Krizlerdeyimm

Yalan atamıyorum nedense herşeyin doğrusunu anlatıp iyi bişey yaptım sanıyorum kendimce evet hata yapıyorum güvenmiyorum demekle :)

sız eskılere takılmısınız hanımefendı eskı es, eskı aıle mevzuları bırakın bunları ben sıze su an bırlıkte oldugum kısı ıle yasadıklarımı soyluyorum. siz ise eskı esten , aılenızden yedıgınız kazıklardan bahsedıyorsunuz. esınıze guven duymuyorsanız hıc evlenmemelıydınız . evlendıysenız onu eskı es ıle kıyaslamayın ve herseyden once kendınıze guvenın ve ınanın.

Olsun ne kadar uzun yazsanızda okurum eleştriye açığım hatamı görüp yardım almak için konu açtım sonuçta :)
evet kesinlikle benim için boşanma tek çözüm böyle bir olayı zaten sineye çekemem ama bu kadar sevip zorla evlenmişken o hatayı yapmasından çok korkuyorum sanırım

Yapmayın nolur, hiç bişi görmemişsiniz eşinizden. bende işyerine giderken gayet paspalımdır ama fuar olucaksam şayet saçımı bile boyattığımı bilirim fuar için. neticede milyon tane insanla görüşme yapıcam görüntü önemli. şimdi benimde aldatma potansiyelim var? durduk yere kurup 3 gün sonra kendi kurduklarınıza inanmayın. eviliniğinize yazık çok yenisiniz daha relax olun

Bende durumumun eskiden kaynaklı bir sorunla tetiklendiğini anlatmaya çalıştım peki teşekkür ederim

Hayır tabiki o potansiyeliniz yoktur ama ben sakal sevmezken,traş olmayan,diş fırçalamayı çok sevmeyen,4 gün aynı kıyafeti çıkarmamak için direten eşten bahsediyorum neden eşi içinde az olsun çaba harcamaz bu yüzden sorun yaşıyorum

ozaman sorununuz eşinizin fuar giderken süslenmesi mi? normalde kişisel bakımlarını yapmamasımı? sizi aldatıyor olma ihtimalimi?

ozaman sorununuz eşinizin fuar giderken süslenmesi mi? normalde kişisel bakımlarını yapmamasımı? sizi aldatıyor olma ihtimalimi?
Eşim fuara giderken normalden çok fazla bakım yapıp normal zamanda yapmaması bu sebeple benim ona karşı güven problemi yaşamama sebep olması

sizde beraber gidin eşinizle fuara

Şüphelenmek için mantıklı sebepler bulmaya çalışıyorsunuz, böyle her hareketini didiklerseniz bulursunuz da, inanırsınız da...
Eşiniz sizi aldatmıyor olabilir, ama siz onda bıkkınlık yaratmış olabilirsiniz bu düşüncelerinizle.

Aklında yoksa da sokacaksın böyle yaparak.
Sen daha çok süslen, daha bakımlı ol.
O korksun, endişelensin bırak.
Öyle düşünsem de beni aldatmıyorsun dimi diye sormam yani hee aldatıyorum demesini bekleyemeyiz sonuçta. :)

Evet burdada gördümki çok aşırı tepkiler vermişim daha dikkat edicem ve birdaha dile getirmemek için elimden geleni yapıcam

Evet saçmaladığımı farkettim bu soruyu sorunca :)

bence çık alışveriş yap, birkaç değişliklik yap kendinde. O birden bire böyle bakımlı, süslü olmaya başladıysa sen iki katını yap. hem kendini daha iyi hissedersin, hem de dikkatini çeker eşinin. Ayrıca ne olursa olsun normal davranmaya çalış eşine, aklındaki düşüncelere esir olma.

Evet son kararım böyle davranmaya çalışmak alışveriş yaptım önceki gün depresyon haline girip tekrar denemedim bile :) ama sabırlı olmaya gayret göstericem teşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…