- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
-
- Konu Sahibi CadiKazani
Evet olabilir :) amaa hiiiiç endişelenmeyin siz fuar olmadığı zaman yaparsa endişelenin :) sonuçta fuar halka açık, e işyerindekiler onu biliyor da dışardan gelen bilmez sonuçta, şimdi siz bir fuar gezisine katılsanız ve bakımsız bir erkeğinde bir işyerini temsil ettiğini görseniz o işyeri hakkında ki düşünceniz nasıl olur ?
- O şirketin işini önemsemeyip sizi hiçe saydığını mı ?
- O insan hakkında "insan içine çıkıyorsun be adam böyle mi gelinir" ?
Şayet ikisi de eşiniz için kötü sonuç :) o yüzden bırakın şimdi yapsın :)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım artık nasıl açılıcağını unutmak üzereymişim :)
Geleyim konuma;Yaklaşık 2 senelik evliyim,eşimlede normal insanlar gibi ara sıra tartışan çok fazla hır gür olmayan bir evliliğimiz var (monoton) denilecek cinsteniz, eşimde bende aynı meslek grubundayız ,yılın belli dönemleri fuarlar oluyo eşim mecburen fuara katılıyo normal günlerde işe gidip gelirken v.s durumlarda eşim bakımsız denicek saç sakal birbirinde dediğimiz berduş tarzında gezer ve ben her defasında zorla ikna ederek traş ettiririm, yalnız bu fuar dönemleri eşimin içinden bir kazanova yükseliyo ve bu paspal gezen adam sabahları tam 50 dk süsleniyo ,hatta öyleki parfüm kokusundan genzim tıkanır vaziyette geziyorum.
Gidenleriniz varsaki fuar alanlarında aşırı dekolteli model gibi hatunlar olur ajanslardan seçilerek alınırlar, eşimle aynı ortamda bulunmalırını bile düşündükçe deliriyorum şimdi kesin birine baktı, kesin konuştu kesin birini ayarttı ,diye düşünmeden geçen bir dakikam yok diyebilirim.
Eşimin daha önce bir aldatma olayı olmadı,bir kıza yan gözle bakmışlıgını görmedim,duymadım benden öncesindede çok fazla kızlarla haşır neşir olan bir insan değildi, ama ben kendime engel olamıyorum sürekli aklımda kurguluyorum eşime msj atıp rahatsız ediyorum, arıyo tersliyip konuşuyorum aksam eve 1 saat geç geldi diye burnundan getiriyorum ,ama kendime engel olamıyorum,normal zamanlarda da sürekli beni aldatmıyosun dimi diye sordugum zamanlar oluyo sürekli beni aldattı aldatıcak endişesi içindeyim biliyorum yaptığım yanlış ama kendimede engel olamıyorum bir anlık krizle durumu çok abartıyorum bu durumun ileri aşamasında evliliğimin zarar göreceğini düşüyorum lütfen bana bir akıl verin içimdeki bu duruma nasıl hakim olabilirim kendimi nasıl durdurabilirim
yANLIŞ OLAN,EŞİNİZİN FUAR ZAMANI KENDİNE BAKMASI DEĞİL,DİĞER ZAMANLAR SİZİN TABİRİNİZLE BERDUŞ GİBİ GEZMESİ.FUAR BU YANİ.zaten paspal gitmemesi gerekiyor.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım artık nasıl açılıcağını unutmak üzereymişim :)
Geleyim konuma;Yaklaşık 2 senelik evliyim,eşimlede normal insanlar gibi ara sıra tartışan çok fazla hır gür olmayan bir evliliğimiz var (monoton) denilecek cinsteniz, eşimde bende aynı meslek grubundayız ,yılın belli dönemleri fuarlar oluyo eşim mecburen fuara katılıyo normal günlerde işe gidip gelirken v.s durumlarda eşim bakımsız denicek saç sakal birbirinde dediğimiz berduş tarzında gezer ve ben her defasında zorla ikna ederek traş ettiririm, yalnız bu fuar dönemleri eşimin içinden bir kazanova yükseliyo ve bu paspal gezen adam sabahları tam 50 dk süsleniyo ,hatta öyleki parfüm kokusundan genzim tıkanır vaziyette geziyorum.
