- 30 Ocak 2010
- 657
- 3
- Konu Sahibi divine_time
- #21.981
Merhabalar böyle bir anda topigin içine atlamış gibi olucam ama sormak istediğim birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim eşlerinizden sevgililerinizden bildiginiz için sizlere danışmak istedim
Benimde beklediğim bir askerim olucak aralıkta kısa dönem gidicek inşallah Allahımın izniyle bitiricez bu askerliğide.
Gitmeden hazırlıklar malum sormak istediğim askerde içlik olarak yün içlikmi termal içlikmi daha kullanışlı bazı yerlerde renk olarak haki bazı yerlerde krem olarak okuyorum ben krem rengi yün içlik almak istiyorum ama..
Çorap olarak renk farkedermi ? İç çamaşırı olarak yine aynı şekilde renk farkediyormu?
Çalma diğer adıyla yer değiştirme çok oluyormuş diye duydum doğrumudur varsa nasıl koruyorlar eşyalarını ?
Sizin sevdiğiniz en çok ihtiyacı olduğu şeyleri biliyorsunuzdur ilk gidiş olarak ne alınmalı yanına gerekli malzemeler yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
canım içlik olarak termal içlik 1 tane alt üst yeterli oluyorzaten hiç çıkarmıyorlar
renk olarak siyah almıştık
çorap olarakta çok sıkmayan çorap olsun siyah almıştık biz gene bol bol alın nede olsa yıkama sorunu olabilir kaybolabilir...
iç çamaşırı olarak haki yeşildi ondanda bol bol alın aynı şekiilde yıkamada sorun olabilir kaybolabilir.
eşyalarda kaybolma olabiliyor dolapları var ama kilityeyemiyorlar yapcak birşey yok
o yüzden değerli birşey olmamlılı dolaplarında
eldiven bere ve boyunluk kesinlikle alın, iyi bir traj bıçağı, nemlendirici krem(yüz, dudak, kulak için), ayak topuk törpüsü, ayak deodarantı, ayak kremi(en çok ayaklardan çekiyorlar) koltuk altı deodarantı,tırnak makası hani bunlar basit gibi görünüyor ama aklıma gelenleri yazıyorum
gene sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin.