B busra coban Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2024 109 6 32 24 Kasım 2024 Konu Sahibi mathilda__ #161 iyidesanane .!.: Ben de her sene veriyordum smear 2018den beri 2 kere de hpv verdim negatif çıktı artık 5 yilda 1 hpv ama smear her yıl devam mı bilmiyorum kaşıntı da korkutuyor Genişletmek için tıkla... Kokulu mu peki akıntınız? Ben de çok yoruldum artık. Kolposkopide papiller endoservisit ve cin1 çıktı. Sanırım leep olacağım
iyidesanane .!.: Ben de her sene veriyordum smear 2018den beri 2 kere de hpv verdim negatif çıktı artık 5 yilda 1 hpv ama smear her yıl devam mı bilmiyorum kaşıntı da korkutuyor Genişletmek için tıkla... Kokulu mu peki akıntınız? Ben de çok yoruldum artık. Kolposkopide papiller endoservisit ve cin1 çıktı. Sanırım leep olacağım
I iyidesanane Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2016 276 78 35 26 Kasım 2024 Konu Sahibi mathilda__ #162 busra coban .!.: Kokulu mu peki akıntınız? Ben de çok yoruldum artık. Kolposkopide papiller endoservisit ve cin1 çıktı. Sanırım leep olacağım Genişletmek için tıkla... Evet kokulu biraz açık renk. Cin1 de leep yapılmıyor ama. Ben hala gidemedim muayene korkusundan
busra coban .!.: Kokulu mu peki akıntınız? Ben de çok yoruldum artık. Kolposkopide papiller endoservisit ve cin1 çıktı. Sanırım leep olacağım Genişletmek için tıkla... Evet kokulu biraz açık renk. Cin1 de leep yapılmıyor ama. Ben hala gidemedim muayene korkusundan