Kromozom testleri normal olup PGT sonucunda sağlıklı embriyosu çıkmayanlar

Trizomi yada translokasyon tanısı bu sekılde konulmuyor. Ayrıca bızde hıcbır sorun cıkmadı. Esım ve ben genetık olarak tüm tramalarda cok saglıklı cıkmısken ne yazıkkı bebekte sorun olusabılıyor.
Yinede genetık testlerınızı ıhmal etmeyın. Ins sorunsuz bır gebelik yasarsınız. Yasınız kaç buarada . Dusuklerınız kacıncı haftalarda
Nasıl konuluyor acaba bilginiz varsa söyleye bilrmisnz.cunki bana bebekten çıkan sonuçla detaylı bişey söylemediler sadece kromozomları bozuk dediler.ama kafama takılan bi şey var evet anne baba sağlıklıyken bile bebek anormal ola bilir ama bu tekrarlıyor ise buna sebep vardr ve o sebebi bulmak zor

Trizomi yada translokasyon tanısı bu sekılde konulmuyor. Ayrıca bızde hıcbır sorun cıkmadı. Esım ve ben genetık olarak tüm tramalarda cok saglıklı cıkmısken ne yazıkkı bebekte sorun olusabılıyor.
Yinede genetık testlerınızı ıhmal etmeyın. Ins sorunsuz bır gebelik yasarsınız. Yasınız kaç buarada . Dusuklerınız kacıncı haftalarda
Inşallah sizinde.yasim 22. 1ci hamilelymde 20haftaya kadar gitdi bebekte anomali ve gelişim geriliği vardı aldrdm kendi düşmemişti yani.2ci beta duzensz artiyodu diş gebelikmi kimyasalmi belli olma'dan iyne ile sonlandrdm.3cu bos gebelikti bitek 3cu gebeliymi genetie yollaya bildm oda kromozom cıktı.drlara göre hepsinde kromozom bozukluğu varmışda ondan dusmusler

Inşallah sizinde.yasim 22. 1ci hamilelymde 20haftaya kadar gitdi bebekte anomali ve gelişim geriliği vardı aldrdm kendi düşmemişti yani.2ci beta duzensz artiyodu diş gebelikmi kimyasalmi belli olma'dan iyne ile sonlandrdm.3cu bos gebelikti bitek 3cu gebeliymi genetie yollaya bildm oda kromozom cıktı.drlara göre hepsinde kromozom bozukluğu varmışda ondan dusmusler
Cok cok gecmiş olsun.. gencecık yasınızda zor seyler yasamışşınız. Ama ustesınden gelmişşiniz. İşte bu genetık testler bu tanıyı net olarak ortaya koyacaktır. Ücretsz yaptırmanızı önrırım bıraz malıyetli.
Bu noktad uzman bırıyle gorusun . Benım en buyuk sansım normal kadın dogumcularda vakıt kaybetmemek oldu. Mesela daha ılk gebelikte bunlara bakılmalıydı. Dr degıstırın derım

Cok cok gecmiş olsun.. gencecık yasınızda zor seyler yasamışşınız. Ama ustesınden gelmişşiniz. İşte bu genetık testler bu tanıyı net olarak ortaya koyacaktır. Ücretsz yaptırmanızı önrırım bıraz malıyetli.
Bu noktad uzman bırıyle gorusun . Benım en buyuk sansım normal kadın dogumcularda vakıt kaybetmemek oldu. Mesela daha ılk gebelikte bunlara bakılmalıydı. Dr degıstırın derım
Evet çok üzücü şeyler yaşadın hep ümitle girdym yoldan göz yaşıyla dondm.drmi değişen zaten.ben azeriym canım.burda beni tam anlayacak dr bulamadm.bu ay sonu turkiyeye gelmek istiorm.kaan hocaya randevuma var.ve ayrıca ankarada başka genetiğini diym jinekoloji diym benim derdimi anlayacak birine ihtiyacm var ama tanımıyorum.kime gitsem bilemedm Karyotip bizm ülkede ücretli canım 800 900 tl civarı.

Evet çok üzücü şeyler yaşadın hep ümitle girdym yoldan göz yaşıyla dondm.drmi değişen zaten.ben azeriym canım.burda beni tam anlayacak dr bulamadm.bu ay sonu turkiyeye gelmek istiorm.kaan hocaya randevuma var.ve ayrıca ankarada başka genetiğini diym jinekoloji diym benim derdimi anlayacak birine ihtiyacm var ama tanımıyorum.kime gitsem bilemedm Karyotip bizm ülkede ücretli canım 800 900 tl civarı.
Ankaraya gelecegın zaman için randevu alalım?? Hemgelınce bır kan verırsın ıkı dakıkanı almaz. Sıra olmuyor. Boşuna o kadar para verme. Gelmişken gidebılursın. Kaan hoca konusunda negatıfım. Herkese aynı seylerı söyluyor aynı tedavıyı uyguluyor. Bızde gıttık. Istersen dr arastırabılırım senın için ..

