Ksa dnem Askerlik...

senin yine webcama izin var bnmki ayarlarını yapmak icin bilgisayarımı almıstım herzaman çaalısan webcam nedense calısmıooookaydirigubbakcemile3

hosgeldin canımmm aslında çokkötü bigün geçirdim ama napıyım arsızlık yapıyorum artık hehe=)) bosver napalım belkide gitmemek daha iyidir ayrılmak zor olur diyolar ben bide gidebilseydim cok aglardım yine tutamazdım kendimi ..
bende alcam kız daha yok webcamim dışarı ayagımı cıkarmama izin çıkarsa koşa koşa alcam getircem eve
ben yapamıycam makyaj bile istemıyo kamerada,vereliniortak:lepi: bari sen yap cilveler işveler filanda özlesinler azcık

ben 150 sayıyorum askım öyle dedi

hımmm benimki carsamba teslim oldu demmekki 150...neyse ben hafta sayıyorum zaten 22 hafta vardı 21 hafta kaldı buhaftasonundan sorada 20 kalıcaaakkk cift basamaklı sayınca sanki psikolojim düzelioooo:)

kıskanclıga gelince timuçin aradıgında nerdesin nereye gidicen die surekli soruo ve dun gece bana yemin ettirdi birsey olursa hastalık falan ben burdayım die sölemessin mutlaka söle diee

Evlenınce gecıyor hakıkaten... oyle olmasa bız napardık bılmıyorum.. 2,5 sene bırbırımızın elınden neler cektık.. ben kıskanc o kıskanc dunyayı dar ettık.. ama yınede cok guzeldı..
o aşk o tutku cok baska oluyor... :asigim:

Bu arada webcam le nasıl goruseceksınız bızde henuz oyle bı durum yokkı telefola bıle anca.. baksana dun konustuk bugun konusamadık... :sm_confused:
Belkı dagıtımdan sonra karakola fılan duserse kı ıyımı kotumu olur bılemıyorum o zaman daha cok ımkan olabılır... egıtımde bıraz zor.. benneyaptımki

Sana eşlik edebılırım.. yalnız gıtmez bılırım..

canım seninkide doğuda sonucta ordaki birliktede vardır ınternet cafe.
çarsı ıznı verılmeyen yerlerde ıcere ınternet odaları oluyo ordan msnde konusyruz bazen, ben görüntülü konusma baslattıgımda o benı görebilir.

bugün bana kızdı senağlama annesini aramadım die. ben nişandan sonra annesini hep aradım halini hatırını sordum. ama onun ailesinden hiç kimse beni bir kere bile aramadı. çok da ilgisizler zaten. benim de bu sebeple hiç içimden gelmiyordu aramak

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar Şafak 150 Ankara/Etimesgut
:teytey:
140 lara iniyoruz inşallah iki rakamlılara da böyle çabuk ineriz:)

efkarlı mısın bu akşam elvancım boşver ara annesini nolcak sen
üzerine düşeni yap onun senden yana sıkıntısı olmasın da:1closedeyes:

sıkıntı sıkıntı sıkıntı işte canım çalışmak istemiyor hiç bişey yapasım yok bu özlem öyle tatlı talı özlemeye benzemiyor işte insanın içini çürütüyor
Neyse eninde sonunda bitecek de biz kendimizi bitirmeden bitse iyi olurkaydirigubbakcemile3

1 hafta oldu daha. sanki 1ay gecmiş gibi.yarın haftasonu baslıyo iş çıkışı yapcak bişey yok amaç yok cok sıkıldım yalnızlıktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…