Ksa dnem Askerlik...

gündüz pek anlamıyorum ama gece olunca yatağa girmek istemiyom valla :gitme: özleim kocişimi :sinifsinif:

yataga gırmıcez o zaman anasını satım koltuga kıvrılcaz...
bu yatak gecelerı cok kotu yapıyo adamı... kaydirigubbakcemile3 :bbo:
acıların çocuğu olup çıkıverdik
aklıma küçük emrah geldi senağlama
telefonumla yatıyorum zaten :çok üzgünüm:
kızlar sizinkiler gitmeden önce ağladı mı hiç?
benim eşim ben ağlarken kendini tutamadı
salya sümük oldu biraz :kedi:

Benı aglatacagınız hee ıllaaa.... lmaz:

Otobus garındayken yanına gıdıyordum benden uzaklasıyordu bıraz... sonra yuzune baktım... bakma gözlerıme dedı kactı...
kendını cok zor tutuyordu.................

biz hiç ağlamadık ilk gidişte.törenden sonra ben salya sümük oldum otobüste :gitme:

valla ben ağlamadı eşimde ağlamadı hatta gülerek gönderdim onu aklı bende kalmasın diye kaydirigubbakcemile5

bende kendimi çok çaresiz hissediyorum
nasıl geçecek
boğazım düğümleniyor hep mafoldumben

aynen böyle diyorum ninjam benim diyorum :kedi: hemen başka bişi diyor akılları yaramazlıktakaydirigubbakcemile3
ay canım ya darısı bana dermişim :kedi:
ilk başlarda iyiydide
sonra telefonlar dinleniyor vs.dedi.
bizim adam odun oldu çıktı

kızlar en çok da ne zoruma gitti
eşimi terminale bıraktık,kayınvalidem,kayınbabam,görümcem vs.vardı.terminalden sonra kayınvalidemler beni annemgilin evine bıraktı,yarın iş başı diye
çok zoruma gitmişti
at gözlerim doldu galiba senağlama

:gitme: evet canım bende çok çaresiz hissediyorum bazen hele o giderken bana sıkı sıkı sarılması aklıma geldikçe:çok üzgünüm: tutamıyorum kendimi

Nasıl yanı.. sızın evınız nerde .. kayınvalıden le bırmıydınız ?

:gitme: evet canım bende çok çaresiz hissediyorum bazen hele o giderken bana sıkı sıkı sarılması aklıma geldikçe:çok üzgünüm: tutamıyorum kendimi
canım bizde askere gitmeden önce sarılarak uyuduk senağlama
aklıma geldikçe kötü oluyorum

Nasıl yanı.. sızın evınız nerde .. kayınvalıden le bırmıydınız ?

canım evlerimiz ayrı,şuanda annemgilde kalıyorum,eşimi yolcu ettikten sonra kayınvalidemler beni baba ocağına bıraktı.eşim gitti,ben bekarlık günlerimde olduğu gibi baba ocağındayım çok zoruma gitmişti

kızlaaarr ben konusabildimmm bugunnnn az öznce aradı kötüymüş pismi yakınıp duruo bende askerlik normaldir dedimm...en son kapatırken seni çok seviyorum dedi ve sesi gitti bebegiminnn çok özledikk birbirimizi yaa offf cbk gecsin

Hepımız oyle canım... bu arada adını unuttum neydı.... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…