Gidenleriniz varsaki fuar alanlarında aşırı dekolteli model gibi hatunlar olur ajanslardan seçilerek alınırlar, eşimle aynı ortamda bulunmalırını bile düşündükçe deliriyorum şimdi kesin birine baktı, kesin konuştu kesin birini ayarttı ,diye düşünmeden geçen bir dakikam yok diyebilirim.
Eşimin daha önce bir aldatma olayı olmadı,bir kıza yan gözle bakmışlıgını görmedim,duymadım benden öncesindede çok fazla kızlarla haşır neşir olan bir insan değildi, ama ben kendime engel olamıyorum sürekli aklımda kurguluyorum eşime msj atıp rahatsız ediyorum, arıyo tersliyip konuşuyorum aksam eve 1 saat geç geldi diye burnundan getiriyorum ,ama kendime engel olamıyorum,normal zamanlarda da sürekli beni aldatmıyosun dimi diye sordugum zamanlar oluyo sürekli beni aldattı aldatıcak endişesi içindeyim biliyorum yaptığım yanlış ama kendimede engel olamıyorum bir anlık krizle durumu çok abartıyorum bu durumun ileri aşamasında evliliğimin zarar göreceğini düşüyorum lütfen bana bir akıl verin içimdeki bu duruma nasıl hakim olabilirim kendimi nasıl durdurabilirim
Kendi tabiride dilenci gibimi gitmem lazım fuara diyo ozman normal zamanda dilenci gibi oldugunun farkında ama sadece fuar için çaba harcıyoyANLIŞ OLAN,EŞİNİZİN FUAR ZAMANI KENDİNE BAKMASI DEĞİL,DİĞER ZAMANLAR SİZİN TABİRİNİZLE BERDUŞ GİBİ GEZMESİ.FUAR BU YANİ.zaten paspal gitmemesi gerekiyor.
Ben asla kocama "beni aldatıyor musun" gibi bir soruyu gururuma yedirip sormam soramam.
bıraz rahat bırakın bence adamı, benımkıde ıs ıcın fuarlara gıdıyor kı gunlukhayatta da jılet gıbı gezer ben paspalım yanı onun yanında ıcınde varsa adamın yapar yapacagını zaten ama ılıskıde mutlu olmak ıstıyorsanız guven sart ....Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım artık nasıl açılıcağını unutmak üzereymişim :)
Güven için yapılıcak şeylerin çogunu yaptım ,denedim ama değil eşime anne babama bile güven duymuyorum çok fazla yaşanmışlık oldugu için sanırımbıraz rahat bırakın bence adamı, benımkıde ıs ıcın fuarlara gıdıyor kı gunlukhayatta da jılet gıbı gezer ben paspalım yanı onun yanında ıcınde varsa adamın yapar yapacagını zaten ama ılıskıde mutlu olmak ıstıyorsanız guven sart ....
Ben yaşanmışlıktan kaynaklandığını düşünmüyorum bu cümlenizin. İnsan babasına güvenmeyecek de kime güvenecek???Güven için yapılıcak şeylerin çogunu yaptım ,denedim ama değil eşime anne babama bile güven duymuyorum çok fazla yaşanmışlık oldugu için sanırım
Eski eşim yapardı aynı baskıyı aldatıyosun aldattın diye hayatı zindan ederdi sonunda kendi beni aldatıomuş ortaya çıktı şuan aynı durum içindeyim bende kendimle çelişiyorum bu konu yüzünden o bana neler etti bende şuan eşime aynısını yapıorum diyorum ama engel olamıyorum düşüncelerimeBence eski evliliğinizdeki kötü edinimleri unutmaya çalışın. Her erkek aldatacak diye birşey yok.
