- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.541
canımın yarısını uğurladım, herşey birden bire kayboldu sanki.. herşey eksildi, eve girdim bomboş, duvarlar yok, uçurum heryer. halbuki benimle yaşamıyo ama aynı şehirde olmak bile yetiyomuş.
ne zamandır okuyorum burayı ilk kez yazıyorum. yazmazsam başedemem diye korkuyorum bu özlemle, en iyisi derin derin nefes almak, ama yok o da tıkanıyo bi yerde aldığım nefes bile yarım
askerim yarın usta birliğine teslim oluyoo:çok üzgünüm:Allahım sabır ver banaa....
canımın yarısını uğurladım, herşey birden bire kayboldu sanki.. herşey eksildi, eve girdim bomboş, duvarlar yok, uçurum heryer. halbuki benimle yaşamıyo ama aynı şehirde olmak bile yetiyomuş.
ne zamandır okuyorum burayı ilk kez yazıyorum. yazmazsam başedemem diye korkuyorum bu özlemle, en iyisi derin derin nefes almak, ama yok o da tıkanıyo bi yerde aldığım nefes bile yarım
geveze: canım bende yemin törenine gitmiştim bizimkide 27 ağustosta olmuştu 3 gün evci izinine çıkardı ailesi 30 ağustos zafer bayramına denk geldiği için komutanlar 3 gün izin vermişlerdi ben törenden sonra gece 11 de annemle otobüse binip istanbula dönmüştüm oda ailesiyle otelde konakladı 3 gün...sizin niye yemin töreni o kadar geç oldu uzun dönemmi ???
Hayır canım kısa dönem ama komando olarak yapıyor askerliğini o yüzden ayın 7 sindeydi yemin töreni
benim bildiğim ustabirlikte cep teli sokabiliyorlar benim aşkım ustabirliğine gidince sokucak cep teli
dugiii cnm benim aşkımda 12 ağustosta teslim oldu kastamonu-gölköyde askerlik yapyor fakat bizim şafak 125 nasıl oluyor ??? benimkide kısa dönem yapıyor...allah kavuştursun bu arada canım..
benim askerim de diyarbakır da şu an daha telefon sokamadı ama kafaya koymuşsokucak
c.tesi istanbuldan çanakkale geliboluya ailemden kaçak olarak günübirlik sevgilimi görmeye gidiyorum.benimle orda askerliğini yapan tanıdığı olan varsa gelebilir:)bnden söylemesi
Benim nişanlımda çanakkalede bol bol selam götür çok özledim alıcam inşallahhh ocak 14 te aşkımı ordan :)
kizlar bugun haberleri izlediniz mi askerlikle ilgili ekim-kasim gibi yürülüge girecek. 6 ay askerlik yapan univ mezunlari arti 3 ay yapacaklarmis.
yedek subaylarda degisiklik olmicakmis.
benim sevgilim yedek subaydi sanirim sinava girmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?