Ksa dnem Askerlik...

aslında morel olması acısından yemin töreni safagı da mı saysak küçük rakamlar insanı mutlu ediyor:1hug:

ben sayıyorum ewet hem küçük rakamlar daha kolay hem de gerçekten 8 gündür toplam 4 dk falan konuşabilmişizdir arayınca ne sorcağımı sığdıramıyorum aceleden 100ün üstünde asker varmış sıradadelikafadulden o yüzden benm ilk şafağım yemin töreni geç 21 gün geeeç!-tatlicadiarzu-

az kalmış canım sarılacağınız günler yakın opuyorumnanaktan

evet canımm aslında ben 30 agustostada gitmek istiyorum ama burda cıkamayınca sarılınca kötü olurum diyor. ben yinede gidecem süpriz yapacam.

aynen canım biz yeni evli olmamıza ragmen odaları gezince kötü oluyorum

ben günde 5 dk konustugum halde sıgrıdıramıyorum kelimeleri. hemen cama tıklatıyorlar

valla bende yemin törenini ve bugüünü saymassam 21 gün opuyorumnanaktan
teşekkür ederim dirimcim anılarımız büyük tabiki oooo neler var anlatacak opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis

akşam zoruma giden birşey oldu nişanlım kulubeden cep telimi çaldırdı ben hemen aradım evden. konuşurken ailemle konuştun mu? kapatınca onları ara beni arasınlar dedi tamam dedim neyse aradım annesini 2 kez meşgule aldı.nişanlımı arayıp tekrar ulşamadım annene dedim tamam dedi ben cep telefonu buldum arayacağım şimdi onları dedi tabi benim sesim değişince senide arayayım mı dedi yok dedim kalsın konuştuk ya işte dedim ve içimden yine birşeyler krıldı ve döküldü...:a015:

Son düzenleme:
oyy canım benim ya
anlıyorum seni ya ne diyeceğimi şaşırdım
sen nişanlını ücretli mi arıyorsun canım,yani kontör gidiyor mu peki?

onun su aralar psikolojisi bozuktur. askerden yeni gelen bir arkadasım orda ne derse desin alttan al demişti. ne dediklerini yaptıklarını bilmiyorlarmıs. özellikle son günler iyice cıgırdan cıkıyoruz ben esimi cok sevmeme ragmen süreklidestek olmasına ragmen bi kac kez kalbini kırdım bunu sonra anladım demişti.

Allah kavuştursunc anım daha çiçeği burnunda yollamışsın eşini. biz de sürekli erteliyoruz askerliği seneye gidecek heralde:çok üzgünüm:

bizde erteleyecekdik ama uzun dönem yasası cıkar uzun dönem yapar diye korkumuzdan basvurduk. 158 gün uzun geliyor 460 gün ne yaprdım bilmiyorum

hepinizin Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin arkadaşlar
ne güzel ya şafak 21 lerden bahsediyorsunuz
benimki bi askere gidebilse bende sayıcam ama
beyfendinin daha gitrmeye niyeti yok offfff

alıştık artık canım insan o yıllarda birçok şey etanık oluyor olacakta

bizde erteleyecekdik ama uzun dönem yasası cıkar uzun dönem yapar diye korkumuzdan basvurduk. 158 gün uzun geliyor 460 gün ne yaprdım bilmiyorum
canım düşünmesi bile korkunç 460 günü :1shok:
dirimcim sende yeni evli sayılırsın. insan sevince ve mutlu olunca anlamaz.
canım yeni evliler topiğine de bekleriz seni ozman
bende kendimi yeni evli gibi görüyorum hala :kedi:

ben evden arıyorum canım ev telefonundan ne bileyim telefon buldum onları arayacağım demesi :gitme: neyse :a015:
canım nişanlın annesinden çok seninle konuşuyordur,sen sürekli arıyorsun
annesigil çok aramıyorsa ne bilim işte iyi düşünmek lazım
bende üzülürdüm senin gibi ama neyse
canım sen niye uygun faturalı hatlar var onlardan kullanmıyorsun
sınırsız,1500 dakikası bedava felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…