Eşi tarafından sürekli "aldatmakla" itham edilen biri olarak söylüyorum: İnsanı eşinden soğutuyor bu kadarı. Ve fazlasıyla yoruyor. Bu çok önemli bir sorun ve herşeyi etkiliyor.
Kendinize güvenmelisiniz bu konuda, eşinize değil !!!
Aldatırsa o zaman çeker gidersiniz. Ama her gün aldattı, aldatacak diye de yaşanmaz.
Yardım aldım çok faydalı olmadı evet ailemden gördüklerim yaşanmışlık açısından güvenemiyorum ben zaten annem ve babam en kötü zamanlarımda en büyük tekmeyi atanlar oldular bana şuan anne babam bile bu kadr güvenilmezken eşime de çok fazla güvenemiyorum hatta evliliğimizin ilk ayları ya eski eşim gibi döverse ya benimle çıkarı için evleniyosa korkusu yaşıyodum onu aştım çok şükürBen yaşanmışlıktan kaynaklandığını düşünmüyorum bu cümlenizin. İnsan babasına güvenmeyecek de kime güvenecek???
Herkes her zaman iyi insanlarla karşılaşmıyor ki, herkes bir şekilde aldatılıyor, yaralanıyor. Ama bu iddialı cümleyi kurmak, temel güven duygusunun oluşmadığını gösteriyor bence. Ki o da anne kucağıyla başlıyor.
Kendi iyiliğiniz için bir danışmandan yardım alın nacizane fikrim.
Güvenebilmeniz dileğiyle :)
Bende senin gibi oluyorum kimi zamanlar zamansız duş alsa Yada parfüm sıksa hemen şüpheler geliyor içime dayanamam sorarım zaten oda Güler ben iş derdindeyim sen neler düşünüyorsun der, bazen bunaltıyoruz evet ama elimizde degil , cok sorunca diyor "sen bana hiç güvenmiyorsun buna cok üzülüyorum diyor haklı galiba bir Şeyini görmedim ama işte. Bence git bir gün o fuar da iken gör süpriz yap hem icinde rahat eder canımMerhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım artık nasıl açılıcağını unutmak üzereymişim :)
Evet haklısınız sizin gibi bir cümleyi kursa ne yaparım bilemedim şuan gerçi öyle bir cümlede kuramaz sanırım kendide baya korktu benim durumumdanhiç oralı olmayan adamın aklına düşürüyosunuz resmen..
kıskandığınızı bukadar belli etmeyin,
ahhhh biz yapıyoruz bunları böyle.. sonra kendilerini fasulyeden nimet sayıyolar..
bazen eşim gömlek seçerken '' şunu giyyimde hatunlar dönüp dönüp baksın'' der mahsus gözümün içine baka baka beni gıcık etmek için..
''aman seni kim naapsın'' der içeri geçerim, üsteleyemez, havasıda fıss diye söner
En son önceki sene gitmiştim hayırdır beni kontrol etmeyemi geldin dedi o günden sonra bir daha gitmem diye söz verdim kendime eşimde bana güvenmiyomusun lafını çok soruo bende güveniyorum ama çok fazla değil diyorum yalan atmayıda beceren insan değilim :)Bende senin gibi oluyorum kimi zamanlar zamansız duş alsa Yada parfüm sıksa hemen şüpheler geliyor içime dayanamam sorarım zaten oda Güler ben iş derdindeyim sen neler düşünüyorsun der, bazen bunaltıyoruz evet ama elimizde degil , cok sorunca diyor "sen bana hiç güvenmiyorsun buna cok üzülüyorum diyor haklı galiba bir Şeyini görmedim ama işte. Bence git bir gün o fuar da iken gör süpriz yap hem icinde rahat eder canım
Evet bir arkadaşımda aynı şeyi söyledi bundan sonra daha temkinli davranmaya başlıycam içimde fırtınıda kopsa belli etmemeye çalışıcam teşekkürlerbu durumda neyi yapmamanız gerekiyorsa onu yapmışsınız.. tebrikler :)
hiçbir eşin aldatma gibi bir lüksü olamaz o yüzden ona böyle bir lüksü varmışta sanki o iyiliğinden yapmıyormuş gibi bir hava katıyorsunuz
asla kıskandığınızı eşinize belli etmeyin bu ipleri onun eline vermek demek yine kıskanın yine takip edin ama gizli bir şekilde.
