- 24 Nisan 2009
- 658
- 2
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.261
aslında morel olması acısından yemin töreni safagı da mı saysak küçük rakamlar insanı mutlu ediyor:1hug:
canım bencede karamsar olma
ilerde çocuklarınıza da anlatacak hikayeniz olacak kaydirigubbakcemile5
askerliği bitsin bence iş olayı halledilir.
az kalmış canım sarılacağınız günler yakın opuyorumnanaktan
canım bencede karamsar olma
ilerde çocuklarınıza da anlatacak hikayeniz olacak kaydirigubbakcemile5
askerliği bitsin bence iş olayı halledilir.
bende yemin töreni için şafak sayıyorum son 21 gün opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis
ben şafak saymamaya çalışıyorum zaten mafoldumben
kızlar dün eve gittim,birkaç parça daha eşya almaya gittim
rahatça ağladım
ne zormuş ya
her odada anılarımız var senağlama
ben sayıyorum ewet hem küçük rakamlar daha kolay hem de gerçekten 8 gündür toplam 4 dk falan konuşabilmişizdir arayınca ne sorcağımı sığdıramıyorum aceleden 100ün üstünde asker varmış sıradadelikafadulden o yüzden benm ilk şafağım yemin töreni geç 21 gün geeeç!-tatlicadiarzu-
valla bende yemin törenini ve bugüünü saymassam 21 gün opuyorumnanaktanben sayıyorum ewet hem küçük rakamlar daha kolay hem de gerçekten 8 gündür toplam 4 dk falan konuşabilmişizdir arayınca ne sorcağımı sığdıramıyorum aceleden 100ün üstünde asker varmış sıradadelikafadulden o yüzden benm ilk şafağım yemin töreni geç 21 gün geeeç!-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim dirimcim anılarımız büyük tabiki oooo neler var anlatacak opuyorumnanaktan
canım sen kaç aylık evlisin?evet canımm aslında ben 30 agustostada gitmek istiyorum ama burda cıkamayınca sarılınca kötü olurum diyor. ben yinede gidecem süpriz yapacam.
aynen canım biz yeni evli olmamıza ragmen odaları gezince kötü oluyorum
canım sen kaç aylık evlisin?
oyy canım benim yaakşam zoruma giden birşey oldu nişanlım kulubeden cep telimi çaldırdı ben hemen aradım evden. konuşurken ailemle konuştun mu? kapatınca onları ara beni arasınlar dedi tamam dedim neyse aradım annesini 2 kez meşgule aldı.nişanlımı arayıp tekrar ulşamadım annene dedim tamam dedi ben cep telefonu buldum arayacağım şimdi onları dedi tabi benim sesim değişince senide arayayım mı dedi yok dedim kalsın konuştuk ya işte dedim ve içimden yine birşeyler krıldı ve döküldü...:a015:
akşam zoruma giden birşey oldu nişanlım kulubeden cep telimi çaldırdı ben hemen aradım evden. konuşurken ailemle konuştun mu? kapatınca onları ara beni arasınlar dedi tamam dedim neyse aradım annesini 2 kez meşgule aldı.nişanlımı arayıp tekrar ulşamadım annene dedim tamam dedi ben cep telefonu buldum arayacağım şimdi onları dedi tabi benim sesim değişince senide arayayım mı dedi yok dedim kalsın konuştuk ya işte dedim ve içimden yine birşeyler krıldı ve döküldü...:a015:
bugün 20 gün olacak. 12 günlük evliyken esimi teslim ettiksenağlama
canım daha çok yeniymiş ya :teselli:bugün 20 gün olacak. 12 günlük evliyken esimi teslim ettiksenağlama
Allah kavuştursunc anım daha çiçeği burnunda yollamışsın eşini. biz de sürekli erteliyoruz askerliği seneye gidecek heralde:çok üzgünüm:
canım daha çok yeniymiş ya :teselli:
benimde 10 ay oldu,ama nasıl geçti anlamadım
oyy canım benim ya
anlıyorum seni ya ne diyeceğimi şaşırdım
sen nişanlını ücretli mi arıyorsun canım,yani kontör gidiyor mu peki?
ben evden arıyorum canım ev telefonundan ne bileyim telefon buldum onları arayacağım demesi :gitme: neyse :a015:
onun su aralar psikolojisi bozuktur. askerden yeni gelen bir arkadasım orda ne derse desin alttan al demişti. ne dediklerini yaptıklarını bilmiyorlarmıs. özellikle son günler iyice cıgırdan cıkıyoruz ben esimi cok sevmeme ragmen süreklidestek olmasına ragmen bi kac kez kalbini kırdım bunu sonra anladım demişti.
üzülme. ilk öncelik sensindir emin ol. sonucta onalrda anne babası özlemiştir tabi
canım düşünmesi bile korkunç 460 günü :1shok:bizde erteleyecekdik ama uzun dönem yasası cıkar uzun dönem yapar diye korkumuzdan basvurduk. 158 gün uzun geliyor 460 gün ne yaprdım bilmiyorum
canım yeni evliler topiğine de bekleriz seni ozmandirimcim sende yeni evli sayılırsın. insan sevince ve mutlu olunca anlamaz.
canım nişanlın annesinden çok seninle konuşuyordur,sen sürekli arıyorsunben evden arıyorum canım ev telefonundan ne bileyim telefon buldum onları arayacağım demesi :gitme: neyse :a015: