- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi CadiKazani
sen her zamankinden daha güzel şık bakımlı olduğunda bunu başka bi niyetle mi yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan atamıyorum nedense herşeyin doğrusunu anlatıp iyi bişey yaptım sanıyorum kendimce evet hata yapıyorum güvenmiyorum demekle :)Bende öyle deme ben diyorum ki "aşkım sana güveniyorum ama dışarıda ki insanlara güvenmiyorum , öyle kadınlar varki evli adam kollayan Dışarıda öyle deyince ben birsey demiyor ona güvenmediginizi Söylemeyin bence direk .
sız eskılere takılmısınız hanımefendı eskı es, eskı aıle mevzuları bırakın bunları ben sıze su an bırlıkte oldugum kısı ıle yasadıklarımı soyluyorum. siz ise eskı esten , aılenızden yedıgınız kazıklardan bahsedıyorsunuz. esınıze guven duymuyorsanız hıc evlenmemelıydınız . evlendıysenız onu eskı es ıle kıyaslamayın ve herseyden once kendınıze guvenın ve ınanın.Ben anlatmaya başlarsam sabah olur sanırım o yüzden çok ince ayrıntısına girmedim tabiki herkesin yaşanmışılığı düşüncesi başkadır, ben size eski eşimle boşanmak istediğimi söylediğim zaman bebeğimle beraber hayır boşanamazsın diye ailem tarafından sokağa atılıp komşuya yalvardığımı lütfen bu gecelik kalayım yarın çaresine bakıcam dediğimi bu yüzden aileme karşıda güvenimin sıfır olsudugunu söylesem sadece bu bile yeterli bana göre çok fazla geçmişi hatırlamak istemiyorum çünkü
Olsun ne kadar uzun yazsanızda okurum eleştriye açığım hatamı görüp yardım almak için konu açtım sonuçta :)Onu aştıysan bu aldatılma konusunu da aşarsın bence.
Eşin seni aldatsa ne yaparsın onu düşün. en kötü durum ne olur yani? boşanrsın diil mi? dünyanın sonu mu? değil.
bir gün ağlarsın iki gün ağlarsın, unutursun,
bu şekilde devam edersen kendini her gün ağlatırsın.
Bunu kendine yapma ne olur.
Bu konuda hassasım, uzun yazdım :)
Tabiki hayır ama normal günde paspal gezip bir saç taramayıp diş fırçalamayıp sırf biyere gidicem deyip bakımlı olmuyorum genelde aynı bakımı hem evde hem işte sürdürüyorumsen her zamankinden daha güzel şık bakımlı olduğunda bunu başka bi niyetle mi yapıyorsun?
Bende durumumun eskiden kaynaklı bir sorunla tetiklendiğini anlatmaya çalıştım peki teşekkür ederimsız eskılere takılmısınız hanımefendı eskı es, eskı aıle mevzuları bırakın bunları ben sıze su an bırlıkte oldugum kısı ıle yasadıklarımı soyluyorum. siz ise eskı esten , aılenızden yedıgınız kazıklardan bahsedıyorsunuz. esınıze guven duymuyorsanız hıc evlenmemelıydınız . evlendıysenız onu eskı es ıle kıyaslamayın ve herseyden once kendınıze guvenın ve ınanın.
Hayır tabiki o potansiyeliniz yoktur ama ben sakal sevmezken,traş olmayan,diş fırçalamayı çok sevmeyen,4 gün aynı kıyafeti çıkarmamak için direten eşten bahsediyorum neden eşi içinde az olsun çaba harcamaz bu yüzden sorun yaşıyorumYapmayın nolur, hiç bişi görmemişsiniz eşinizden. bende işyerine giderken gayet paspalımdır ama fuar olucaksam şayet saçımı bile boyattığımı bilirim fuar için. neticede milyon tane insanla görüşme yapıcam görüntü önemli. şimdi benimde aldatma potansiyelim var? durduk yere kurup 3 gün sonra kendi kurduklarınıza inanmayın. eviliniğinize yazık çok yenisiniz daha relax olun
ozaman sorununuz eşinizin fuar giderken süslenmesi mi? normalde kişisel bakımlarını yapmamasımı? sizi aldatıyor olma ihtimalimi?Hayır tabiki o potansiyeliniz yoktur ama ben sakal sevmezken,traş olmayan,diş fırçalamayı çok sevmeyen,4 gün aynı kıyafeti çıkarmamak için direten eşten bahsediyorum neden eşi içinde az olsun çaba harcamaz bu yüzden sorun yaşıyorum
Eşim fuara giderken normalden çok fazla bakım yapıp normal zamanda yapmaması bu sebeple benim ona karşı güven problemi yaşamama sebep olmasıozaman sorununuz eşinizin fuar giderken süslenmesi mi? normalde kişisel bakımlarını yapmamasımı? sizi aldatıyor olma ihtimalimi?
