Ksa dnem Askerlik...

günaydın herkese.şafak 150:asigim:rüyamda evi aradı ama gerçekte yok:çok üzgünüm:bugün 5 de uyandım tam onun kalkma saati olduğu aklıma gldi hep hayal ettim napıyodur diyemirmirmirmir

günaydın herkese.şafak 150:asigim:rüyamda evi aradı ama gerçekte yok:çok üzgünüm:bugün 5 de uyandım tam onun kalkma saati olduğu aklıma gldi hep hayal ettim napıyodur diyemirmirmirmir

benim esimde hep saat 7den sonra arıyor. belki içine dogmustur ögle arasında yada aksam arar üzülme

Eşim aradıııı..... cok mutluyum... sesını nasıl ozlemısımmmm..... kıymetını anlıyorum yanında olsam elını hıc bırakmam dıyo.....
Eve donunce cok daha farklı olucak hersey dıyo.... ellerımı hıc bırakmazmıs... cok ozlemıs... ay o bunlar soylerken dayanamayıp aglıcaktım zor tuttum..

Eğitimler sıkıymıs... 15 gun egıtım az degılmı dedım hayır burda oyle bırsey yok dedı duruma gore hersey dedı bundan oncekı donemlerı 10 gun egıtım yaptırmıslar sadece... sonra hemen dagıtmıslar.. bızıde 10 gun sonra dagıtırlar dıyor...
Hayırlısı Allahtan bakalım nereye...

Eşim aradıııı..... cok mutluyum... sesını nasıl ozlemısımmmm..... kıymetını anlıyorum yanında olsam elını hıc bırakmam dıyo.....
Eve donunce cok daha farklı olucak hersey dıyo.... ellerımı hıc bırakmazmıs... cok ozlemıs... ay o bunlar soylerken dayanamayıp aglıcaktım zor tuttum..

bi nevi de iyi oldu değil mi kıymetlerimizi daha iyi anladılar tabii biz de onlarrınn.... artık Betül, eve geldiğindee eşin rahatsın kahvaltıyı flan hazırlasınn bugünleri hatırlat kaydirigubbakcemile3 herkesee günaydınlar bu arada....

aslında herkes askere gidince kıymet daha cok anlasılıyor asker ayrılıgı iyi olur demişti. gercektende dogru galiba. bizimkde aynı seyleri söyledi simdi sana sarılıp yatmayı o kadar cok isterdim ki demişti :gitme:

Canım ya nasıl sevindim
benim eşimde aynı şeyleri söylemişti bana
asker ocağında kıymetini daha çok anladım demişti :asigim:
arkasından da kavgalarımızı özledim dedi :eek:klava:
canım iyiymiymiş peki

:gitme::gitme:çok duygulandımya

aslında herkes askere gidince kıymet daha cok anlasılıyor asker ayrılıgı iyi olur demişti. gercektende dogru galiba. bizimkde aynı seyleri söyledi simdi sana sarılıp yatmayı o kadar cok isterdim ki demişti :gitme:

tabi canım gerçektende öyle oluyor, hep erkek görmektenmidir nedir sağa bakıyorlar erkek yat kalk etraf yine erkek :roflol: özlerler tabi güzel eşlerini sevgililerini.önce öpüyorum derdi gitti gideli heryerimden öpüyormuş:kedi:ben onu bi elime geçirisem:kedi:

tabi canım gerçektende öyle oluyor, hep erkek görmektenmidir nedir sağa bakıyorlar erkek yat kalk etraf yine erkek :roflol: özlerler tabi güzel eşlerini sevgililerini.önce öpüyorum derdi gitti gideli heryerimden öpüyormuş:kedi:ben onu bi elime geçirisem:kedi:

bizimkide konusamıyor telefon actıgı yerden ama yemin töreninden sonra ben sana gösteririrm diyo:kedi:

X