- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.161
kızlar bu ayın 27 sinde yemin törenimiz warr....sizinkiler ne zaman. bugün hiç aramdı. bende günde 1 defa konuşabiliyorum oda 1 dakika.sanırım alıştım ama...
senağlamabenim sevgilimde ayın 12 sinde hatay serinyola teslim oldu... Usta birliğinde gidecekleri yerleri şimdiden belli olmuş , hakkari çukurcaya düşmüş senağlama.. hasretle başa nasıl çıkıcam derken, şimdi bide içime onu kaybetme korkusu düştü... nasıl geçicek bu günler bilmiyorumsenağlama
yuppiii bu sabah katine cikarmislar 21 dakika konustuk :))) cok mutluyum
evet kesinlikle iskence. bana anlattigi su, egitimlere henüz cikmamislar sabah kaldiriyorlarmis yarim saat icinde hazir olup kahvaltiya iniyorlarmis. daha sonra topluyorlarmis bölügü ve hazirolda 2-3 saat bekliyorlarmis. bide o sicagin altinda....
amac ne gercekten anlamiyorum, zaten ben askere gitmesini istemiyordum ama evlenmemiz icin bu sartti
kızlar acemilik zor geçer bu duruma zamanla sizde askerinizde alışıcaksınız.bizde acemiliği yeni atlattık.Sivas'ta acemilik yaptı benim nişanlım. o güneşin altında 4 saat iştima için bekliyorlardı. kara böcek gibi geldi nişanlım kaydirigubbakcemile3
sabredin sabır etmesini söyleyin.
sen almanyanin neresindensin canim? umarim ulasabilirsin. beni her sabah ariyordu bugun bu saat oldu hala aramadi. sanirim firsatini yakalayamadi
ben heidelberg canim....
evet büyük ihtimal egitime baslamislardir. cok gerekli sanki.....benim bitanem hic istemedigi halde gitti ya ona yaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?