Ksa dnem Askerlik...

her şerde bir hayır vardır diyerek teselli edşyorum kendimi canım. evet 4 eylülde gideceğim yemin törenine inşallah :Saruboceq:
canım hayırlısı olsun,dağıtım yerleri belli oldu mu peki canım

ben geldiiimm şekerlerr ..
işteyim stresten ölcem patron azarı işitiyorum sabahtan beri
kocacımda aramadı zaten amaan napalıım oohh yandan yandan zemuszemuszemuszemus
canım bu aralar bende aynı durumdayım malesef birde hassaslıkta var tabi :çok üzgünüm:

aramıyor diye yazmıştın galiba. ondan sordum canım. denizciyse eğer rahatlar orda ve rahatça arayabilir aslında diyecektim de.

saol tatlım ya hala aramadı bu arada delircem..herkes konuştuğunu yazıyor benim ki hiç mi zaman bulamıyor anlamıyorumsenağlama

uzun dönemler gelmiş oyüzden acayip sıra varmıs hem telefon hem msnde!!
benım nısanlımda 3 gundur arayamıyo desem yerıdır 1dk konustuk sadece gecen sefer
evet bu hafta uzun dönemler gelecekmiş,
ben eşimi telefonla zor düşürüyoeum
bide düştüğünde asker yarımsaat sonra ara diyor klava:
tabi oda kendi ailesinden tel bekliyor telefonu meşgul etme diyor kısacası :umursamaz:

ooh canım süpersiin... zemuszemus

ya dünyayı dar etmeye ne gerek var enfazla işten atılrım aç kalırım , en fazla nişanlımı 5 ay görmediğim gibi sesinide duyamam yani ne olcak dünyanın sonu dseğilya amaann oh sabahlar olmasınn kıvırr çalkala çalkala:teytey::dance::dance:

ben sinir olurdum inadına arayıp arayıp kapatırdım hahayyt sengözlerimebaksanabdelikafadulden

:roflol: delikafadulden zemuszemus

kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: çilwkli pastaaaa :roflol: kocaaamaaann :roflol:

kös kös oturup ah erkeğim gitti amanda özledim oy göremedim diye diye yaşlanıyoruz olan bize oluyo!!! sağsalişm döncek bunlar sonra onlar için harab oldugumuzu unutup sen çökmüşün çirkinleşmişin diycekler elalemin kızlarına bakacaklar !!
yüzüm çökmüş 1 haftada patronum bıle kendine gel artık dedi yaslandım resmen be ben ömrümden ömür yiycem o gelip beğenmiycek bide varya kafasını orta yere gömerim yemin!
kendinize gelin bugünden tezi yok spora maskelere başlayın benden söylemesi

canım iyi misin ya. ama ben de aynı şeyi düşünmüyor değilim ha :roflol:

ben sinir olurdum inadına arayıp arayıp kapatırdım hahayyt sengözlerimebaksanabdelikafadulden
düşürene aşkolsun
bidahakine yarımsaat sonra ara derse
kapatmıyorum dicem :umursamaz:

:roflol: :roflol: çilwkli pastaaaa :roflol: kocaaamaaann :roflol:
olsada yesek sositososito

kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis
önümüzdeki hafta belli olacakmış dirim gideceği yer
canım eşimde dedi
kaba taslak listeler belliymiş aslında,bakalım hayırlısı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…