- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.081
evet canım aksilik eşimde inattır.sende benim gibi inatsın canım ozaman var mı direnmek herşeydekaydirigubbakcemile3
bende deniz sanmıştım :kedi:
doğru ben bişey yapmadım
duygusal bir dönemdeyim,alınganlaştım iyice :sm_confused:
bizimkide gelemez öyle şeylere,bende sabit hattı düşürmek için canım çıkıyor 20-25 dakika
düşürdüğümdede eşim dışarda telefon bekleyenler var diyor,millet konuşuyor ama
ben düşürmek için çok uğraşıyorum
ya bide eskiden seni çok seviyorum derdi,şimdi tırıs
askerlik arkadaşı gibi konuşuyoruz :çok üzgünüm:
bizde konuşurken hadi kapatıyorum der bende yüzüme kapattı gibi algılıyorum :gitme: rahat konuşamıyorlar malesefki canım birkeresinde komutan bağırıken duydum burası asker ocağı ana kucağı değil diye anladım o zaman laelaelaelaelae bide sırada bekleyenler olabiliyor emir altında da olunca o zorlarına gidiyor ilk başlarda.komutan birkeresinde ayağıyla bi şişeye vurmuş nişanlıma kaldır onu demiş :gitme: tahmin edin yani psikolojiyi herkes aynı seviyede izmarit topluyorlar alıştım şimdi diyor koşup komutana sigara alıp geliyorum diyor. kaydirigubbakcemile3 o yüzden canını sıkma canım
dünde şehit haberlerini izladim tutamadım kendimi açtım vanaları yine :gitme:
dünde şehit haberlerini izladim tutamadım kendimi açtım vanaları yine :gitme:
benim adımda dirim,tanıştığımıza memnun oldum kızlar alkisalkisalkis
Vanalara tıpa takmak lazım.. benneyaptımki
Bu arada benım oglan uyuyorken bende motor gıbı calısıyorum hee... :roflol::roflol:
Getırdım komutanım buyrun sıgaraaannızzz yakiim...... :roflol::roflol:
Ay gozumde canlandı da bı an... esımıde dusundum... :roflol: :bbo:
yemin törenine doğru canlanır heral :kedi::jeyyar:alışıncaya kadar asker arkadaşı olacaksınız malesefki canım benimkide öyle konuşurdu bi göründüm şimdi kedi gibikaydirigubbakcemile3 son aylarında görün ama şimdi değil kaydirigubbakcemile
canım nerde olmuş yine ben haber dinlemiyorum artık :çok üzgünüm:dünde şehit haberlerini izladim tutamadım kendimi açtım vanaları yine :gitme:
bende vanaları bi açtım mı sel suyu götürüyor :gitme: üzülme canım sağ salim kavuşacağız :teselli:
yemin törenine doğru canlanır heral :kedi::jeyyar:
canım nerde olmuş yine ben haber dinlemiyorum artık :çok üzgünüm:
Getırdım komutanım buyrun sıgaraaannızzz yakiim...... :roflol::roflol:
Ay gozumde canlandı da bı an... esımıde dusundum... :roflol: :bbo:
canım bende genelde vanaları akşam yatağa girerken açıyorum
Vanalara tıpa takmak lazım.. benneyaptımki
Bu arada benım oglan uyuyorken bende motor gıbı calısıyorum hee... :roflol::roflol:
bende canım:teytey: memnun oldum canım kaydirigubbakcemile5
ellerinde bomba patlayanlaralazığdı sanırım canım 3 şehit verdik dün onları gösteriyolardı dedim allahım sağsalim gelsin bizimkiler :gitme: :a015:
ay çok güldüm kamuflajların içinde ninja gibi olmuşlardırbende gözümde ninja gib canlandırmıştım ya da atom karınca gibi :roflol:
ne zormuş ya mafoldumben
bende canım
:Saruboceq: inşallah rabbim sağsalim kavuştursun herkezi sevdiğine a.s
ne zormuş ya mafoldumben
bende canım