25ml bendeki canım.. 2 sene gider bu.
Cildim normal cilt tipi. yağlı veya kuru değil. Mersinin sıcağını nemini bilirim 13-14 sene orada yaşadım mezitli de
Kesinlikle Kryolan alın zaten gelin makyajları da bu ürünlerle yapılıyor. Transparan pudrasını kesinlikle alın..Makyajınızı yaptırdıkdan sonra transparan pudra ile tampon yapın kalıcılığı artar..üzerinede zaten makyaj sabitleyici sprey sıkıyorlar bikaç gün yüzünüzden gitmeyebilirde makyaj
şaka bi yana siz silmeden gitmez..Fotoğrafını yükleyeyim ben
Eki Görüntüle 624069 Bu kapatıcısı; sürmek için doku süngeri var onu hafif ıslatıp daha sonra stic'e sürüp cilde uyguluyorsunuz..gerçekten mükemmel kapatıyor.
Eki Görüntüle 624070 Bu Demacolor kamuflaj kremi. göz altı morluğu ya da hassas ciltlerde ince damarlar belli olur onu kapatmak için, morluk kızarıklık sivilce vs..bunları kapatmak için sürülüyor böyle bi sorununuz yoksa gerekde yok tabii
Eki Görüntüle 624071 Buda Transpran pudra.. Profesyonel makyajda kullanılması gereken en önemli şey bence.. Göz altınıza bolca sürüyorsunuz daha sonra farınızı sürüyorsunuz böylece toz far yüzünüze dökülse bile leke bırakmıyor. göz makyajınız bittikden sonra yelpaze fırça ile pudra süpürülüyor böylece göz altınızda doğal bi aydınlık bırakır en sevdiğim görüntüdür benim:d .. birde söylediğim gibi makyaj bittikden sonra yüzünüze transparan pudra ile tapon geçildiğinde makyaj daha kalıcı olur.. ya da rujunuz sürüldükden sonra üzerine transparan pudra geçip daha sonra tekrar 2.kat ruju sürünce rujunuz daha kalıcı olur.. ya da mesela allık sürdünüz çok koyu oldu üzerine biraz transparan pudra sürerseniz allığınızın rengi 1-2 ton açılır vs vs :)) Bunlar makyajın temeli içindi zaten temel sağlam oldukdan sonra farın rujun çokda önemi yok. Ama eyeliner derseniz kesinlikle alın süper bişey bende kullanıyorum gerçi bu gösterdiğim bütün ürünleri kullandım ama eyeliner vazgeçilmezim siz silmedikce geçmiyor o kadar kalıcı ve güzel Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaaaaaaa çok konuştum