- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Arkadaşlar kryolan supracolor kapatıcı arıyorum..Elinde olan eklerse sevinirim..
Diğer kryolan ürünlerini de görmek isterim.
Ablacim o cok baskin bir fondoten ,bende var bir bakiyim bulabilirsem eklerim ,tarihi gecmediyse
Canım benim çok sevinirim..Renk tonu uyarsa ve tarihi geçmemişse hemen alıcam
Göz altı kapatıcısı olarak kullanıcam, o yüzden arıyorum şu ufak boylarından :)
Canım facede bir güzellik uzmanı uygun fiyata satıyor..ama sıfır..istersen atayım sana özelden bilgilerini...
Eki Görüntüle 1124059
TV paint stick w4
TV paint stick fs41
Supracolor 3w
" ". Silinmiş
Ben bir iki kere kullandım ama nezaman aldığımı hatırlamıyorum oldu bayağı pürüzden garanti veremem 😘😘
kızlar siz neyce konusuyorsunuz
Ablacim o cok baskin bir fondoten ,bende var bir bakiyim bulabilirsem eklerim ,tarihi gecmediyse
Tarihleri yazmıyor mu canım :26:
Caponca
Aslında boşver kryolanı,"shıseıdo" bu markanın yaz ürünleri var harika şiddetle tavsiye edebilirim :)
Okalar çok hayranı varki yazın üç beş tane alıyorlar kışında kullanmak için
Sadece yazları firma bu ürünü çıkarıyor mükemmel med hiç abartmıyorum güzelliğine güzellik katarsın :):) sebhorada bulabilirsin :)
Ahanda resmi stick olanı göz altıma uyguluyorum :)Eki Görüntüle 1124080 Eki Görüntüle 1124081
Yok canım tarih falan yazdığı yok :26:
Aslında boşver kryolanı,"shıseıdo" bu markanın yaz ürünleri var harika şiddetle tavsiye edebilirim :)
Okalar çok hayranı varki yazın üç beş tane alıyorlar kışında kullanmak için
Sadece yazları firma bu ürünü çıkarıyor mükemmel med hiç abartmıyorum güzelliğine güzellik katarsın :):) sebhorada bulabilirsin :)
Ahanda resmi stick olanı göz altıma uyguluyorum :)Eki Görüntüle 1124080 Eki Görüntüle 1124081
pudra mıshıseıdo da mükemeldir..Yazın kullanabildiğim tek pudra
Kapatıcısı nasıl? Satıyor musun
pudra mıhangısı pudra?
anladımYök bu kapatıcı, ben pudrasını kullanıyorum yeavrim..Çok başarılı gerçekten..30 derece sıcaklıkta akmayan tek pudra
shıseıdo da mükemeldir..Yazın kullanabildiğim tek pudra
Kapatıcısı nasıl? Satıyor musun
anladımpudra da mı akıyor
pudra mıhangısı pudra?
kkdan öğrenecegım çok şey var30 derece sıcaklıkta akıyo tabi
Yaz için üretilmiş ürünler zati bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?