Ankaraya gelecegın zaman için randevu alalım?? Hemgelınce bır kan verırsın ıkı dakıkanı almaz. Sıra olmuyor. Boşuna o kadar para verme. Gelmişken gidebılursın. Kaan hoca konusunda negatıfım. Herkese aynı seylerı söyluyor aynı tedavıyı uyguluyor. Bızde gıttık. Istersen dr arastırabılırım senın için ..
Canım yabancilar içindemi ödemesiz bu test?nebilym dna için tedavi şekli aynı her halde ben kaç kişinin onun tedavileri ile dna yi düzeltmelerini duydm. zaten esm burdaki üroloji drlarının sende bişey yok demesi üzerine hiç bi ilaç kulamayacagni kafasına taktı bisey yoksa bosu bosna neden ilac kullaniym kafasinda.kaan hocaya gitmeye zar zor ikna ettim.

Siz memnun kalmadnzmi kaan hocadan? Dna dusmedimi?Evet canim ankarada olan iyi bir dr bula bilirmisin bana bütün sorunları anlata bileceğim.cok memnun olurum.

Siz memnun kalmadnzmi kaan hocadan? Dna dusmedimi?Evet canim ankarada olan iyi bir dr bula bilirmisin bana bütün sorunları anlata bileceğim.cok memnun olurum.
Arastırıp ozelddn yazacagım.
Devlet hastanesı ile gorus oncesınde . Kolaylık saglayacaklarına ınanıyoum. Cokyogun bır bolum degıl. Senın içşn bende arayıp rica edebılırım hangı tarıhlerde geleceksen.. yardımcı olabılecegım bırsey varsa seve seve..

Arastırıp ozelddn yazacagım.
Devlet hastanesı ile gorus oncesınde . Kolaylık saglayacaklarına ınanıyoum. Cokyogun bır bolum degıl. Senın içşn bende arayıp rica edebılırım hangı tarıhlerde geleceksen.. yardımcı olabılecegım bırsey varsa seve seve..
Cok tesekr ederm canim yardmin icin tamam ozelden konusurz.daha tarih belli diyil nisan sonu 25 -30arasi 2 3gune tarih rtam belli olur

Merhaba, 39 yaşındayım. 2016’dan günümüze toplam 7 tüp bebek denememiz oldu. İlk 2’sinde 2’şer embriyo transferi negatif sonuçlandıktan sonra 3. de 4 embriyonun 2’sini genetik teste gönderip diğer 2’sini transfer ettik sonuç negatif. Teste gidenlerde de kromozom bozukluğu çıktı. 4. Denemede yine 4 kaliteli embriyo 5. Güne ulaştı. Hepsi genetik teste gitti, yine hepsinde kromozom bozukluğu çıktı. Hastaneyi değiştirdik. 5. Denemede 2 embriyo transfer edildi, ilk defa hamile kaldım ama 7. Haftada düşükle sonuçlandı kürtaj yapıldı. 6. Denemede 3 adet kaliteli embriyo genetiğe gitti yine kromozom anamolisi çıktı. 7. Denememde 2 embriyo genetiğe gitti ve bir kaç güne sonuç gelecek. Bu kadar çaresiz durumda olup süpriz yaşayan var mıdır çok merak ediyorum.

Merhabalar,
İlk tüp bebek denememizde oluşan gebelik devam etmeyince kromozom incelemesinde embriyoda trizomi 22 çıktı. Bunun üzerine kalan 3 embriyoya pgt yapıldı ve 1 sağlıklı bulundu.
Onun transferi ile tek yumurta ikizi gebelik oluştu ama onları da 13.haftada ikizden ikize transfüzyon sendromu nedeniyle kaybettik.
İkinci tüp bebek denememizi de geçen ay yaptık ancak 5.güne giden 3 embriyonun 3ü de pgt de sağlıksız çıktı.
Eşim ve benim kromozom testlerimizde sorun yok ama neden böyle oluyor bilemiyoruz:KK43: benzer durumu yaşayan ve bir önerisi olan var mıdır acaba aramızda?

