kronik uykucunun çeyizi ve kararsızlıkları :D

Omlet setleri celik degil seramik al yapistirmiyor kalan yemekleri isitman icin pratik olur celikler yapistiriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seramik setler pek hosuma gitmiyor canım kansorejen diye duymustum ondan beri sevemedim bi türlü gerci her sey öylede :KK50::KK50:

seramik setler pek hosuma gitmiyor canım kansorejen diye duymustum ondan beri sevemedim bi türlü gerci her sey öylede :KK50::KK50:

Kansorejen olmasi imkansiz uretimine izin verilmez ilk uretimde ve sonrasinda bakanliga teste gidiyor olumlu rapor alinmadan da uretim veya ithalat yapilamiyor o konuda icin rahat olsun sadece kullanima dikkat etmek lazim mesela bulasik makinasinda kesinlikle yikanmayacak ahsap ve plastik disinda karistirici kullanilmayacak sert temizleyici kullanmayacaksin ki uzun omurlu olsun seramigi kalkmasin bir donem beyaz teflonlae vardi piyasada onlarda cizilmelerde kanser riski var evet gercek seramik veya emaye olduguna dikkat etmek lazim

Kansorejen olmasi imkansiz uretimine izin verilmez ilk uretimde ve sonrasinda bakanliga teste gidiyor olumlu rapor alinmadan da uretim veya ithalat yapilamiyor o konuda icin rahat olsun sadece kullanima dikkat etmek lazim mesela bulasik makinasinda kesinlikle yikanmayacak ahsap ve plastik disinda karistirici kullanilmayacak sert temizleyici kullanmayacaksin ki uzun omurlu olsun seramigi kalkmasin bir donem beyaz teflonlae vardi piyasada onlarda cizilmelerde kanser riski var evet gercek seramik veya emaye olduguna dikkat etmek lazim

tesekkür ederim canım dikkate alıcam inş yazdıklarını olmadı hem celik hem seramik alırım :KK1:

tesekkür ederim canım dikkate alıcam inş yazdıklarını olmadı hem celik hem seramik alırım :KK1:

Cok alma ikisinden birini al hem yer kaplar hemde kullanmiyorsun zaten fazla parana yazik ona vereceginle baska eksigini kaparsin buyuk tencereleri zaten kullanmiyorum ama ceyiz seti aldigim icin mecburen ufaklardan aldim iyiki almisim hergun yemek yapiyorum ama taze taze tuketiyoruz

Cok alma ikisinden birini al hem yer kaplar hemde kullanmiyorsun zaten fazla parana yazik ona vereceginle baska eksigini kaparsin buyuk tencereleri zaten kullanmiyorum ama ceyiz seti aldigim icin mecburen ufaklardan aldim iyiki almisim hergun yemek yapiyorum ama taze taze tuketiyoruz

ben de o yuzden bi büyük bide küçük günlük tencere takımı alıcam inş cnım bide sahan seti işte inş

bu güzel ayakkabıcıkları annem alınca ben de dayanamadım ben de aldım ayakkabılıgımın üzerini süsler inş :KK1::KK16::KK16::KK16:
$PicsArt_1401546074892.jpg

kızlar henüz cerceveletmedim yeni bitti ütü masasındaki hali
bu da benim el emeği göz nurum :KK16::KK16::KK16:
Masallahu la havle vela kuvvete illa billa aliyyül azim
:nazar::nazar::nazar:

besmele yazılı etamin tablom :KK16::KK16::KK16:
$tugce 2.06.jpg :KK49::KK49:

Son düzenleme:
tatlım güle güle kullan :) çok güzeller. bernardodan aldığın takım ne kadar pembe minik çiçekleri olan?

