Merhabalar,hoş geldiniz aramıza. Siz de bizler gibi zorluklar ve acılar çekmişsiniz ama sonunda mükafatını almışsınız şükürler olsun ki.. Allah evladınızı size bağışlasın. Bir kere ilişki sonucunda olduysa gelesi var demek ki inşallah o da sağlıkla dünyaya gelir. Bu mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun inşallah. Oğlunuz ilk tüp bebek denemenizde mi oldu? Nerde yaptırdınız ? Ben karar verme aşamasındayım. Siz iki yolu da görmüşsünüz. Tüp bebek de zor normalin de sağlıklı olup olmadığını beklemek de zor . Benim yerimde olsaydınlz ne yapardınız? Bir kürtaj, iki tüp bebek denemem var? İnşallah sizin iyi haberlerinizi buradan okuruz bize umut olursunuzMerhaba,
Bütün yorumları tek tek okudum Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin ve hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
Benim de 4 düşük sonrası genetik test sonucu resiplokal translokasyon çıktı. Malum herkese söylenen pgt çözümü ve normal yolla da hamile kalınabileceğini ama riskli olduğu vs.
2008 yılında pgt ile hamile kaldım ve Rabbim uzun ömür versin bir oğlum oldu.
Tekrar hamile kalmak benim için bir hayalken sat 22 nisan ve ben bir gün korunmasız birliktelik ile hamile kalmışım ..
En son dün progesteron ve bhcg testi yaptırdım ama inanın korkumdan dr a gidemiyorum ...
Umarım sorunsuz sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma alırım ve Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Dualarım sizlerle
Güzel Dilek'leriniz için çok teşekkürlerMerhabalar,hoş geldiniz aramıza. Siz de bizler gibi zorluklar ve acılar çekmişsiniz ama sonunda mükafatını almışsınız şükürler olsun ki.. Allah evladınızı size bağışlasın. Bir kere ilişki sonucunda olduysa gelesi var demek ki inşallah o da sağlıkla dünyaya gelir. Bu mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun inşallah. Oğlunuz ilk tüp bebek denemenizde mi oldu? Nerde yaptırdınız ? Ben karar verme aşamasındayım. Siz iki yolu da görmüşsünüz. Tüp bebek de zor normalin de sağlıklı olup olmadığını beklemek de zor . Benim yerimde olsaydınlz ne yapardınız? Bir kürtaj, iki tüp bebek denemem var? İnşallah sizin iyi haberlerinizi buradan okuruz bize umut olursunuz
Maşallah Allah evladınızı size bağışlasın bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki olumsuz bir cevapla karşılaşma korkusu. O travma anlatılmaz. Allaha sığınıp cesaret toplayıp gitmelisiniz ama böyle olmaz bu durumda çok yorar sizi. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Dualarınızda yer verdiğiniz için Allah razı olsun. Sizinde gönlünüze göre versin. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.Merhaba,
Bütün yorumları tek tek okudum Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin ve hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
Benim de 4 düşük sonrası genetik test sonucu resiplokal translokasyon çıktı. Malum herkese söylenen pgt çözümü ve normal yolla da hamile kalınabileceğini ama riskli olduğu vs.
2008 yılında pgt ile hamile kaldım ve Rabbim uzun ömür versin bir oğlum oldu.
Tekrar hamile kalmak benim için bir hayalken sat 22 nisan ve ben bir gün korunmasız birliktelik ile hamile kalmışım ..
En son dün progesteron ve bhcg testi yaptırdım ama inanın korkumdan dr a gidemiyorum ...
