Ksa dnem Askerlik...

tunceli canım. orası sizinkiler kadar sınır değil ama tuncelinin tarihi pkk eylemleri bide cografik yapısı berbat nişanlım bizim kogusun arkasındaki dag magara dolu kısın orda saklanıp catısmaya gırıyolarmıs dıyo. benım en korktugum yerlerden bırıydı tunceli. kader ya yapcak bısey yok dua edıcez mübarek aylarda gelıyo allah korur inşallah hepsını

Evet ınsallah canım Allah buyuk..

Bızımkıde ılgınctır askerlık mevzusu acıldıkca, acaba nere olcak derdım dırek hakkarı jandarma derdı.. ben kızdıkca ınadına onu dıyordu...

nasıl bu kadar tesaduf olur bılmıyorum.. ıcıne mı dogdu nedır.. anlamıyorum..

peki cnm 25 gun sora gidicekleri yer nerasi olabilirki karakoldan baska bi fikrin varmı???seninki nerdeydi cnmcm

canım olaganüstü hal bölgesi diye geçiyo bızım bölgelerimiz, butür yerlerdeki askerleri uzaga vermıyoılar taburdaya tugayına tugaydaysa tabur felan verıyolar. senınkıde sırnakta bıtırır tahmınımce. betulunkıde cukurcada benımkı tuncelıde. ıyı yerler umut etmeyelım hayal kırıklıgı olur daha cok yıpranırız

canım olaganüstü hal bölgesi diye geçiyo bızım bölgelerimiz, butür yerlerdeki askerleri uzaga vermıyoılar taburdaya tugayına tugaydaysa tabur felan verıyolar. senınkıde sırnakta bıtırır tahmınımce. betulunkıde cukurcada benımkı tuncelıde. ıyı yerler umut etmeyelım hayal kırıklıgı olur daha cok yıpranırız

evet kesınlıkle.. gıdeceklerı yerler bellı.. daha azı olur fazlası olmaz...

ama ben su açılımdan dolayı olayların duruldugunu düşünüyorum
rahat bi dönem geçircekler bence ortalık kızışmazsa sehit vermeyız bukış inşallah

kızlar merhaba öncelikle Allah kolaylıklar versin.benim şafak 36 ...aynı şeyleri eşimle bizde yaşadık.ümitsizliğe sakın düşmeyin ve askerlerinize bunu belli etmeyin.inanın onlar daha zor durumdalar.herzaman onları motive edin.kardeş tavsiyesi size :)ben bebeğimle tek başıma kalıyorum yinede şükrediyorum ve bol dua ediyorum.birazcık sabır geçecek inş.

bebekle ne zor oluyordur çk haklısın fatmacım dediğim gibi arkadaşlar kış da geliyor zaten çok olay olmaz içinizi ferah tutmaya çalışın bol bol dua işte tek yapabilecegimiz:Saruboceq:

kızlar merhaba öncelikle Allah kolaylıklar versin.benim şafak 36 ...aynı şeyleri eşimle bizde yaşadık.ümitsizliğe sakın düşmeyin ve askerlerinize bunu belli etmeyin.inanın onlar daha zor durumdalar.herzaman onları motive edin.kardeş tavsiyesi size :)ben bebeğimle tek başıma kalıyorum yinede şükrediyorum ve bol dua ediyorum.birazcık sabır geçecek inş.

ınsallah canım ınsallah Allah bagıslasın bebegınıde... az kalmıs senın darısı bızım basımıza ınsallah....
senın esın nerede ?

ama ben su açılımdan dolayı olayların duruldugunu düşünüyorum
rahat bi dönem geçircekler bence ortalık kızışmazsa sehit vermeyız bukış inşallah

evet ınsallah, hıc bı yaz hıc bı kıs.. bıtsın artık bunlar....

inşallah ogünleri bizde görürüz allah sanada kolaylık versin mutlu mesut biömür yasayın bebeğinizle...

benim eşim amasyada acemiliği inanılmaz zor geçti ama şimdi yazı işlerinde.

Amasya da mı....
bızım burada yanıı....
Esımın askerlıgının buraya cıkmasını hayal edıyordum bende...
Bı anda o geldı aklıma cok duygulandım yaa... nerden bılecektım hakkarı olacagını..
aptal gıbı hayal edıyordum ıste....

herkese iyigeceler öncelikle.kaç gündür uyku girmio gözüme .ama umudmuz var hepsi iyi ve iyi olacaklar.allah hepsini korusun.en kötüsü ölümdür.onunda kimi ne zmn bulacağı belli değil.allah hepimize uzun ömür versin.böyle düşünmeliyiz.ne kadar zor da olsa

bizde ankara diye hayal ederken amasya çıktı.hem sevindik hem üzüldük.2 kere geldik amasya ya.sende üzülme çünkü uzun dönem de çıkabilirdi hiç belli olmazdı dimi

X