canım bu karacaydı. karacayla ilgili hep olumsuz yorumlar okudum almadım ben de. bernardodan aldım seninde yazdıgın gibi. ben alırken 340 tı yanlıs hatırlamıyosam 300 e falan almıstım galiba indirimle. ama suan nette 250 gözüküyor canım
tesekkur ederim bu aradaaa :KK16::KK16:

canım bu karacaydı. karacayla ilgili hep olumsuz yorumlar okudum almadım ben de. bernardodan aldım seninde yazdıgın gibi. ben alırken 340 tı yanlıs hatırlamıyosam 300 e falan almıstım galiba indirimle. ama suan nette 250 gözüküyor canım
tesekkur ederim bu aradaaa :KK16::KK16:
görüntü çok hoş da olumsuz derken ne açıdan olumsuz? :44:
250 ise hemen alırım :KK70: kendi sitesinde mi? :nazar::nazar:

görüntü çok hoş da olumsuz derken ne açıdan olumsuz? :44:
250 ise hemen alırım :KK70: kendi sitesinde mi? :nazar::nazar:

karacayı soruyosun heralde canım desenleri cıkıyo falan filan bi sürü şey okudum cok hatırlamıyorum simdi.
karaca mutfak ürünlerine uzagım o günden beri:KK1::KK1:

benim aldıgım bernardo. bi olumsuz yorum almadım bide ben pahalıya kactım yemek takımında en pahalı modeldi benimki nerdeyse:KK30::KK30:
kalhvaltı takımını bi sor canım magazaya nette tükendi yazıyo
bu arada ben aldım ama suan düşünüyorum hem kendi ailemi hem sevdiceğimin ailesi gelse düşün en az 8 kişi
kahvaltı takımı 6 kişilik. kalanlara baska tabak vermekte kötü nolcak bilmiyorum bunlarıda düşün :18::18:

karacayı soruyosun heralde canım desenleri cıkıyo falan filan bi sürü şey okudum cok hatırlamıyorum simdi.
karaca mutfak ürünlerine uzagım o günden beri:KK1::KK1:

benim aldıgım bernardo. bi olumsuz yorum almadım bide ben pahalıya kactım yemek takımında en pahalı modeldi benimki nerdeyse:KK30::KK30:
kalhvaltı takımını bi sor canım magazaya nette tükendi yazıyo
bu arada ben aldım ama suan düşünüyorum hem kendi ailemi hem sevdiceğimin ailesi gelse düşün en az 8 kişi
kahvaltı takımı 6 kişilik. kalanlara baska tabak vermekte kötü nolcak bilmiyorum bunlarıda düşün :18::18:
evet canım o konuyu ben de düşündüm 6 kişilik olması yani :44: ama çok şirin az kişi varken kullanırım :KK16:
kendi sitesine baktım 340 tl :KK50: outlet avmlerde denk gelirse pazarlık yaparak alırım belki :nazar::nazar: sağol tatlım bilgilendirme için:KK54:

kızceler sevdiceğimin ablası antepte yasıyo,onları ziyarete gitmişti.ablası bana antep işi sedef mücevher kutusu yollamıs hediye
çok mutlu oldummmm :KK16::KK16: bide cok orjinal şifreli falan kendi içinde bulmalı :KK1::KK1:
çook begendimm :KK16::KK16::KK16:
$phpThumb_generated_thumbnailjpg (1).jpg $phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg

kızceler sevdiceğimin ablası antepte yasıyo,onları ziyarete gitmişti.ablası bana antep işi sedef mücevher kutusu yollamıs hediye
çok mutlu oldummmm :KK16::KK16: bide cok orjinal şifreli falan kendi içinde bulmalı :KK1::KK1:
çook begendimm :KK16::KK16::KK16:
Eki Görüntüle 1142497 Eki Görüntüle 1142498

tatlım güle güle kullan çook tatlıymış muhtemelen bakırçılar çarşısından alınmıştır orda böyle güzel el imalatlları felan oluyor bende bunun büyük sandığını istiyorumm çeyiz sandığınıı bakalımm :KK70:

pek kullanmamakla birlikte şirinlikleri sebebiyle haftasonu aldıgım kupalarım :KK16::KK16::KK16:
nette görmüş ve begenmiştim ama pahalıydı almadım
iki tanesini 7.5 a aldım :KK49:
$201458172523_kupa1.jpg (fotograf netten alıntıdır)

bunları da sevdiceğimin ablası almıstı ancak fırsat buldum fotografını eklemeye :KK16::KK16:
$634598941761542968.jpg

X