Kryolan ürünleri arıyorum/bulunmustur

Yok tatlım satmıyorum ,sadece öneri :)
Sıvı yaz için olan kapatıcısını kullanıyorum,3 yıldır değiştirmedim markamı :)
Arada farklı alıyorum ama hep çöpe gidiyor :)

Sanırım kryolanda öyle,bana görüntüleri pek iç açıcı gelmedi :((

Anladım canım, ya benim göz altlarım artık çok morardı :(
Mac pro longwear concaealer kullanıyorum şu an ama sıkıldım, şöyle sağlam farklı bir kapatıcı arıyorum.

Arkadaşlar kryolan supracolor kapatıcı arıyorum..Elinde olan eklerse sevinirim..
Diğer kryolan ürünlerini de görmek isterim.

$20130827_064412.jpg bu işte canım kryolan spracolor u kullananların pek vazgeçebilceğini sanmıyorum ben büyük kuzenimde gördüm çok bğendim aldım bendede diğer kuzenm gördü direk aldı bide hiç bitmiyo ya varmı böyle bişey fiyatları pahalı ama kuzenim hergün sürerde sürer sürerde sürer ona bile 1 seneden fazla gitmiş diğer kuzenim 3 yıldır kullanıyo bize bu kadar gidiyosa sana bi 5 yıl gider demişlerdi :))))) tabi ben o arada çoktan abartıp 2 kutu almıştım :(

Son düzenleme:
İçini fotoğraflayıp yollayabilir misin canım?
Buğday tenliyim ben..Beyaz değilim yani..

tamam canım biraz bekleticem ama atarım birazdan buğdaysan olur ama koyu buğdaysan esmersen açık gelir ben beyaz tenli sayılırım bana bu biraz koyu geliyo sivilce falan çıkarsa özellikle bunu kullanıyodum daha güzel kapatıyodu

İçini fotoğraflayıp yollayabilir misin canım?
Buğday tenliyim ben..Beyaz değilim yani..

$DSCF5804.jpg $DSCF5800.jpg $DSCF5803.jpg

1003 canım kodu yanlıs yazmışım netten bakabilirsin zaten bide şunu söyliym canım nette satılanların %99 u sahte kryolan türkiyede sadece kendi mağazalarında satış yapıyo istanbulda var sadece 1 2 tane bildiğim bağdt caddesinde falan mağazasından almıştım ben direk nette 50 55 tl ye satılanların hepsi sahte imkansız zaten o fiyata olması kendi mağazasında 135 140 tlyken

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ama bu bana oldukça açık :(

Fiyat olarak ne düşünüyordun?

bilmiyorum canım düşünmedim aslında daha onu satmayıda hiç düşünmemiştimde ben biraz açık buğdayım bana koyu geliyo biraz o yüzden yazim dedim inş. aradığını bulursun ama netten güvenmediğin sitelerden alma derim kendi mağazsından al

supracolar ve transparan pudrayı yeni aldım (16/10/2014 tarihinde faturasıda mevcut ) ve üç kere kullandım. Almak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim.
Supracolar rengi NB ( büyük boy )
Transparan pudra 11 L

Back