- 20 Mart 2009
- 265
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #2.241
şafak 26 işte bir gün daha bitti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
şafak 150turkbayragi
kızlar bugünden sonra yüz kırklı sayılara düşüyoruz
bizimde 140 lardayken 48 38 28 18 diye hemen bitisn yazmıştım bugün şafakk 28 :lepi:
canım inşallah bizimde öyle çabucak geçecek inşallah :Saruboceq:
geçecek canım hepbirlikte sayacağız şafağım bitsede ben yine sayarım sizinle Şeniz
Allah razı olsun bacım senağlamageçecek canım hepbirlikte sayacağız şafağım bitsede ben yine sayarım sizinle Şeniz
:1hug: bizi bırakmaa.s.
zaten bu seferde tayin için sayacaksın galiba canım :1no2:
daha neler için sayacağımı bilmiyorummafoldumben
Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili,
biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü.bu dizeler bize yazılmış
o kadar karamsar olma:umursamaz:
hiç bisey zorluk cekmeden kıymetli olmaz yasadıkalrınız ilişkinizi kuvvetlendiriyor emin ol ilerde herseyi atlatınca bu yasadıklarınız hos bir anı olarak kalıra.s.
günaydın kızlar.ben yemin törenini bekliyorum ençok da bugünlerde.en azından çarşıya çıkabiliyolar ondan sonra netkafeden uzun uzn görüşmek istiyorum.21 gün var daha törenelaelaelaelaelaeşafak 149..
bende 90 lara düsşeyi hayal ediyorum sanki 100den sonra cabuk gececek gibi geliyor
sağol canım sımsıcak desteğin için Şeniz
canım bencede karamsar olmadaha neler için sayacağımı bilmiyorummafoldumben
Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili,
biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü.bu dizeler bize yazılmış
bende yemin töreni için şafak sayıyorum son 21 gün opuyorumnanaktangünaydın kızlar.ben yemin törenini bekliyorum ençok da bugünlerde.en azından çarşıya çıkabiliyolar ondan sonra netkafeden uzun uzn görüşmek istiyorum.21 gün var daha törenelaelaelaelaelaeşafak 149..
alkisalkisalkisaslında morel olması acısından yemin töreni safagı da mı saysak küçük rakamlar insanı mutlu ediyor:1hug:
yemine safak 22 opuyorumnanaktan