Benim 6 denemede de hiç sağlıklı embriyo bulunamadı. Eşimde de bende de genetik sorun yok, tüm testlerimiz normal :KK43:

Eğer sizde sperm iiyse bir tane yumurta yetecektir inan benim böle çok tanıdıklarım var hepsi anne oldu hatta donasyon yap denilip tedavileri iptal olanlar bile güç bela çıkan bi yumurtayla anneler şimdi.moralini bozma
Kaç denemeden sonra ulaştılar sağlıklı embriyoya? Ben 7. Tüp bebeği yaptım :KK43:

Arkadaslar Merhaba benim 3 denemem var. 3. DenemeDe gebe kaldım fakat 6. Haftada kalbi hem attı. Hem de o hafta durmus. Kromozam testi yaptırdik eşim ve benden kan alındı. Test sonucunu bugün aldık. Düşüge sebebiyet verecek bir kromozamsal hastalık yok dendi.kan pihtilasma testim de temiz çıktı.
Eslerde kromozomsal sorun olmayıp embriyolarda olan var mı acaba. 6 tane blast dondurulmsuum var
Sağlıklı embriyo bulundu mu merak ettim?

Kesinlikle hiç kimse şunu yapın olur bunu yapın olur demiyor.kırk kapı gezdim imkanlarım el verdi en ünlü profosörlerle görüştük.en ünlü profosörlerden akupunkturdan tut beslenme desteklerine kadar almadığımız yapmadığımız şey kalmadı dörr yıldır. Dört tedavinin üçünde hiç sağlıklı elde edemedik dördüncü tedavim bekliyorum inşallah sonuç olumlu çıkarda şu işe yaradı derim sana.dört gün sonra tahlil yapıcam[/QUO

Umarım iyi sonuçlar almışsınızdır?

Benim 6 denemede de hiç sağlıklı embriyo bulunamadı. Eşimde de bende de genetik sorun yok, tüm testlerimiz normal :KK43:
Baya zorlu süreçler yaşamışsınız. Sağlıklı embriyo bulamama en büyük problem hele de bir sebep yokken.
Biz 3.denemede 6 embriyo içinden 3 sağlıklı bulduk,biri transfer edildi ama düşük oldu 5bucuk haftalıkken. Ve sonrası yine kürtaj yine histereskopi ...
Şimdi tekrar transger için hazırlanıyorum, inşallah güzel gelişir artık bu sefer olaylar..
Sağlıklı embriyo bulmak da çare olamıyor malesef benim yaşadığım durum için ama tabi en azından drneyebiliyorum diyip şükrediyorum.
Size de bu rahatlığı nasip etsin Allah en yakın zamanda.
Maddi manevi yorucu süreçler ama yine de pgt ye gidebilecek embriyo oluşumu bile şükür sebebi bunu söyleyebilirim.
Eşinizin sperm dna sına bakıldı mı ? Direk yaşamadığım için yanlış fa yazmış olabilirim ama aklıma geldi yazmak istedim

Baya zorlu süreçler yaşamışsınız. Sağlıklı embriyo bulamama en büyük problem hele de bir sebep yokken.
Biz 3.denemede 6 embriyo içinden 3 sağlıklı bulduk,biri transfer edildi ama düşük oldu 5bucuk haftalıkken. Ve sonrası yine kürtaj yine histereskopi ...
Şimdi tekrar transger için hazırlanıyorum, inşallah güzel gelişir artık bu sefer olaylar..
Sağlıklı embriyo bulmak da çare olamıyor malesef benim yaşadığım durum için ama tabi en azından drneyebiliyorum diyip şükrediyorum.
Size de bu rahatlığı nasip etsin Allah en yakın zamanda.
Maddi manevi yorucu süreçler ama yine de pgt ye gidebilecek embriyo oluşumu bile şükür sebebi bunu söyleyebilirim.
Eşinizin sperm dna sına bakıldı mı ? Direk yaşamadığım için yanlış fa yazmış olabilirim ama aklıma geldi yazmak istedim

Evet eşime hem kanda hem de spermde bakıldı sorun çıkmadı. Dna hasarı %23 çıktı sadece ama bu da sorun değilmiş, mikrochip yapıldı. 1 tane bile sağlıklı yok ne yazık ki..

Evet eşime hem kanda hem de spermde bakıldı sorun çıkmadı. Dna hasarı %23 çıktı sadece ama bu da sorun değilmiş, mikrochip yapıldı. 1 tane bile sağlıklı yok ne yazık ki..

Sizin durum da çok zor. Sağlıklı bulunup tutunamaması. Ne yapacağız bilmiyorum inanın :KK43: umarım dileklerimiz gerçekleşir..

X