Ksa dnem Askerlik...

kışta geliyo.. verdikleri kıyafetler sıcak tutarmı.. bere eldıven fılan almadık yanına
burdan kargoyla gondersem bıkac bısey el koyarlarmı ya kıyamam ben cok üşür o cok tatlıdır canı

betül sen bugün kötü gibisin kendini daha çok bunalıma sokma ama izlerken..

Sesını duymayınca kotu oluyorum... yarın arayabılcekmı acabaa....
merakta kaldıgımı bılıyordur sımdı..

resimlere videolara bakakaldık .tekrar tekrar daha çok üzüyo beni o zmn gelsin yanımda uyusun istiorum .bilmedği biyerde yatması ağrıma gidiyosenağlama
evet evettt...
kışta geliyo.. verdikleri kıyafetler sıcak tutarmı.. bere eldıven fılan almadık yanına
burdan kargoyla gondersem bıkac bısey el koyarlarmı ya kıyamam ben cok üşür o cok tatlıdır canı

Merak etme canım, askerıye askere gereklı olan herseyı saglıyormus..
Kısa ozel kıyafetlerı var onların.. helekı doguda yapanlar ıcın mutlaka..

arkadaşlar iyi geceler hepinize lütfen olabildiğince anlık duygusal çöküntülere kendinizi kaptırmayın burada birbirimize destek olalım döneceği günün beraber geçereceğiniz zamanların hayalini kurun ben öyle yapıyorum içim kıpırdıyor tatlıı rüyalar rüyanızda aşkınızı görünopuyorumnanaktan

arkadaşlar iyi geceler hepinize lütfen olabildiğince anlık duygusal çöküntülere kendinizi kaptırmayın burada birbirimize destek olalım döneceği günün beraber geçereceğiniz zamanların hayalini kurun ben öyle yapıyorum içim kıpırdıyor tatlıı rüyalar rüyanızda aşkınızı görünopuyorumnanaktan

Ruyamda barı goreyım hakıkaten.. telefonda gorusemedım.. kaydirigubbakcemile3
sana tatlı ruyalar canım..

bir gün daha attık arkaya arkadaşlar inşallah günler çabucak geçer kavuşuruz sevdiklerimize zemuszemus

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar görün
iyigeceler08xj3ds5.gif

X