Krizlerdeyimm

Bir söz vardır: "Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek..."
Endişeleriniz ve acabalarınız yüzünden siz aklına sokuyorsunuz.Hal ve hareketlerinizden belki farkında olmadan kendinizden soğutabilirsiniz.
Dikkat edin...

Yersiz yere kendini ve evliliğini yıpratma canım, enerjini başka şeylere harca. Yoksa korktuğun başına gelir

Tam aynı hislerdeyken bu konu denk geldi daha garip oldum sabahtan beri sipariş verirken şaka yapan bizden yaşca baya büyük kadına neden güldü diye kuruntu yapıp kavga ediyorum kapristen ve kuruntulrın açısındn seni çok iyi anlıyorum böyle yaparak kendimizi üzüyoruz...

Dün akşam kendi kendini tuzaga düşürdü sayılır, bir numarayı başka bir isimle kayıt etmiş fuardan bir kız diye açıklama yaptı numarası sende ne arıyo dedim işte geçen sene iiçin dayısı kızın numarasını al seneyede çağıralım demiş ,eşimde kayıt etmiş tabi, kıza numaramı vermedim dedi ama kız onu sabah saat 11 gibi aramış ,ee numaran varki aramış dedim haberim yok bilmiyorum dedi boşa kuruntumu yapıyorum yoksa birşeyler varmı takipte kalıp görücem.

Teşekkür ederim sürekli baskıcı olan biri değilim zaten istediği zaman akşam maçlara gider arkadaşlarıyla içmeye gider v.s hiç karışmam yani sosyal hayatından koparıcak birşey kesinlikle yapmıyorum sürekli dilede getirmiyorum ama fuar dönemlerinde yaşıyorum bu sorunu gidip ortamı gördüğüm için dahada sinir oluyorum 2 sefer gittim fuara ne yaptıgı belli olmayan insanlarla kaynıyodu o yüzden çıkıyo bu olaylar

İşim gereği her yıl katılıyorum fuarlara
Eşinin hazırlığı anormal bir şey değil
Fuar tüm şirketler için bir gövde gösterisidir
Giyinilir, süslenilir standlarda m,safir ağırlanır, yazılı olmayan bir mecburiyettir bu
Hatta bizim şirkette milyarlar dökülüp personele özel kıyafetler alınıyor
Katılan kime sorarsan sor vereceği cevap da aynıdır; fuar işkencenin vücut bulmuş halidir, çok yorucu ve sıkıcıdır
Boşa endişe ediyorsun

Fuara katılmasamda bende gidiyorum olan durumlardan az çok bilgim var evet giyinip bakım yapmasındada bir gariplik görmüyorum ama fazla aşırıya kaçmasına anlam veremiyorum normalde sakal traşını bile baskıyla kesen biri her fuarda koşa koşa traş olmaya gidip parfüm banyosu yapınca deli oluyorum tamam bu fuarın bir gerenksinimi ama normaldede insan içine çıkan biri dikkat etmeli kendine sürekli paspal gezip sadece fuar zamanı kendine bakmasını yediremiyorum ben

Bir sır vereyim mi, bende öyleyim :)
Günlük yaşantımda makyaj bile yapmam
Bi kot, bir gömlek yaşayanlardanım :) ama fuar olunca bir süslenme geliyor üstüme
Sanırım herkes çok özendiği için yoldan çıkıyorum, düşün oje bile sürüyorum yani normalde asla kullanmam :))
Kendini yeme, insan tabi eşini kıskanır ama bu durum biraz mecburi, takma kafana
Sende süslen o evden çıkmadan, benim eşim öyle yapıyor, hayırdır diyorum hadi ben fuara gidiyorum sana ne oluyor:)) Bende gidiyorum diyor, akşam üzeri seni almaya gelirim diyor :)))) ama illa süsleniyor benimle beraber:))

Evet haklısın normalde hiç kıskanç bir yapım yoktu ama ortamı gördükten sonra bana bile kıskançlık çöktü aradada burdaki konulardan etkileniyorum sanırım gerçi dün akşam biraz acaba gerçekten haklı yeremi kıskanıyorum diye bir kuşku olmadı değil fuardan bir kızın numarasını almış bana farklı bir biçimde anlattı diye düşünüyorum gellip gör v.s diyo kıza sor diyoda kıza ne sorayım ben sormıyacağımı ve gitmeyeceğimi bildiği için saçmalıyo sanırım belli etmesemde takibe başlıycam

Kız meselesini bilemem tabi, temkinli olmakta fayda var

Siz iyi değilsiniz

Adamın bir hatası da yokmuş

Davranışlarınız evliliğinizi yıkmadan profesyonel destek alın lütfen

Belki patronundan bu konuda uyari bile almistir. Ben ogretmenlik yaparken veli toplantilarindan once mudurumuz toplanti yapardi. Cok sik cok bakimli gormek istiyorum sizi derdi.

Niye almış ki kızın numarasını zorunlu bi sebep yoksa ben de cok sinir olurdum ve kiskanirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…