Ksa dnem Askerlik...

kaydirigubbakcemile3 kendini cok cirkin hissediyor sakal ve sac olmayınca birde güneste iyice yanmıslar amele ynıgı oldum 1 haftada diyordu söylesem dalga geciyor diye kızar herhalde kaydirigubbakcemile3

senemcim 1 hafta benimkide ağladı kapkara oldum diye kaydirigubbakcemile3 zaten esmer bende diyorum olsun çikolata tadında yerim seni diyorum susuyor:jeyyar:

benim esimde hep saat 7den sonra arıyor. belki içine dogmustur ögle arasında yada aksam arar üzülme

işallah ararcanm yoksa bugün kendimi pek iyi görmedim halimi:ecrin_bebek:
ne halde olduğunu bugün sorucam bakalım güneşe hiç gelemez normalde cildi beyaz işalla yanmamıştırkaydirigubbakcemile3amele yanığı gibi.şimdi klıma geldi keşke güneş kremi verseydim sürerdi ordakaydirigubbakcemile3 ayyy şimdi söylemiyim daha erkende fotoğraf falan çeksin biara hep çekerler ya böyle silahla falan poz vererk merak ediyorum bide o halini yaffgamyoncuiremsu

bi nevi de iyi oldu değil mi kıymetlerimizi daha iyi anladılar tabii biz de onlarrınn.... artık Betül, eve geldiğindee eşin rahatsın kahvaltıyı flan hazırlasınn bugünleri hatırlat kaydirigubbakcemile3 herkesee günaydınlar bu arada....
aslında herkes askere gidince kıymet daha cok anlasılıyor asker ayrılıgı iyi olur demişti. gercektende dogru galiba. bizimkde aynı seyleri söyledi simdi sana sarılıp yatmayı o kadar cok isterdim ki demişti :gitme:

Canım ya nasıl sevindim
benim eşimde aynı şeyleri söylemişti bana
asker ocağında kıymetini daha çok anladım demişti :asigim:
arkasından da kavgalarımızı özledim dedi :eek:klava:
canım iyiymiymiş peki

:gitme::gitme:çok duygulandımya

Aa kıyamam ya kuzum zaten kahvaltıda hazırlardı, aksam yemegıde... ortamı olunca..
Ama sagsalım gelseler bu ozlem guzel seylere baslangıc olabılır hakıkaten, ınsallah..

bide şey de o elbiselerle ne seksisindir şimdi sen de eriyip bittiği andır:roflol:

Kız sen adamı delırtmeyemı calısıyon....
delikafadulden

betucum biraz zaman geçsin anlarsın o seni mi sen onu mu çıldırtıyorsun. hele birde bi telefon bulsun yatağan altından yazıyor valla. o an eline geçeririse düşünemiyorum:roflol:kaydirigubbakcemile3

Valla bılmem mı kıme anlatıyorsun.. evlılık oncesı cok ozlem cekmıstık bızde artık ınsan yolunu sasırıyo... :roflol:

Benımkı sımdıden baslamıs zaten zamana gerek yok ... 3 ay fılan gecınce nasıl olur bılmıyorum.. delikafadulden

günaydın herkese.şafak 150:asigim:rüyamda evi aradı ama gerçekte yok:çok üzgünüm:bugün 5 de uyandım tam onun kalkma saati olduğu aklıma gldi hep hayal ettim napıyodur diyemirmirmirmir

hemşehrim günaydın.12 ağustosta bende kocamı teslim ettim şafak 151.kısa dönem mi senin ki nerde yapıyo askerliği.eğitimde olduklarında zmn çabuk geçiyo akşamda yorgunluktan uyuyakalıyoruz diyo benimki.birde öyle düşün senin kadar üzülemiyo bile
fisfisfis

betucum biraz zaman geçsin anlarsın o seni mi sen onu mu çıldırtıyorsun. hele birde bi telefon bulsun yatağan altından yazıyor valla. o an eline geçeririse düşünemiyorum:roflol:kaydirigubbakcemile3
:kedi::a015:

biz 7 yıldır aynı aşklayız andercim heycan hiç bitmedi hep aynı tempo :nazar::lepi: ataması çıktı 1 yıl daha kaldı düğün :gitme:
canım ben okadar bekleyeceğini sanmıyorum yane :kedi:kaydirigubbakcemile3

herkese selam kaydirigubbakcemile5
şafak 149 tekirdağ merkez yemin töreninne 9 gün kaldı opuyorumnanaktan

işallah ararcanm yoksa bugün kendimi pek iyi görmedim halimi:ecrin_bebek:
ne halde olduğunu bugün sorucam bakalım güneşe hiç gelemez normalde cildi beyaz işalla yanmamıştırkaydirigubbakcemile3amele yanığı gibi.şimdi klıma geldi keşke güneş kremi verseydim sürerdi ordakaydirigubbakcemile3 ayyy şimdi söylemiyim daha erkende fotoğraf falan çeksin biara hep çekerler ya böyle silahla falan poz vererk merak ediyorum bide o halini yaffgamyoncuiremsu

bizimki rahatına cok düşkündü hiç 6da kalkmıs insan değil. simdi baya zorlanıyor. bende o asker fotografından istiyorum zemuszemus

bende ona sibel canın dansözlük yaptıgı zamanlardan kalma kartpostal yollayacamkaydirigubbakcemile3

herkese selam kaydirigubbakcemile5
şafak 149 tekirdağ merkez yemin töreninne 9 gün kaldı opuyorumnanaktan

nasıl yani?bildiğim kadarıyla 12 agustos da telim olanların yani şafak 151 ,yemin töreni 11 eylülde.benimkide tekirdağ da ..ooo bu iş çok karıştı ya.senin ki kısa dönem değil mi
kafamçokkarıştı

X