benimde yanaklarım pullanan kuru,gözenekli ve hassas kırmızı görünümlü,t bölgeside yağlı..ankara tunalıda mac ve kryolan yanyanalar :) önce mac studio fix denedim rengi tam cildime uyamadı sorunlu cilt olduğu için,fakat sora kryolan da kıza ürünleri tanıtmasını istedim.cake make up ı ve köpük make up ı sordum;cake make up ı 50 yaş üstüne yaşlılara verioruz dedi köpük olan üründe cildinizi çok kurutur dedi stick olanıda daha kuru olduğu için tavsiye etmedi.supra denedik üzerinede transparan pudrasını geçtik ilk sürüşte pullu görüntü oluyor fakat yarım saat içinde cilt terleyip yağlanarak uyum sağlıyor öyle ilk sürüldüğü gibi maske etkisi kayboluyor.ben beyaz pembemsi tenliyim nb rengi bana tam oldu hem kızarıklıkları kapadı hem pembeliğim gitti,birde daha küçük göz altı kapatıcısı ivory rengini aldım..tiryakisi oldum resmen,onları sürmeden çıkamıorum çok azıcık sürüorum ıslak süngerle yada spongle la..birde o yuvarlak süngerlerini cildim hassas olduğu için tavsiye etmedi iyice yumuşaması gerek kullanabilmen için dedi,o yüzden latex spongle kullanıorum daha çok..cildi çok güzel olan kişiler için hd fondöteni uygun,birde yağlı ciltler transparan pudrasını her zaman kullanabilirler,sadece cildin yağ dengesini düzenliyor kurutmuyor incecik ve pürüzsüz görünüm sağlıyor,ben daha hafif fondötenimlede kullanıyorum..supranın temizliğine gelince gözeneklerim açık olduğu için temizlerken çok zorlanıyorum,gözeneklere doluyor ve burnum yanaklarım bakıyorumda dolu..önce krem temizleyici kullanıp sonra köpük temizleyici ile duruluorum üstüne tonic ekstra banyoda peeling maske..genede gözeneklerde kaldığını düşünüyorum onlarıda metal siyah nokta temizleme aletiyle alıyorum..yani hergünlük ve bütün gün kullanılıcak bir ürün değil sanki, ama bütün gün tazeliğini güzel görünümünü koruyor,eğer cildiiniz benim gibi aşırı problemli değilse mac studio fix 2. gözbebeğiniz olabilir :)