Ksa dnem Askerlik...

yarım saat önce bende konuştum.hiç özlemiş gibi değildi zorla konuşmuş gibiydi.üstüne üstlük sitemliydi.anlayamadım ama moralim çok bozuk

onlar orda stres altında binbir türlü işe koştururken özlediğini belki belli edememiştir senin bunu takmaman lazım canm hem kimbilir nasl yorgundur zaten ilk günler daha böyle şeylere takılma dicem ama sende haklısın özlüyosun ve karşında zoraki konuşur gibi tavırlar üzmüştür mutlaka.bi dahaki aramada düzelmiş olur umarım.sitemi niye etti kiCADIARZU

aslında alışamamaktan korktuğum için gitmeyecektim ama ayakkabısı çok sıkmış ayaklarım hep yara oldu dedi. ona ayakkabı götüreceğim. cuma günü giderim büyük ihtimal

ayyy canımsın gidiyomusun gerçekten mi?bak ayrılamazsın sonra kuzum benimmafoldumben

hiç iyi hissetmiyorum:a015:ama siz iyi olun,iyi geceler yarın iyi düşünmek iyi olmak istiyorum ama içim sıkılıyo sesi aklıma geldikçe:bbo:

hiç iyi hissetmiyorum:a015:ama siz iyi olun,iyi geceler yarın iyi düşünmek iyi olmak istiyorum ama içim sıkılıyo sesi aklıma geldikçe:bbo:

anliyorum canım, walla bugun bende hic iyi hissetmiyorum. Siz yeni yeni alismaya calisiyorsunuz simdi aramamalarina. Bak bizim 28 gun kaldi ama 3 gundur sesini duyamadim. Aradim her aksam ulasamadim.nobette bilmem nerde vs. 3 gundur sesini duyamadim.Sabir tasim oldum sabrede sabrede. ha catladim ha catlicam valla.

evet sonunda 1 hafta bitti. zor oluyor ama alışacaz artık. ben her kötü olduğumda evlilikle ilgili bişeyler düşünüyorum ya da eksikleri tamamlıyorum, tavsiye ederim iyi geliyor...

bizde alısıcaz tabiki sesini duymamaya kimbilir ne sıkıntılar cekicez cok zor coooookk

alismak degilde sabretmek oluyo canım ya. baksana benim kac gun oldu arada boyle geliolar banada safak bastırdıkca daha da bı zor daha da degisik bi duygu oluyor. hem kavusacagının sevinci hemde kac gundur gorememenin azabi.

evet sonunda 1 hafta bitti. zor oluyor ama alışacaz artık. ben her kötü olduğumda evlilikle ilgili bişeyler düşünüyorum ya da eksikleri tamamlıyorum, tavsiye ederim iyi geliyor...

Ne guzel iste. gelince ceyiz olur hemen evlenirsiniiz. Zaten cogu arkadasim gelince hemen evlenmek istiyorlar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…