Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
satışı sadece bit pazarında yapabilirsiniz burasda yasak.supracolar ve transparan pudrayı yeni aldım (16/10/2014 tarihinde ) ve üç kere kullandım. Almak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim.
Supracolar rengi NB
Transparan pudra 11 L
53 falan değil fiyatı sahtesi çok civarda bende kullanıyorum ve o fiyata almıyormfiyatı 53 tl civarındaymış şuan kullandığım fondöten daha pahalı olmasına rağmen çok süper kapatmıyor sivilce izlerini artı terleyince bozuluyor,yüzüme kazara değsemde bozuluyor sinir oluyorum..sen kullandın sanırım daylightcığım söylermisin terlemeye falan dayanıklımı, öyle elleyince yüzünü bozuluyor mu.??:içelim:
53 falan değil fiyatı sahtesi çok civarda bende kullanıyorum ve o fiyata almıyorm
Evet sonradan farkettim 8 sene önce olduğunu8 sene önceki bir mesajı cevaplıyorsunuz, o zamanlar için 53 tl olabilir gibi geliyor... Güncel fiyatı nedir acaba? Ben de tv paint stick almak istiyorum fakat hiç fırsatını bulup da araştıramadım. Kullanan birini bulduğum için bir sormak istedim...