kromozom translokasyonu ve kan pıhtılaşması sonucu tekrarlayan düşükler

E="pageone, post: 47050594, member: 754273"]Arkadaşlar aynı anda hem translokasyon hem kan pıhtılaşması olan bir kaç kişi miyiz başka kimse yok mu ???[/QUOTE]
Bende kan pıhtılaşması var eşimde de irsensiyonel translokasyon.

E="pageone, post: 47050594, member: 754273"]Arkadaşlar aynı anda hem translokasyon hem kan pıhtılaşması olan bir kaç kişi miyiz başka kimse yok mu ???
Bende kan pıhtılaşması var eşimde de irsensiyonel translokasyon.[/QUOTE]
Sizde ki pıhtılaşma kaç dal da. bebim 12 daldan 3ünde. hem heterozigot hem de Homozigot var.

Bende kan pıhtılaşması var eşimde de irsensiyonel translokasyon.
Sizde ki pıhtılaşma kaç dal da. bebim 12 daldan 3ünde. hem heterozigot hem de Homozigot var.[/QUOTE]
Heterozigot taşıyıcı homozigot mutant. Gebelik sırasında kan sulandırıcı iğne yeterli demişti dr. Çok sorun olarak görmedi sanki

Demek bünyesinde aynı anda kan pıhtılaşması ve traslokasyon bulunan 3 kişiyiz ben windrose123 ve robertsonian. Bu kadar mıyız. Başka kimse yok mu. Eğer varsa tecrubelerinizi ve anne olma yolunda ki süreçlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Bir de bi takım hastalıklara daha yatkınmışız diğerlerine göre. Böyle şeyler hakkında konuşup tartışsak fena mı olur.

Bu kadarız en azından bu forumda Bi de benim ablam işte daha önce bahsettiğim gibi. Ben sonbaharda tekrar denemeye başlayacağım ama normal mi tüp mü onu bilmiyorum. Onun dışında deneyimlerimi aktardım. Ben yatkın olduğum hastalıkların farkındayım anksiyete ve cilt sorunları. Umarım ciddi şeylerle karşılaşmayız. Bu konuyu kafanızda büyütmeyin lütfen.

Teşekkür ederim ilginize. İnşallah yaradan en hızlısından sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder. Evet ben çok takıyorum bu durumumu. Eşime karşı da kendimi kötü hissediyorum. Sağolsun asla bişey dediği yok ama kayıplarımızın sebebinin benden olduğunu bilmek yetiyor bana. Mâlum yaşta 20 değil yaşlanıyoruz. Bir de normal yollarla bebek sahibi olmak istediğim için sürekli benim gibi olanlarla konuşmak istiyorum. Tüp bebek başruvumuzu da iptal ettik gitmedik. O süreci göze alamadım. Durmadan jinekologlarla perinatologlarla görüşüp duruyorum. Merak ve endişe içindeyim. Hepinizden özür dilerim kafanızı şişiriyorum uzun zamandır. Hakkınızı helal edin.

Çok fazla doktora gitmeyin inanın pişmanlık.çok bilgi insanı mutsuz ediyor. Aslında bir kere de olsa tüp bebek deneyebilirsiniz. Eşime karşı ben de suçluluk hissediyorum ama bu Allahtan gelen bir şey. Hatta ben boşanmayı bile teklif ettin ki hiçbir zAmsn benim eksikliğimi yüzüme vurmadı. Bizlerle evlendiklerine göre bu onların da imtihanı

Ben de teklif etmiştim kürtaj çıkışı. Sizi çok iyi anlıyorum. Evet hak da veriyorum. Bu ailemizin imtihanı. Eşimin her sene bir kardeşi doğum yapınca tek erkek evlat olarak ona kıyamıyorum. Ayrıca doktorumda en son gittiğimde bana yalvardı lütfen artık gelme diye tabi şakayla :) Neyse gelişmeler haricinde sizi sıkmayacağım artık. Helal etmeseniz de. Ben yine tekrar edeyim cümleten hakkınızı helal edin.

Estağfurullah helal olsun tabii ki. Bizi başka kimse anlayamaz tabii ki buradan dertleşeceğiz. Saddce kendinizi strese sokmayın diye yazdım. Ben çok yaptım şu an psikolojik destek alıyorum iyi geliyor sanki size de tavsiye ederim

Ben de bebek sahibi olanların bu platformlara girip yazmadıklarını düşünüyorum çoğunlukla. Sorunu devam edenler yazıyor hep. O yüzden aradığımız iyi haberi bulamıyoruz burada. Allah bizi ümitsizliğe düşürmesin. Kalbimiz daha fazla yorulmadan sağlıklık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize de.

Haklısın bi süre ilaç kullanmıştım bayılmalar kanlı idrar gibi şeyler oldu bıraktım. Eşim çok kızıyor sürekli internetten en kötü olan olayları okuyup okuyup ağlıyorsun diye. nerdeyse yasaklayacak. dediğiniz gibi bizi de biz anlıyoruz sadece. Lütfen iyi bişeyler olunca burdan paylaşalım.

