Kryolan'ın 2 ürünü var bende pudra olarak kullanılabilecek; biri high definition serisinin micro silk powder'ı, diğeri de porselen makyaj için de kullanılabilen cake make-up ürünü. Pudradan kastınız hangisi anlayamadım ama benim tecrübem ikisiyle de çok çok pozitif, yalnız işlevleri birbirinden farklı.
Porselen makyajda da kullanılabilen cake make-up daha ucuz olan, herhalde 50 lira civarıydı. Neyle, nasıl sürdüğünüze göre duruşu, ağırlığı değişiyor. Ben yine kryolan fondötenler üzerine fırçayla sürüyorum ve pudra olarak kullanıyorum, nemli süngerle sürülen haline göre kat kat daha hafif ama yine çok güzel oluyor. Yalnız bu ürün renk de veriyor cildinize ve alt tonları sarı, buna dikkat edin.
Diğeri ise transparan bir pudra, makyaj set etmek için kullanıyorum ben. Çok daha pahalı ama kadifemsi bir bitiş sağlıyor fondöten üzerinde. Yine çok çok hafif.
Sanırım ağır diyebileceğim tek kryolan ürünü hd tv stick, o da ne kadar sürerseniz o kadar ağır. Daha pahalı olan cache fondöten nispeten daha hafif geldi bana. Nemli sünger yine daha yoğun bir uygulama sağlıyor.
Fondöten ve pudra konusunda kryolan çok başarılı geldi bana. Günlük kullanım için de uygun bence, yalnız özellikle cake make up ürününde cildin kuruluk probleminin olmaması ve genç olması gerekiyor. Özellikle kalıp gibi duran makyajları seviyorsanız kryolan'dan korkmayın derim, ama kapatıcılığı yoğun olmayan, doğala çok yakın bir şey isterseniz kesinlikle doğru ürün kryolan değil.