- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.561
Canım merhaba çok teşekkürler öncelikle.. a.s.
Valla 17 ocak diye hesap yapmıştım yoksa yanlışmı yapmışım kaydirigubbakcemile3
Sizin dediğiniz doğrudur balım şafak 125 o halde.. turkbayragi
Birde askerim cuma günü usta birliğine teslim olacakmış bakalım hayırlısı..
Buarada telefon soktu yemin töreninden sonra ama baya iyi gizledi bazen 2 gün açmadığı bile olduu :bbo: İnşallah usta birliğinde rahat olur askerimm...
Ordu İl Jandarma Komutanlığı turkbayragi
bu arada elimde bir haber war bu haberin doğruluk payı çok yüksek...
ANKARA - Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, ''Tek tip askerlik'' çalışmalarına ilişkin, ''Henüz Bakanlar Kurulu'nda görüşülebilecek bir tasarı seviyesine gelmedi'' dedi. Gönül, Maldivler Savunma ve Ulusal Güvenlik Bakanı Ameen Faisal ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Bakan Gönül, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
Bir gazetecinin, ''Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde tek tip askerlikle ilgili dosya verdiğini'' ifade ederek, değerlendirmesini sorması üzerine Gönül, şunları söyledi:
''Konu nihai bir kanun tasarısı haline gelmediği için bir şey söylemek yanlış olur. Bakanlar Kurulu'nda müzakere edilecek aşamaya geldiğinde daha çok bilgi verme şansımız olur. Değişecek bilgileri söylemek yanlış olur. Metin nihai şeklini alsın ondan sonra bilgi verelim.
Başbakan Erdoğan'a verilen dosyayla ilgili ben bir şey bilmiyorum. Bunu da sizden duyuyorum. O konuda bir şey söylemem mümkün değil. Genelkurmay'ın bir açıklaması olmadı bildiğim kadarıyla. Bu konuda siz nasıl bilgi aldınız onu da bilmiyorum açıkçası. Benim bilgim, şu anda bakanlık olarak verebileceğim bilgi, henüz Bakanlar Kurulu'nda görüşülebilecek bir tasarı seviyesine gelmedi.''
tektip mektip çıkması zor bence sadece uzun dönemi kısaltsınlar ve kısa dönemi de uzatsınlar
sonuçta kısa uzunun resmen 3 katı yazık yanii ...
ben zaten uzun dönemi uzatın derken 9 yada 12 ay demedim
tamam okumuş insanlar hayata erken atılacaklar fakat uzun gidenlerinde bi hayatı var arkadsım sen uzun dönem adamı 15 ay elinde tutsan bundan alacağın verim düşer
benim kısa dönemi uzatsınlar uzun dönemi kısaltsınlar şuydu uzun ve kısanın arasında makul bir süre olsun 3 kat diye öyle yazdım ben ...
ocakta yürürlüğe giricek diyorlar..
3 ay değil cnm 6 ay birden artıcak
12 ay yapmak istiyorlar hepsini
ya askerdeki adamı etkilemesi çok saçma değilmi
uzun dönemleri etkielsin onlar kısalsın erken teskere alsınlar ama
şuan askerde olan kısa dönemleri etkilemesin ya lütfen eyvahedigeldismile
ne 12 ayi arkadasim haberler bas bas 9 ay tek tip askerlik diye bagiriyor :)
kızlar şimdi nişanlımla konuştumm o diorki şu anki askerlik zaten 12 ay...3 ayı zorunlu gönüllü askerlik dior..15 ay oluor yani ölelikle..yeni tasarı da dior ya 9 ay diee 3 ayı da zorunlu gönllü olcakmış yine 12 ay olur diooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?