tamamen kandırmaca melissa güzellik salonu paran boşa giderMelissa güzellik salonu die bi yer. sefaköy oluyormuş galiba. Ben izmirde oturuyorum da nikahım orda olucak. pek de bilmiyorum. sen biliyorsan söyler misin bana güzel bi yer mi? gelin başı+kryolan ile profesyonel makyaj+manikür+damat bakımı+kaş fln hepsi 280 dedi.
anladim cnm acaba sen yurt disinda oldugun icin mi fiyatlari uygun burda daha pahali galiba internetten fiyat listesi cikarmistim sitesinden...allığını 33 ytl ye aldım. kapatıcısı 30 kusurdu. diğerlerini sormadım. bende var çünkü.
fiyatlarını hatırlamıyorum.
alalı bayağı oldu.
stick fondotenini sormadım. var bende çünkü..
kalemleri 20 ytl,bir süper stick olmayan fondöten daha çıkarmış. likit. 50 küsurdu. onu alabilirim sonra. parlatıcıları 15 ytl.
anladim cnm acaba sen yurt disinda oldugun icin mi fiyatlari uygun burda daha pahali galiba internetten fiyat listesi cikarmistim sitesinden...
canım. bende antalyadayım. shemall ın karşında kryolan mağazası.. ordan aldım.
abd işin şakası:)
yaaaaa valla cok sevindim cnm yaaaa...:teytey: Hemen gitmeliyim oraya yardimci oluyorlar mi peki..Ben nikah makyajimi kryolan urunleri ile yaptirmistim cok sevdim..urunlerin kodlarini aldim hatta kuaforumden ama cok pahali die duymustum..
yaaa gunluk kullanmak icin mi taktirdi cnm..Valla en yakin zamanda gidiyorum oraya bi..Ben pek anlamiyorum da makyajdan..sen goz alti kapaticisini falan gunluk kullaniyo musun cnm..ipek hanım var. kryolan uzmanı. yardımcı olur sana. pahalı değil ürünleri. ambalajından dolayı oda...
git bak.çok güzelş eyler var. ben takma kirpik taktıracağım. 20 günlük. uygunda. bir ara gidip.
geçen gün,arkadaşım taktırdı. süper oldu. tek tek takılanlardan.
yaaa gunluk kullanmak icin mi taktirdi cnm..Valla en yakin zamanda gidiyorum oraya bi..Ben pek anlamiyorum da makyajdan..sen goz alti kapaticisini falan gunluk kullaniyo musun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?