yaşanmışlık dıyorsunuz da kendımden ornek vereyım ve su an guvendıgım adamın yaptıklarındanGüven için yapılıcak şeylerin çogunu yaptım ,denedim ama değil eşime anne babama bile güven duymuyorum çok fazla yaşanmışlık oldugu için sanırım
Bende öyle deme ben diyorum ki "aşkım sana güveniyorum ama dışarıda ki insanlara güvenmiyorum , öyle kadınlar varki evli adam kollayan Dışarıda öyle deyince ben birsey demiyor ona güvenmediginizi Söylemeyin bence direk .En son önceki sene gitmiştim hayırdır beni kontrol etmeyemi geldin dedi o günden sonra bir daha gitmem diye söz verdim kendime eşimde bana güvenmiyomusun lafını çok soruo bende güveniyorum ama çok fazla değil diyorum yalan atmayıda beceren insan değilim :)
Onu aştıysan bu aldatılma konusunu da aşarsın bence.Yardım aldım çok faydalı olmadı evet ailemden gördüklerim yaşanmışlık açısından güvenemiyorum ben zaten annem ve babam en kötü zamanlarımda en büyük tekmeyi atanlar oldular bana şuan anne babam bile bu kadr güvenilmezken eşime de çok fazla güvenemiyorum hatta evliliğimizin ilk ayları ya eski eşim gibi döverse ya benimle çıkarı için evleniyosa korkusu yaşıyodum onu aştım çok şükür
Ben anlatmaya başlarsam sabah olur sanırım o yüzden çok ince ayrıntısına girmedim tabiki herkesin yaşanmışılığı düşüncesi başkadır, ben size eski eşimle boşanmak istediğimi söylediğim zaman bebeğimle beraber hayır boşanamazsın diye ailem tarafından sokağa atılıp komşuya yalvardığımı lütfen bu gecelik kalayım yarın çaresine bakıcam dediğimi bu yüzden aileme karşıda güvenimin sıfır olsudugunu söylesem sadece bu bile yeterli bana göre çok fazla geçmişi hatırlamak istemiyorum çünküyaşanmışlık dıyorsunuz da kendımden ornek vereyım ve su an guvendıgım adamın yaptıklarından
1- ıs gorusmesıne gıdıyorum dedı hastanede buldum kendısını agır bır amelıyat gecırmıs ve aynı evdeyız ne bana ne aılesıne bırsey dememıs, hepımız tesadufen ogrendık
2-bır ara onun sorumsuzlukları nedenıyle ayrılmıstık, o ıstedı ayrılmayı, aynı evdeyken bır gece ben tasınıyorum dedı-bastı gıttı,kalakaldım koca evde tek basıma..
3-bır sure sonra bır telefon geldı gecenın bır yarısı bunalımdaydı, ıssızdı, ıs bulamıyordu, nedenı zamanında yaptıgı hatalardı ; benıde kaybetmek uzereydı ve ıntıhara kalkıstı adamı hastaneye zor yetıstırdım...
anlatsam daha neler neler ama asla benı aldatmadı, benleyken bır baskasına bakmadı, her erkek gıbı fırsat versem belkı yapardı ufak kacamaklar ama bende bunun fırsatını vermedım hatta bazen saka yollu takılırım kendısıne, artık adam huzur ıstıyo ozel hayatında, sen varken neden bır baskası olsun kı dedı ve bunu ıcten soyledı bılıyorum..
kısacası bır ton badıre atlatıp ben hala bu adama guvenıyorsam bana yasanmıslıktan bahsetmeyın ve gecmısı gecmıste bırakın yoksa mutlu olamazsınız asla ve asla...