Ksa dnem Askerlik...

günaydın kızlar.ben yemin törenini bekliyorum ençok da bugünlerde.en azından çarşıya çıkabiliyolar ondan sonra netkafeden uzun uzn görüşmek istiyorum.21 gün var daha törenelaelaelaelaelaeşafak 149..

daha neler için sayacağımı bilmiyorummafoldumben

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili,
biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü.:nazar:
bu dizeler bize yazılmış

o kadar karamsar olma:umursamaz:
hiç bisey zorluk cekmeden kıymetli olmaz yasadıkalrınız ilişkinizi kuvvetlendiriyor emin ol ilerde herseyi atlatınca bu yasadıklarınız hos bir anı olarak kalıra.s.

günaydın kızlar.ben yemin törenini bekliyorum ençok da bugünlerde.en azından çarşıya çıkabiliyolar ondan sonra netkafeden uzun uzn görüşmek istiyorum.21 gün var daha törenelaelaelaelaelaeşafak 149..

aslında morel olması acısından yemin töreni safagı da mı saysak küçük rakamlar insanı mutlu ediyor:1hug:

daha neler için sayacağımı bilmiyorummafoldumben

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili,
biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü.:nazar:
bu dizeler bize yazılmış
canım bencede karamsar olma
ilerde çocuklarınıza da anlatacak hikayeniz olacak kaydirigubbakcemile5
askerliği bitsin bence iş olayı halledilir.

bende yemin töreni için şafak sayıyorum son 21 gün opuyorumnanaktan

aslında morel olması acısından yemin töreni safagı da mı saysak küçük rakamlar insanı mutlu ediyor:1hug:
alkisalkisalkis
ben şafak saymamaya çalışıyorum zaten mafoldumben
kızlar dün eve gittim,birkaç parça daha eşya almaya gittim
rahatça ağladım
ne zormuş ya
her odada anılarımız var senağlama

X