- 24 Nisan 2009
- 658
- 2
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.381
1 hafta oldu daha. sanki 1ay gecmiş gibi.yarın haftasonu baslıyo iş çıkışı yapcak bişey yok amaç yok cok sıkıldım yalnızlıktan..
herkes efkarlı bugün nedense. geçmek bilmiyor zaman...
bugün nişanlım "burda zaten bir sürü şey yaşıyorum bunladım bir de sen üzme beni bitanem" dedi.
haklısın dedim sadece.
onlar bizlerin ne yaşadığını ne hissettiğini bilmiyorlar mı acaba?
misal ben o gittiğinden beri birsürü şey yaşadım onu özlemenin dışında. günlük sıkıntılarım oldu. ama hiçbirinden ona bahsetmedim bile. herşey çok ii çok güzelmiş gibi bahsettim.
bizler bu kadar ince düşünürken acaba onlar bunun farkında mı???
bosver cnm sen ince düsünmeye devam et...gelince acısını cıkarırsın sahsen ben öle yapıcam:) seninki birazda olsa rahat yerde doğuda olsaydı gercekten o psikoloji cok kötü o yuzden deerini bil takılma hiçbişeye
Haklısın canım. Gelince neler edeceğim ben ona haberi yok şakkıdı
bir de kızlar bizim beyfendinin ayakkabısı sıkmış. ayakkabı göndereceğim ben ona. acaba kargoya versem alabilir mi orda? Verirler mi yani ona
Haklısın canım. Gelince neler edeceğim ben ona haberi yok şakkıdı
bir de kızlar bizim beyfendinin ayakkabısı sıkmış. ayakkabı göndereceğim ben ona. acaba kargoya versem alabilir mi orda? Verirler mi yani ona
çok özledim ben ya...
nerde yapıyorçok özledim ben ya...
tmm kızlar çok teşekkür ederim yarın göndereyim ozaman. peki eline geçmezse yani onlar ayakkabıyı alırlarsa ne yapabilirim
tamam canım :)bişey yapamazsın cnm dua et öle biriyle karşılaşmasın botlar yada içine not yaz bu botları çalarsanız askerliğiniz hiç bitmesin dekaydirigubbakcemile3
kütahyada yeri iyi ama böyle burda yalnız kalmak kötü ya
kütahyada yeri iyi ama böyle burda yalnız kalmak kötü ya
evet hem de çok zor.evet canım nişanlıyız. mayıs 2010 da da düğün yapmaya niyetimiz var insan yanında olmasına alışınca çok zor oluyor