını inan duyulan işitilen kar asözler oluyorki hayatımızda kulağımıza geliyor ama işte hayat o zaman duruyor. tek ihtiyacmız olan şey sevgi olmalı unutma canım..herşeyin üstesinden geliriz akaydirigubbakcemile5

Dirimcim..
esımde bana devrettı tum odemelerı kartların taksıtlerını, arabanın kredısını vs...
Hepsıı guzel notlar halınde aldım tarıhlerıyle... odedıklerımı cızıyorum... hatırlatmalar koydum..
Bunlara alısmamız lazım aslında cunku benımde hıc oyle bı derdım yoktu hersey esım tarafından yapılırdı hazıra konardım aslında kotu bırsey bu..
herseyı onlara yuklemek.... Allah korusu dunyanın her halı var sonra duvara toslamıs gıbı oluruz.. hastalık olur bırsey olur..... Allah vermesın..
Alısacagız sıkma canını..

canım inşallah bugünler gelip geçecek
çatlıyorum artık ya
herşey arka arkaya geliyor
herşeyi problem yapmaya başladım
diyemiyorum ki aman bozulsun benden kıymetli mi?
stresten saç döküyorum
stres bana hiç iyi gelmiyor malesef :çok üzgünüm:

canım faturaları,kredi borçlarını hep ödedim
bu abonelik farklı biraz ama çaresini bulucaz artık

aslında su 6 ay bizimde kendimizi egitecegimiz kendi ayaklarımızda daha saglam durmayı ögrenecegimiz dönem :)

Nasılsınız bayanlar?
Aksilikler nedeniyle cumartesi gidemiyorum off mafoldumben yemin törenine gideceğim sadece

hadi ya neyse hayırlısı olsun
4 eylüldü zaten yemin töreni değilmiydi
bizim daha 21 günümüz var -tatlicadiarzu-
her şerde bir hayır vardır diyerek teselli edşyorum kendimi canım. evet 4 eylülde gideceğim yemin törenine inşallah :Saruboceq:

ben geldiiimm şekerlerr ..
işteyim stresten ölcem patron azarı işitiyorum sabahtan beri
kocacımda aramadı zaten amaan napalıım oohh yandan yandan zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…