Umarım sorunsuz sağlıklı olarak bebeğimi kucağıma alırım ve Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Dualarım sizlerle
cesaret toplayıp gitme
Çok teşekküler haklısınız böyle beklemek de zor. ayın 17 sinde sabah 9 da randevu aldım inşallah güzel haberler paylaşırım sizlerle.Maşallah Allah evladınızı size bağışlasın bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki olumsuz bir cevapla karşılaşma korkusu. O travma anlatılmaz. Allaha sığınıp cesaret toplayıp gitmelisiniz ama böyle olmaz bu durumda çok yorar sizi. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Dualarınızda yer verdiğiniz için Allah razı olsun. Sizinde gönlünüze göre versin. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
Benim embriyoların genetik testini de Volkan bey yapmıştı. 17si cumaya geliyor inşallah mübarek günde iyi haberler alırız .Çok teşekküler haklısınız böyle beklemek de zor. ayın 17 sinde sabah 9 da randevu aldım inşallah güzel haberler paylaşırım sizlerle.
sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah.
Hayırlı haberler inşallah.Çok teşekküler haklısınız böyle beklemek de zor. ayın 17 sinde sabah 9 da randevu aldım inşallah güzel haberler paylaşırım sizlerle.
sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah.
Bugün için inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız sizinleAmin inşallah
İnanın çok sevindim. İnşallah tüm kontroller böyle geçecek.Merhaba,
Geç oldu ama sizi de cevapsız bırakmak istemedim
Dr kontrolüm çok güzel geçti maşallah
Bebeğim haftam ile uyumlu ve minicik kalbi atıyor Drumuz herşey iyi görünüyor dedi umarım hep böyle devam eder
Güzel Dilek'leriniz dualarınız için çok teşekkürler benim de dualarım sizlerle
Maşallah. Gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin. Süreçle ilgili bilgilendirin bizide. Bir de siz de pıhtılaşma varmıydı. Hangi ilaçları kullanızı önerdi doktor. Cvs mi amniyosentez mi önerdi. Çok soru sordum kusura bakmayın. Heyecandım işte.Merhaba,
Geç oldu ama sizi de cevapsız bırakmak istemedim
Dr kontrolüm çok güzel geçti maşallah
Bebeğim haftam ile uyumlu ve minicik kalbi atıyor Drumuz herşey iyi görünüyor dedi umarım hep böyle devam eder
Güzel Dilek'leriniz dualarınız için çok teşekkürler benim de dualarım sizlerle
İnşallah çok teşekkür ederimİnanın çok sevindim. İnşallah tüm kontroller böyle geçecek.
Çok teşekkürlerMaşallah. Gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin. Süreçle ilgili bilgilendirin bizide. Bir de siz de pıhtılaşma varmıydı. Hangi ilaçları kullanızı önerdi doktor. Cvs mi amniyosentez mi önerdi. Çok soru sordum kusura bakmayın. Heyecandım işte.
Bende korkuyorum. amniyosenteze göre biraz daha risksizmiş. çünkü aminyosentezde bebek büyüdüğü için iğne ucunun ona gelmesi muhtemelmiş cvs de böyle bir olasılık yok çünkü bebeğin eşinden örnek alıyorlar. videolarını izlemiştim kısa bir işlem."Translokasyon olanlar" adlı bir başlık var orda doğal yollarla hamile kalan arkadaşlar var. mesela Allah'ın iziyle temmuzda doğum yapacak bir arkadaşımız var. ona amniyosentez yapmışlar maşallah dengeli geçmiş bebeğe. darısı başınıza. isterseniz ordaki arkadaşlarla da fikir alışverişi yapın. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza.Çok teşekkürler
Kan pıhtılaşma yok bende.
Resiplokal translokasyon olduğu için cvs önerdi bakalım 12 temmuzda tekrar kontrol var muhtemelen o Zaman yönlendirecek beni ama ben bu cvs den çok korkuyorum
Bende de var ama çekinik dediler. Sadece aspirin kullanmanız yeterli dediler . 3 ayrı hekim de aynı şeyi söylediArkadaşlar aynı anda hem translokasyon hem kan pıhtılaşması olan bir kaç kişi miyiz başka kimse yok mu ???
Çekinik ne demek ilk kez duydum.Bende de var ama çekinik dediler. Sadece aspirin kullanmanız yeterli dediler . 3 ayrı hekim de aynı şeyi söyledi