- Konu Sahibi CadiKazani
Kendinize güvenin eşinize de
yapmak isteyen her yerde her şekilde yapar
yapmak isteyen her yerde her şekilde yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir söz vardır: "Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek..."Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım artık nasıl açılıcağını unutmak üzereymişim :)
Geleyim konuma;Yaklaşık 2 senelik evliyim,eşimlede normal insanlar gibi ara sıra tartışan çok fazla hır gür olmayan bir evliliğimiz var (monoton) denilecek cinsteniz, eşimde bende aynı meslek grubundayız ,yılın belli dönemleri fuarlar oluyo eşim mecburen fuara katılıyo normal günlerde işe gidip gelirken v.s durumlarda eşim bakımsız denicek saç sakal birbirinde dediğimiz berduş tarzında gezer ve ben her defasında zorla ikna ederek traş ettiririm, yalnız bu fuar dönemleri eşimin içinden bir kazanova yükseliyo ve bu paspal gezen adam sabahları tam 50 dk süsleniyo ,hatta öyleki parfüm kokusundan genzim tıkanır vaziyette geziyorum.
Gidenleriniz varsaki fuar alanlarında aşırı dekolteli model gibi hatunlar olur ajanslardan seçilerek alınırlar, eşimle aynı ortamda bulunmalırını bile düşündükçe deliriyorum şimdi kesin birine baktı, kesin konuştu kesin birini ayarttı ,diye düşünmeden geçen bir dakikam yok diyebilirim.
Eşimin daha önce bir aldatma olayı olmadı,bir kıza yan gözle bakmışlıgını görmedim,duymadım benden öncesindede çok fazla kızlarla haşır neşir olan bir insan değildi, ama ben kendime engel olamıyorum sürekli aklımda kurguluyorum eşime msj atıp rahatsız ediyorum, arıyo tersliyip konuşuyorum aksam eve 1 saat geç geldi diye burnundan getiriyorum ,ama kendime engel olamıyorum,normal zamanlarda da sürekli beni aldatmıyosun dimi diye sordugum zamanlar oluyo sürekli beni aldattı aldatıcak endişesi içindeyim biliyorum yaptığım yanlış ama kendimede engel olamıyorum bir anlık krizle durumu çok abartıyorum bu durumun ileri aşamasında evliliğimin zarar göreceğini düşüyorum lütfen bana bir akıl verin içimdeki bu duruma nasıl hakim olabilirim kendimi nasıl durdurabilirim
Dün akşam kendi kendini tuzaga düşürdü sayılır, bir numarayı başka bir isimle kayıt etmiş fuardan bir kız diye açıklama yaptı numarası sende ne arıyo dedim işte geçen sene iiçin dayısı kızın numarasını al seneyede çağıralım demiş ,eşimde kayıt etmiş tabi, kıza numaramı vermedim dedi ama kız onu sabah saat 11 gibi aramış ,ee numaran varki aramış dedim haberim yok bilmiyorum dedi boşa kuruntumu yapıyorum yoksa birşeyler varmı takipte kalıp görücem.Tam aynı hislerdeyken bu konu denk geldi daha garip oldum sabahtan beri sipariş verirken şaka yapan bizden yaşca baya büyük kadına neden güldü diye kuruntu yapıp kavga ediyorum kapristen ve kuruntulrın açısındn seni çok iyi anlıyorum böyle yaparak kendimizi üzüyoruz...
Teşekkür ederim :)Yersiz yere kendini ve evliliğini yıpratma canım, enerjini başka şeylere harca. Yoksa korktuğun başına gelir
Teşekkür ederim sürekli baskıcı olan biri değilim zaten istediği zaman akşam maçlara gider arkadaşlarıyla içmeye gider v.s hiç karışmam yani sosyal hayatından koparıcak birşey kesinlikle yapmıyorum sürekli dilede getirmiyorum ama fuar dönemlerinde yaşıyorum bu sorunu gidip ortamı gördüğüm için dahada sinir oluyorum 2 sefer gittim fuara ne yaptıgı belli olmayan insanlarla kaynıyodu o yüzden çıkıyo bu olaylarBir söz vardır: "Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek..."
Endişeleriniz ve acabalarınız yüzünden siz aklına sokuyorsunuz.Hal ve hareketlerinizden belki farkında olmadan kendinizden soğutabilirsiniz.
Dikkat edin...
