Ben profosyonel oyuncuyum, yıllardır hem normal hayatta; hemde sahnede kryolayn urun kullanıyorum. Stıklerı bıraz kalındır ama kryolayn nın su bazlı pudrası var, muhtesem kapatır uzerıne ayrıca pudra surmene gerek kalmaz( toz pudra surmene gerek kalmaz ) bu pudra toz pudra değil. Su bazlı pudra dersen hatta yuzunde denesınler.Akmaz elını de degsen burnunuda sılsen kolay kolay çıkmaz,terleme yapmaz; parlama yapmaz. Muhtesem bır urundur, bu urunu bende deneyen herkes hemen sıparısını verır. Tavsıye ederım.
bu markanın göz alı kapatıcısını kullananlar tam adını verebilir mi acaba..bi sürü türü var supra color olan mı hangisidir acaba bilemedim..yardımcı olur musunuz lütfeen
canım göz altıkapatıcısı diye birşey yok aslında,bu markanın ürünlerinde stick olanıda supra olanıda göz altına sürülüo..yani aynı ürün sadece gramajları farklı,ben alırken bilemedim büyük boy supra ile gözaltı olarakta en küçük boyunu aldım.sende en küçük boydan hem gözaltı hem ten rengine uygun alırsan yüzünede kullanırsın gerektiğinde zaten çok az uygulamak şart ve iyi temizlemek..küçük boy fiyatıda çok uygun hem ama denemeden alma derim
kızlar geçenlerde kryolan satan makyaj stüdyosuna gittim...kryolan fondötenin günlük kullanım için uygun olduğunu söylediler..benim cildim akneye eğilimli bir cilt bu markanın sivilceli ciltler için çok daha iyi olduğunu söylediler...birçok dermatolog bu fondöteni öneriyormuş antialerjik bir ürünmüş...aranızda kullanan varsaa bu konuda bilgilendirirseniz sevinirimm kızlar sağoluunnn...:teytey:
yağlı ve sivilceli bir cildim var, sizce kryolan mı almalıyım yoksa max factor mü
bence kesinlikle kryolan almalısın,benim cildim herşeye anında tepki verir sivilce çıkartır ama kryolan stick fondöteni kullandığımdan beri hiç şikayetim olmadı.Benim cildim de yağlı ve nemli bir sünger yardımıyla kryolan tv paint stick kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?