- 26 Temmuz 2008
- 834
- 7
- Konu Sahibi divine_time
- #21.141
iskenderuna giden sevgilim bugun aradi ve tek dedigi su 'bitsin su acemelik yirtiyorlar bizi' oldu. simdi aklim hep hep hep orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iskenderuna giden sevgilim bugun aradi ve tek dedigi su 'bitsin su acemelik yirtiyorlar bizi' oldu. simdi aklim hep hep hep orda
ne kadar zormuş insanın eşinin askerde olması. elimde telefon sadece bekliyorum. 27 saatir sesini duymadım
Allah sağsalim kavuştursun sizide...
bende nişanlımı bugün usta birliğine uğurladım başım felaket ağrıyor.O varken günlr nasıl geçti anlamadım ama bugün bana çok çok uzun geldi mafoldumben
arkadaslar ben günde 1 kez konusabiliyorum o da 1 dakikacik.
bisey sorucam 12sinde teslim oldu kisa dönem gidiyor ben simdi safak kac diyecegim bilemedim :) yardimci olun da bende sayam da safaklari hehehe
geveze cok tsk ederim hadi ya 153 demek ben 150den basliyor saniyordum insan sunu düz hesap yapar yaa..
seninki nerede canim?
ya benimkide ario daha 1dk olmadan kapatalim evli barkli colugu cocugu olanlar var diyor bende dedim eee ben ne olacam onlarda imza var diye daha cok mu konusma haklari oluyor ?
bu acemlikte askerde bitmicek gibi uf