- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.181
umarim ulasirsin canim o niye aramiyor seni ankesörlü telefondan?
beni az önce aradi, sicaktan ve yemeklerden migdesi bulanmis basi dönmüs tansyonu düsmüs vs. igne vurulacakmis. bende vurulmamasini söyledim.
netten okudugum kadariyla her sikayete igne yapiyorlarmis. ignenin agrilarinida 3-4 gün cekiyorlarmis. ama vurulucam duramiyorum böyle dedi 1dk sürmedi zaten kapatti.
bu yetmezmis gibi bir akrabamin ölüm haberi geldi. bundan 2 gece önce de disimin kirildigini görmüstüm. bunu ölüme yoruyorlardi da inanmiyordum
saat 5bucukta basladim aramaya hic ara vermeden suan saat 19.07 hala devam ediyorum ama sürekli mesgul.. benim askimda acaba akil edip ararmibi sesini duysam tek dakika olsada fark etmiyor sadece iyi oldugunu bilmek istiyorum cok degilki... senin gözün aydin walla ne güzel benimki birde sivasa gitsin hiiiiic aramaz o dönene kadar ben bir 20yas felan yaslancam bu gidisle:)
kızlar günlerce ağladım ama sadece kendime yaptım. oyüzden hepimizin en uzun ayrılığı bu olur inşallah. Allah başka türlü ayrılıklar vermesin.
Amin inşallah, ben hala ağlıyorum, özlüyorum onu çok, resimlerine bakıp,mesajlarını okuyup duruyorumsenağlama
sülüs tarihi derken????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?