kromozom translokasyonu ve kan pıhtılaşması sonucu tekrarlayan düşükler

Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Teklif etmeniz bile yeter. Yeter ki iyi ve güzel şeyler olsun da hayırlısı ile biz geç duyalım hiç önemli değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Teklif etmeniz bile yeter. Yeter ki iyi ve güzel şeyler olsun da hayırlısı ile biz geç duyalım hiç önemli değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
:) Teşekkür ederim anlayışınız için. Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten böyle güzel bişeyde az da olsa payım katkım olursa çok mutlu olurum. Allah hepimizin kucağını tombalak tombalak bebeklerle doldursun. Âmin...

Merhaba nasılsınız. Herşey yolundadır umarım. Hayırlı gelişmelerinizi merakla bekliyoruz. Sağlıkla kalın.
Merhaba
Şimdilik bir sorun yok sanırım salı günü ayın 12 si randevumuz var umarım herşey yolundadır içimde ki korkuyu bir türlü atamıyorum sanırım
Teşekkürler bu arada düşünüp yazmanız beni Mutlu etti umarım sizde en kısa zamanda çok Mutlu olursunuz

âmin inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizim tüm gebeliğimiz hep merakla geçecek sanırım. Bende bi süreçteyim Allah nasip ederse bekleyip duruyorum. İnşallah bebeğiniz iyidir. Sanırım sizi Perinatolog yönlendirirler bu haftadan sonra. Var mı kafanız da biri.

Merhaba. Yaza bebek haberi alırız diye bekliyorumdum sizden. Durumlar nasıl. Allah gönlünüze göre versin.

İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir..
Kesinlikle hep merak telaş korku...
Muhtemelen bu hafta yönlendirir ama inanın aklımda kimde yok hiç araştırmadım çok da korkuyorum cvs den..

Muhtemelen bu hafta yönlendirir ama inanın aklımda kimde yok hiç araştırmadım çok da korkuyorum cvs den..
Cvs 11.-12. Haftalarda oluyor bana öyle tarih vermişlerdi. Muhtemelen size amniyosentez uygularlar. Ablam amniyosentez olmuştu gebelikte ki kendisi korkak Bi insandır ona rağmen hiç anlamadım dedi. Çok kısa sürüyormuş o yüzden rahat olun bebiş stres olmasın. İnşallah iyi olacak öyle geçiyor içimden.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı inanın..
Allahım inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip Eder..
Salı günü bakalım ne olacak heyecan dorukta bende

Amin inşallah. cvs için son haftalarınız. Amniyosentezden korkan arkadaşların bazıları kandan alınıp yurtdışına gönderilen testlerden yaptırmışlar. bende kararsız kalıyorum. Çok korkuyorum bebeğe müdahale fikrinden.

Kesinlikle bende çok korkuyorum bakalım yarın ne diyecek .. Amniyosentez de çok ileri haftalarda onu da biraz gereksiz buluyorum Aslında o Zaman'dan sonda ne yapabilirim kii.. Kafam çok karışık doğrusu

Merhaba. Yaza bebek haberi alırız diye bekliyorumdum sizden. Durumlar nasıl. Allah gönlünüze göre versin.
Merhabalar kısmetse ağustosta yapılacak tüp bebek. Öncelikle test sonuçlarıma göre eksik vitaminler tamamlandı. Troidim az çalışıyormuş onu düzenlemek için ilaç kullanıyorum. Histeroskopi oldum. Süreç devam ediyor yani. Siz neler yapıyorsunuz.?

Çok yorum yapmak istemiyorum ama Bi sıkıntı olsa bu haftaya kadar gebelik yüksek ihtimal devam etmeZdi. Çünkü bakıyorum hepimizin gebelikleri en geç 10. Hafta civarına kadar sonlanmış. Tabii cvs ya da amniyosentez gerekli bundan sonraki süreçte içiniz rahat eder

Allah tamamına erdirsin. Ben normal yollarla gebe kaldınız diye düşünmüştüm. Tedavinize ege de mi başladınız.
Bende bekleyişdeyim Allah nasip ederse tabi.

Traslokasyonun türüne göre farklılık gösteriyormuş. Önce bi uzmandan onu öğrenmek lazım. Allah korusun 21. Haftada 17. Haftada kayıpları olan arkadaşlar olmuş. Siz ne durumdasınız karar verdiniz mi normal mi tüp bebek mi.

Umarım sizin için de en hayırlısı olur. Doğal gebelik denedim yaza kadar olmadı. Şimdi bir de böyle deneyelim diyoruz. 35 e az kaldı çünkü zaman kaybetmemeye çalışıyorum.

Sanırım ben bu sonbahar itibari ile normal yola döneceğim. Malum iki tüp bebek tecrübem var benim. Hormonlar çok yıprattı beni ki ben 3 ay aralıkla denedim belki de hatam oydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…