- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.961
kızlaaar bir şey sorucam lütfen tecrübeli olanlar bilenler cevap yazsınnn;
benim sevgilim kısa dönem yapıyor ve usta birliği de aynı şehir çıktı.. yemin töreninden sonra dağıtım izni sanırım 1 gün veriliyormuş aynı şehirde kalanlar için..
ancak bunun için ailesinden biri mi gerekir yoksa direk izin veriliyor mu bir gece için?? lütfen bilen varsa söylesiiiinnnn
kızlar herkesi en kısa zamanda sağ salim Allah kavuştursun. Benim de eşim askere gitti 11 aylık evliyim( izin kullanılmadığında 17 Ocakta mı bitiyormuş??
istanbul küçükyalı yarimi şimdiden cok özledım
allah kavustrsun
benim aşkım da iskenderun deniz kuvvetleri komutanlığında acemiliğini yapıyo ben şimdiden çok özledim onuuu
kızlar 347. donem askerlerimiz için şafak kaç? yedek subay.tk da 148 diyor ama sevgilim askere gideli 10 gun oldu yani teslim oldukları günü saymazsak şafak 146 değil mi? 2 günün bile hesabını yapar oldumsevgilim dönsüüüüüüüün
benim aşkım da iskenderun deniz kuvvetleri komutanlığında acemiliğini yapıyo ben şimdiden çok özledim onuuu
Aynı şehir bile olsa ailesinden biri gittiği takdirde izin veriliyormuş canım. Benim eşim sakaryada 31 ağustos yemin töreni cuma törenden sonra çıkacak pazar dönecekmiş.
acemi birlik ve usta birlik MANİSA...
merhaba bnm nısanlımda acemıde ustada manısa kırkağaç sizin askerınızde mı orada?
Allah yardımcınız olsunKızlar yazdıklarınızı okudum, cok zor olmalıallah hayırlı tezkereler nasip etsin..benimkinin de çıktı askerliği diyarbakıra ama şuan yükseklisans yapıcak, erteledik şimdi..ya sonraa???
içim elvermiyo hiç istemiyorum göndermek, nasıl olcak bilmiyorumm off
lkilknurnurkızlar bişey sormak istiyorum şuan (kısa dönem) acemi birligi olan yer olarak bornovada erkek arkadasım, cuma gunu usta birligine seferihisara gecicek..oraya gecer gecmez cumartesi ve ya pazar carsı izni olur mu ? tecrübesi veya fikri olan varsaaa
Allah yardımcınız olsun
Kütük neresiydi ? Bende izmirdeyim nişanlım izmirde olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?