- Konu Sahibi divine_time
- #21.581
ayy zornlu gönüllükmüş pardon..zorunluysa eğer gönüllü kısmını kaldırsınlkar bence..zorunlu gönüllük de neymiş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar
şuanki yapılan askerliğin 12 ayı zorunlu ama 3 ayı gönüllü.askerliğe başlanıldığında bununla ilgili evrak imzalatıyorlar zaten.
ayrıca kısa dönemler için askerde olanların 6 ay kazanılmış hakkı oluyor.
yani onlar için uzamaz diye düşünüyorum.
bu yasa çıktıktan sonra gidenleri kapsayabilir tek tip.
Şu an kesin bir açıklama beklemesin kimse
1 Ekim'de Meclis açılıyor ve bu konu mecliste ilk konuşulacak konulardan biri.
Kesin olmayan bir şey hakkında açıklama beklemeniz daha saçma.
Gn.Kr.Bşk zaten biraz bahsetti durumdan. Mecburen karara bağlanmasını bekleyeceksiniz.
herkes rahat olsun arkadaşlar duyduğuma göre 2011 den sonra devreye giricekmiş o kadar kolaymı ya hemen şıp diye değişirmi ???
ayrıca gündem değişecek yine demedi demeyin bakın tayyip erdoğan cumhurbaşkan olcakmış bir sürede gündem böyle çalkalanacak tek tip askerlik rafa kalkacak...demedi demeyin...
Arkadaşlar tek tip askerlik hali hazırda kısa dönem askerde olanların askerliğini uzatmicak. Lütfen çıkmasın diye dualar etmeyin 15 ay asker yolu bekleyen arkadaşlar var onlar için çıksın diye dua ediyorum ben. Benim eşimde kısa dönem ama herşey eşit olmalı bence. Çıksada 3 ay daha fazla bekliceksiniz yapıcak bişey yok 15 ay bekleyen nasıl bekliyor.
Ayrıca bu madde çok uzun zamandır gündemde. Çok büyük ihtimalle 1 Ekimde Meclise sunulduğunda kabul olucak. Bu durumda ben doğum yaptıktan sonra dönecek eşim ama olsun. Ben uzun dönem bekleyen arkadaşlarım için çok sevinicem eğer çıkarsa gerçekten bencil olmayıp sizin durumunuzda olan binlerce asker sevgilisini eşini düşünün.