Teşekkür ederim sürekli baskıcı olan biri değilim zaten istediği zaman akşam maçlara gider arkadaşlarıyla içmeye gider v.s hiç karışmam yani sosyal hayatından koparıcak birşey kesinlikle yapmıyorum sürekli dilede getirmiyorum ama fuar dönemlerinde yaşıyorum bu sorunu gidip ortamı gördüğüm için dahada sinir oluyorum 2 sefer gittim fuara ne yaptıgı belli olmayan insanlarla kaynıyodu o yüzden çıkıyo bu olaylar
Fuara katılmasamda bende gidiyorum olan durumlardan az çok bilgim var evet giyinip bakım yapmasındada bir gariplik görmüyorum ama fazla aşırıya kaçmasına anlam veremiyorum normalde sakal traşını bile baskıyla kesen biri her fuarda koşa koşa traş olmaya gidip parfüm banyosu yapınca deli oluyorum tamam bu fuarın bir gerenksinimi ama normaldede insan içine çıkan biri dikkat etmeli kendine sürekli paspal gezip sadece fuar zamanı kendine bakmasını yediremiyorum benİşim gereği her yıl katılıyorum fuarlara
Eşinin hazırlığı anormal bir şey değil
Fuar tüm şirketler için bir gövde gösterisidir
Giyinilir, süslenilir standlarda m,safir ağırlanır, yazılı olmayan bir mecburiyettir bu
Hatta bizim şirkette milyarlar dökülüp personele özel kıyafetler alınıyor
Katılan kime sorarsan sor vereceği cevap da aynıdır; fuar işkencenin vücut bulmuş halidir, çok yorucu ve sıkıcıdır
Boşa endişe ediyorsun
Fuara katılmasamda bende gidiyorum olan durumlardan az çok bilgim var evet giyinip bakım yapmasındada bir gariplik görmüyorum ama fazla aşırıya kaçmasına anlam veremiyorum normalde sakal traşını bile baskıyla kesen biri her fuarda koşa koşa traş olmaya gidip parfüm banyosu yapınca deli oluyorum tamam bu fuarın bir gerenksinimi ama normaldede insan içine çıkan biri dikkat etmeli kendine sürekli paspal gezip sadece fuar zamanı kendine bakmasını yediremiyorum ben
Evet haklısın normalde hiç kıskanç bir yapım yoktu ama ortamı gördükten sonra bana bile kıskançlık çöktü aradada burdaki konulardan etkileniyorum sanırım gerçi dün akşam biraz acaba gerçekten haklı yeremi kıskanıyorum diye bir kuşku olmadı değil fuardan bir kızın numarasını almış bana farklı bir biçimde anlattı diye düşünüyorum gellip gör v.s diyo kıza sor diyoda kıza ne sorayım ben sormıyacağımı ve gitmeyeceğimi bildiği için saçmalıyo sanırım belli etmesemde takibe başlıycamBir sır vereyim mi, bende öyleyim :)
Günlük yaşantımda makyaj bile yapmam
Bi kot, bir gömlek yaşayanlardanım :) ama fuar olunca bir süslenme geliyor üstüme
Sanırım herkes çok özendiği için yoldan çıkıyorum, düşün oje bile sürüyorum yani normalde asla kullanmam :))
Kendini yeme, insan tabi eşini kıskanır ama bu durum biraz mecburi, takma kafana
Sende süslen o evden çıkmadan, benim eşim öyle yapıyor, hayırdır diyorum hadi ben fuara gidiyorum sana ne oluyor:)) Bende gidiyorum diyor, akşam üzeri seni almaya gelirim diyor :)))) ama illa süsleniyor benimle beraber:))
Evet haklısın normalde hiç kıskanç bir yapım yoktu ama ortamı gördükten sonra bana bile kıskançlık çöktü aradada burdaki konulardan etkileniyorum sanırım gerçi dün akşam biraz acaba gerçekten haklı yeremi kıskanıyorum diye bir kuşku olmadı değil fuardan bir kızın numarasını almış bana farklı bir biçimde anlattı diye düşünüyorum gellip gör v.s diyo kıza sor diyoda kıza ne sorayım ben sormıyacağımı ve gitmeyeceğimi bildiği için saçmalıyo sanırım belli etmesemde takibe başlıycam
Evet haklısın normalde hiç kıskanç bir yapım yoktu ama ortamı gördükten sonra bana bile kıskançlık çöktü aradada burdaki konulardan etkileniyorum sanırım gerçi dün akşam biraz acaba gerçekten haklı yeremi kıskanıyorum diye bir kuşku olmadı değil fuardan bir kızın numarasını almış bana farklı bir biçimde anlattı diye düşünüyorum gellip gör v.s diyo kıza sor diyoda kıza ne sorayım ben sormıyacağımı ve gitmeyeceğimi bildiği için saçmalıyo sanırım belli etmesemde takibe başlıycam