- 19 Ağustos 2007
- 635
- 1
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.361
senin yine webcama izin var bnmki ayarlarını yapmak icin bilgisayarımı almıstım herzaman çaalısan webcam nedense calısmıooookaydirigubbakcemile3
kızlar bisey sorucam bazılar safak 149 dio bazılar 152 falan dio hangisi acaba
kızlar bisey sorucam bazılar safak 149 dio bazılar 152 falan dio hangisi acaba
ben 150 sayıyorum askım öyle dedi
biliyorum bende onun dediklerinden dışarı çıkmıyorum zaten. allahtan güven sorunumuz hiç olmadı bide öyle seyler olsa zincir baglar gıderdi eminim=))laelaelaelaelae
ama evlenince kıskançlıkları gecer diye düşünüyorum yaw buarad bende az değilimdir hee cok pis kıskanırım:lepi:
ben eve bıtane webcam alcam canım msne gırerken kullanmak için ben onu göremıycem ama olsun. sende böyle yap oğluşunuda görür hem babası alkisalkisalkis
ama webcami kullanmaınında kurallarını koydu benim kocacığım; kapalı bişey gıyıncekmişim makyajlı fln cıkmıycakmısım arkadan gecen askerler bakarsa dellenirmiş orda katil etmiycekmişim.. bak sen..=))
Evlenınce gecıyor hakıkaten... oyle olmasa bız napardık bılmıyorum.. 2,5 sene bırbırımızın elınden neler cektık.. ben kıskanc o kıskanc dunyayı dar ettık.. ama yınede cok guzeldı..
o aşk o tutku cok baska oluyor... :asigim:
Bu arada webcam le nasıl goruseceksınız bızde henuz oyle bı durum yokkı telefola bıle anca.. baksana dun konustuk bugun konusamadık... :sm_confused:
Belkı dagıtımdan sonra karakola fılan duserse kı ıyımı kotumu olur bılemıyorum o zaman daha cok ımkan olabılır... egıtımde bıraz zor.. benneyaptımki
Sana eşlik edebılırım.. yalnız gıtmez bılırım..
eyü akşamlar canımArkadaşlar hepinize iyi akşamlar Şafak 150 Ankara/Etimesgut
:teytey:
140 lara iniyoruz inşallah iki rakamlılara da böyle çabuk ineriz:)
efkarlı mısın bu akşam elvancım boşver ara annesini nolcak sen
zerine düşeni yk onun senden yana sıkıntısı olmasın da:1closedeyes:
ben dedaraldım ya offf