Ksa dnem Askerlik...

kızlar günaydınnn...sevgiilim sabah 6 da aramıs ve ben herzaman yastıgımın altında tuttugum telefonumu sansa yatagın yanına koymusum duymadımmm cok mutsuzummm zaten 2 gundur konusmuyıduk offfffffffffffffffffffffffffffff

kızlar günaydınnn...sevgiilim sabah 6 da aramıs ve ben herzaman yastıgımın altında tuttugum telefonumu sansa yatagın yanına koymusum duymadımmm cok mutsuzummm zaten 2 gundur konusmuyıduk offfffffffffffffffffffffffffffff

tüh canım ya :teselli: arar bakalım tekrar sen telefonunu yinede yanına koy geceleri ya da titreşimekaydirigubbakcemile

Hadi yaa.. neyse yıne arar canım telas etme... bende tlf u baya bı seslı yaptım hep cebımde gecede yanımda...

şafak 151/İskenderun
günaydın kızlar bugün nasılsınız
miracle canım inşallah arar
üzme kendini
dünde ben duymamışım,okadar da telefon beklemiştim :çok üzgünüm:
öğle arasında arayabilir canım
betuly canım sen nasılsın eşinle görüşebildin mi canım?
anlayamadım eşine eğitim vermiyorlar heralde,eğitimsiz hemen nasıl dağıtım yapıyorlar :sm_confused:

şafak 151/İskenderun
günaydın kızlar bugün nasılsınız
miracle canım inşallah arar
üzme kendini
dünde ben duymamışım,okadar da telefon beklemiştim :çok üzgünüm:
öğle arasında arayabilir canım
betuly canım sen nasılsın eşinle görüşebildin mi canım?
anlayamadım eşine eğitim vermiyorlar heralde,eğitimsiz hemen nasıl dağıtım yapıyorlar :sm_confused:

Hayır canım gorusemedım daha...
Egıtım derken benım esımı mı soruyorsun.. kıyafetlerı gelmemıstı oncekı gun demekkı geldı ve egıtımler basladı yogun bı sekılde o yuzden de arayamadı sanırım.. ıste 15 gun egıtılecekler demekkı...

günaydınnn kızlarrrrr
bugün cok bitkinim oturdugum yerden uyuyacam
dün iki kez aradı cok yorulmuslar egitimler kendini göstermeye baslamıs genc bir komutan varmıs baya bir süründürmüş üstüm yırtıldı dedi :KK43:

Hayır canım gorusemedım daha...
Egıtım derken benım esımı mı soruyorsun.. kıyafetlerı gelmemıstı oncekı gun demekkı geldı ve egıtımler basladı yogun bı sekılde o yuzden de arayamadı sanırım.. ıste 15 gun egıtılecekler demekkı...
canım evet senin eşini sormuştum
15 gün eğitim çok az
uzun dönemler 3 ay eğitim alıyorlar
içini ferah tut canım
bir haftayı bitirdik
belki telefonlar dinleniyor diye,arattırmıyorlardır
hakkaride askerlik yapan biri olsa sorardık
dediğim gibi benim eşimde çok az aramaya başladı,eğitimler sıkıymış

günaydınnn kızlarrrrr
bugün cok bitkinim oturdugum yerden uyuyacam
dün iki kez aradı cok yorulmuslar egitimler kendini göstermeye baslamıs genc bir komutan varmıs baya bir süründürmüş üstüm yırtıldı dedi :KK43:
günaydın canım
aynen bende çok yorgunum eşim arar diye telefonu hergün sabah 5'e kuruyorum
evden arıyor,çok kontör gitmesin diye
sabahta işe gideyim derken bende senin gibi bitkin kalıyorum :sm_confused:

X