Uzun süredir kullanıyorum kryolan ürünlerini.
İlk gittiğimde denemesini yaptırdım uzunca ve artık oradn alıyorum makyaj malzemelerini.
Bu marka sahne makyajında kullanılıyor tabi.
Kapatıcılık oranı çok yüksek.
Ben günlük olarak kullanıyorum ve akşam iyice temizlenirse cilt sorun olmuyor.
Zaten ne kullanırsak kullanalım çok iyi temizlemek gerekiyor cildi.
En önemli nokta; bu ürünü kullanmak için makyaj deneyimimizin iyi olması gerekiyor.
Olay dağıtmakta.
Eğer dağıtmayı eşit oranda sağlayabilirsek ürün harikalar yaratıyor.
Zaten özelliği bu...
Yoksa yapay durur.
Ve her yere bulaşır.
Ayrıca hangi fondöteni kullanırsanız kullanın pudrayla sabitlemek gerekiyor.
Aksi halde bulaşma ve akma riski var.
Göz makyajınız da akar, dağılır...
Allığınızda yapay durur.
Ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum.
Her gün kullanıyorum ve hiçbir sorun yok cildim de...
Ayrıca fiyatlarının yüksek olması gözünüzü korkutmasın.
Büyük boy fondöten alıyorum kuaförlerde kullanılanlardan fiyatı 189 tl
1 sene kullanıyorum.
Fazla makyaj yapmıyorsanız daha uzun süre de kullanabilirsiniz.
ff ne kadar uzun oldu:)
evet bende kullanıyorum kapatıcılıgi çok güzel...hemde gunluk kullanıyorum:)Uzun süredir kullanıyorum kryolan ürünlerini.
İlk gittiğimde denemesini yaptırdım uzunca ve artık oradn alıyorum makyaj malzemelerini.
En önemli nokta; bu ürünü kullanmak için makyaj deneyimimizin iyi olması gerekiyor.
Olay dağıtmakta.
Zaten özelliği bu...
Yoksa yapay durur.
Ve her yere bulaşır.
Allığınızda yapay durur.
1 sene kullanıyorum.
Uzun süredir kullanıyorum kryolan ürünlerini.
Olay dağıtmakta.
Zaten özelliği bu...
Yoksa yapay durur.
Ve her yere bulaşır.
Allığınızda yapay durur.
1 sene kullanıyorum.
evet bende kullanıyorum kapatıcılıgi çok güzel...hemde gunluk kullanıyorum:)
arkadaslar bnde cake make up var..7aydır fln kullanıyorum sanırım..ustelık hemen hemen hergun..kryolanın bu urunu gunluk kullanıma uygun bır urun..hem pudra gıbı fırcayla hem latex sungerle ıslak kullanıma uygun..eger ozel bı gunum degıl puruzsuz bır cılde gerek yok dıyorsanız fırcayla uygularsınız eger tamamen kapatsın dıyorsanız sungerı ıslatıp uygularsınız..cake make upın yarısını ıslak, ıslaklık degdırmedıgım dıger yarısını ıse kuru kullanıyorum..tamamen kapatan bı sonuc ıstıyorsanız once ıslak sonrasında sabıtlemek dayanıklılıgını artırmak ıcın pudra gecersınız ustune..cake make uptan ben memnunum..sımdıye kdr max factor,mac gıbı urunler denedım kryolanı ben kendı adıma tercıh ederım..bazı arkdlr agır demısler saırım bu stıck halındekı fondotenı ıcın dıyorlar ben onu kullanmadım ama malumunuz her stıckte oldgu gıbı yuzde dagıtması zordur lıkıtlere veya pudralara gore ve bu yuzden bı ton fondoten surus havası verebılır..ıcerıgındekı kımyasallardan da agır oldgu kanısına varılmıs olabılır..ama eger dıyorsanız benım oncelıgım kusursuz bır cılt o zmn alın cıldınıze uygun bır urununu kullanın derım..cıldınıze gereken bakımı temzlıgı yaptıgınız zmn hcbr sorunla karsılasmazsınız eger alerjınız yoksa ıcındekı herhangı bır maddeye..eger oncelıgınız kusursuz bır cılt degılde daha az zarar veren (!) bır urun kullanmaksa o halde ya sadece pudra gıbı olanlarından alın veya baska bır marka deneyın derım...kryolan markasını bız zaten formda konusmustuk baska bır baslık altında..ısteyenler formda aratıp bulabılırler..ayrıca kryolanın sımdı yenı bır fondotenı kesfedılmıs adı vıtacolor sanırım..ama nettekı sflarında bu urunun adı gecmıyormus ve asırı guzel kapatıyormus..cok azıcık bı mıktarı bıle tum cılde yetıyormus bu lıkıt fondotenın gramaj olarak cok olmasına ragmen sadece 49 tl mıs..kryolanın urunlerı oyledır zaten bı alırsınız 2sene fln kullanırsınız..ılk fırsatta mecıdıyekoy kryolanda denemeyı dusunuyorum bu urunu..daha ıyısı vardır dıyerek hep heves edıyorum..deneyenler varsa lutfen goruslerını paylassınlar.. :)
canım sende hangi ürünleri var cilt ürünlerinde? bende sadece cake make up var şimdilik..yeni çıkan bifondötenine rastladım ama henüz deneyemedim onu merak ediyorum..vitacolor adı sıvı fondöten...sticklerine ise hiç bulaşmayayım diorum çünkü dağıtamam die korkuyorum..kapatıcılık oranı yüksek olan hangi ürünleri var?
kızlar iki yıl önce true cover diye bir ürün almıştım inanılmaz kapatıcı o nu bulamıyorum hiç bir yerde
bu markanın ürünleri akneye meyilli cildim olduğundan çok ağır geliyor kalıp gibi durması da cabası..
hem çok iyi kapatan hem de sivilceyi azdırmayan birşey istiyorum..önerisi olan var mı?
kryolan markası profosyonel makyaj ürünü. genelde sahne makyajlarında ve tvlerde kullanılıyor. ürünleri çok güzel. fondoteni çok uzun süre dayanıyor hemen bitmiyor. ve kapatıcı özelliği çok güzel. bi market yada kozmetikçide bulamazsınız. sadece kryolan ürünleri satan yerler var
bacaklarada sürülebilir mi:26:
etek elbise falan giydiğimde sürsek olmazmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?