- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi divine_time
-
- #22.001
Amin canım inşallah , gerçekten küçücük bir yer salı günü orada olucam Allah ın izniyle bitsin artıkBenim erkek arkadaşımda askerliğini geçen sene Manisa-Alaşehir'de yaptı. Allah'ın unuttuğu yer diyorlar ya işte orası Manisa Alaşehir işteKalkıp Ankaradan Alaşehire gitmiştim.
Heyecanınızı o kadar iyi anlıyorum ki geçen sene gelmesine yakın aklımı kaybedeceğim filan sandım. Özlem insanı delirtiyor. Gündüzleri hadi işte ofiste bir şekilde vakit geçiyor ama akşamları, haftasonları olunca insanın üzerine çöküyor özlem. Sokakta el ele tutuşan çiftleri boğazlamak istercesine bakıyordum resmen. Hele o doğumgünleri, yıl dönümleri, yıl başı tam işkence.
Döndüğünden beri 1 sene oldu sanki hiç gitmemiş gibi geliyor ikimize de. Allah hepinizi sevdiklerinize kavuşturur sağsalim inşallah.
kızlar selam bişi sorucam sizlere
myo mezunu olup dgsye başvurduktan sonra sınavsız geçişle 2yılda açık okuyan biri kısa dönem mi yapar askerliğini :26:
keşke benimde geriye 133 gün kalsaydı kısa dönem olsaydı şükret tatlım valla
kızlar yardım edermisiniz sevgilim bugn teslım oldu ama silus tarıhı 04.11.2013 bgn şafak atıcak kısa dönem bide kaçtan düşücez?
Sevgılın 04,11,13 zden itibaren asker sayılıyor cnm
biliyorum tatlım ama bugn kaçtan şafak attırcam bilmıyorum :/ Bide şu sayfanın sonundaki askerim şu kader asker etıketlerını nasıl nereden yaptnz bende yapimm
Eğer izin kullanmazsa 168 den ızınlı halı 180.gun.
Profılıne gır hakkında kısmı var oradan sen tarıh secıyorsun kendısı cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?