Âmin inşallah. Bende öyle düşünüyorum açıkcası. Bu o kadar da nadir görülen bir sorun değişmiş. belki de insanlar paylaşmaya çekiniyor. Ama biz söz verelim iyi şeyler olunca paylaşalım. Gerçi Allah nasip ederse bebeğim olursa o zaman makale gibi bir yazı yazıp en baştan tüm süreci paylaşacağım sizlerle. Fakat gebelik sürecini ne olacağı belli olmayacağı için hemen paylaşmayabilirim hatta ailemle bile. Bizim gibi olup doğal yolla hamile kalan 2 arkadaşımızı merakla ve sevinçle takip ediyorum. Biri bu konuda yazan arkadaşımız biri de 2 -3 hafta sonra doğum yapacak başka bir arkadaşımız.. onlarada bizlerede çok dua ediyorum. Allah dualarımızı duyar inşallah.

Bence de belli bir süre beklemek ve kimseye söylememek en doğru davranış bizler için. İnsanlara dert anlatmak çok yorucu. Ama nasip denen şey çok önemli. Bugün 5.5 aylık hamile Bi arkadaşımın tamamen suyu bpşaldı ve maalesef ölü doğum yaptı. Çok üzücü maalesef. O yüzden her şeyin en hayırlısı için dua edelim. İnanin o kadar da yaygın değil. Millete bakıyorum da bakkaldan ekmek alır gibi çocuk sahibi de olabiliyor. Onun imtihanı da belli ki farklı konuda

İnanmıyorum Allah sabırlar versin çok zor. Ocaklardan ırak. Nasipten öteye geçilmiyor işte. İlk kimyasal gebeliğimde hastahanenin bahçesinde oturuyorum kanamam vsr var moralim bozuk eşimi bekliyordum kadın doğum aciline gitmek için. Sürekli benim işyerime uğrayan roman bir kadın vardı. 25-30 yaşlarında. Bir oğlu birde küçük bebeği var onlarla gezer hep. Dilenci filan değil. İhtiyaç sahibi diyelim. Neyse onu gördüm bahçede. Ne oldu hamile misin dedi. Bende evet ama sıkıntılar var filan dedim. Dedi ki ; Ben çocuklarımda sadece doğum için hastahaneye gittim ne hamileyken ne öncesi. İkiside topaç gibi. Nasip bu işler. dedi. Yani buna benzer daha bir sürü hikayeler var. Mesela bi hemşireyle tanıştık kadına çocuğu olamaz raporu vermişler Maşallah 3 çocuğu olmuş. Yani ne bileyim işte nasip.

Yazışmalardan anladığım kadarıyla İzmir'de ikamet ediyorsunuz. Doğma büyüme İzmirli bir arkadaşımla konuşuyordum bugün benim durumumla alakalı. Orada kent hastanesinde İsrail Eruh diye bir tüp bebek uzmanı varmış. Çok başarılı imiş ve tespitleri çıkıyormuş. Bi başvurun isterseniz.

Evet İzmir de yaşıyorum. Hiç duymamıştım o doktoru. Bi araştırayım. Çok teşekkür ederim.

Eğer aklınıza yatar da giderseniz doktorun ilettiklerini buraya da yazar Mısınız ? İnşallah doğru doktordur. İyi bir vesile olur
Tabi ki yazarım. Ama isterseniz bi uzmandan fikir alayım derseniz İzmir üniversitesinden size bu konuda danışmanlık veren bir biyolog var numarasını verebilirim. Arkadaşım orda anne oldu ilk denemede. Adam saatlerce anlatıyor. Ben maddi olarak müsait olmadığım için gidememiştim. O arkadaşım fiyat almış kontrole gittiğinde. 5bin + ilaçlar demişler.

Ben İstanbul'da ikamet ediyorum. İzmir'de denemem çok zor olur çünkü tüp bebek süreci nereden baksanız 20 gün sürüyor. Çok teşekkür ediyorum o yüzden. Burada da aynı fiyatlar. 5 bin tüp bebek artı ilaçlar bir de genetik test masrafı var o da 2.5-3 bin civarında. Ben 3 genetik doktoru ile yüz yüze görüştüm inanın hep aynı şeyi söylüyorlar çünkü Bi çözüm yok. Bizim genetik bozukluğa Bi çare yok. Ya Normal yolla deneyip sağlıklı olması için dua edeceğiz ya da Bi ton hormon alıp para döküp sağlıklı embriyo olsun ve tutunsun diye dua edeceğiz

Maalesef ki öyle ama bunada şükür. Evet Ordan buraya zor olur. Ama kalmakla ilgili düşünmeyin seve seve misafir ederim sizi. Ama önce tüp bebeğe gerçekten karar vermek lazım tabi. Ben hazır hissedemedim açıkçası. Ama orda bebek sahibi olan arkadaşım 1 ay sürdü haftada bir gittik filan dedi. Bilmiyorum o onun şansıydı belki de. Ben normal yollarla istiyorum Allah nasip ederse bi beklentimiz var. Ama ne yazık ki sizlerle çok uzun süre sonra paylaşacağım. Aynı dertten muzdarip olduğumuzdan beni mazur göreceğinizi biliyorum. Bence ablanızdan ilham alın. Oluyor mu oluyor. Coraspirin yada bebek aspirini kullanın doktorun önerisine göre folik asite başlayın mesela ve kendinize ben anne olacağım deyin fiziksel ve zihinsel olarak hazırlayın. Ben bunu yapıyorum. Bide pozitif insanlarla görüşün. Önce inanın olacak. Çaresiz değiliz çok şükür. Evet zor bulacağız kıymetli olacak ama olacak. Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…