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım artık nasıl açılıcağını unutmak üzereymişim :)
Geleyim konuma;Yaklaşık 2 senelik evliyim,eşimlede normal insanlar gibi ara sıra tartışan çok fazla hır gür olmayan bir evliliğimiz var (monoton) denilecek cinsteniz, eşimde bende aynı meslek grubundayız ,yılın belli dönemleri fuarlar oluyo eşim mecburen fuara katılıyo normal günlerde işe gidip gelirken v.s durumlarda eşim bakımsız denicek saç sakal birbirinde dediğimiz berduş tarzında gezer ve ben her defasında zorla ikna ederek traş ettiririm, yalnız bu fuar dönemleri eşimin içinden bir kazanova yükseliyo ve bu paspal gezen adam sabahları tam 50 dk süsleniyo ,hatta öyleki parfüm kokusundan genzim tıkanır vaziyette geziyorum.
Gidenleriniz varsaki fuar alanlarında aşırı dekolteli model gibi hatunlar olur ajanslardan seçilerek alınırlar, eşimle aynı ortamda bulunmalırını bile düşündükçe deliriyorum şimdi kesin birine baktı, kesin konuştu kesin birini ayarttı ,diye düşünmeden geçen bir dakikam yok diyebilirim.
Eşimin daha önce bir aldatma olayı olmadı,bir kıza yan gözle bakmışlıgını görmedim,duymadım benden öncesindede çok fazla kızlarla haşır neşir olan bir insan değildi, ama ben kendime engel olamıyorum sürekli aklımda kurguluyorum eşime msj atıp rahatsız ediyorum, arıyo tersliyip konuşuyorum aksam eve 1 saat geç geldi diye burnundan getiriyorum ,ama kendime engel olamıyorum,normal zamanlarda da sürekli beni aldatmıyosun dimi diye sordugum zamanlar oluyo sürekli beni aldattı aldatıcak endişesi içindeyim biliyorum yaptığım yanlış ama kendimede engel olamıyorum bir anlık krizle durumu çok abartıyorum bu durumun ileri aşamasında evliliğimin zarar göreceğini düşüyorum lütfen bana bir akıl verin içimdeki bu duruma nasıl hakim olabilirim kendimi nasıl durdurabilirim
Şüphelenmek için mantıklı sebepler bulmaya çalışıyorsunuz, böyle her hareketini didiklerseniz bulursunuz da, inanırsınız da...Hayır tabiki o potansiyeliniz yoktur ama ben sakal sevmezken,traş olmayan,diş fırçalamayı çok sevmeyen,4 gün aynı kıyafeti çıkarmamak için direten eşten bahsediyorum neden eşi içinde az olsun çaba harcamaz bu yüzden sorun yaşıyorum
yani eşiniz daha önceden güveninizi sarsacak bişi yapmadıysa, boşuna kendinize dert edinmeyinEşim fuara giderken normalden çok fazla bakım yapıp normal zamanda yapmaması bu sebeple benim ona karşı güven problemi yaşamama sebep olması
Maalesef benim pozisyonum farklı oldugu için gidemiyorum :)sizde beraber gidin eşinizle fuara
Evet burdada gördümki çok aşırı tepkiler vermişim daha dikkat edicem ve birdaha dile getirmemek için elimden geleni yapıcamŞüphelenmek için mantıklı sebepler bulmaya çalışıyorsunuz, böyle her hareketini didiklerseniz bulursunuz da, inanırsınız da...
Eşiniz sizi aldatmıyor olabilir, ama siz onda bıkkınlık yaratmış olabilirsiniz bu düşüncelerinizle.
Hayır konumdada bahsettim daha önce hiçbir girişimde bulunmadı tamamen benden kaynaklı bir sorun daha çok dikkat edicem teşkler.yani eşiniz daha önceden güveninizi sarsacak bişi yapmadıysa, boşuna kendinize dert edinmeyin
Evet saçmaladığımı farkettim bu soruyu sorunca :)Aklında yoksa da sokacaksın böyle yaparak.
Sen daha çok süslen, daha bakımlı ol.
O korksun, endişelensin bırak.
Öyle düşünsem de beni aldatmıyorsun dimi diye sormam yani hee aldatıyorum demesini bekleyemeyiz sonuçta. :)
bence çık alışveriş yap, birkaç değişliklik yap kendinde. O birden bire böyle bakımlı, süslü olmaya başladıysa sen iki katını yap. hem kendini daha iyi hissedersin, hem de dikkatini çeker eşinin. Ayrıca ne olursa olsun normal davranmaya çalış eşine, aklındaki düşüncelere esir olma.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konu açmamıştım artık nasıl açılıcağını unutmak üzereymişim :)
Geleyim konuma;Yaklaşık 2 senelik evliyim,eşimlede normal insanlar gibi ara sıra tartışan çok fazla hır gür olmayan bir evliliğimiz var (monoton) denilecek cinsteniz, eşimde bende aynı meslek grubundayız ,yılın belli dönemleri fuarlar oluyo eşim mecburen fuara katılıyo normal günlerde işe gidip gelirken v.s durumlarda eşim bakımsız denicek saç sakal birbirinde dediğimiz berduş tarzında gezer ve ben her defasında zorla ikna ederek traş ettiririm, yalnız bu fuar dönemleri eşimin içinden bir kazanova yükseliyo ve bu paspal gezen adam sabahları tam 50 dk süsleniyo ,hatta öyleki parfüm kokusundan genzim tıkanır vaziyette geziyorum.
Gidenleriniz varsaki fuar alanlarında aşırı dekolteli model gibi hatunlar olur ajanslardan seçilerek alınırlar, eşimle aynı ortamda bulunmalırını bile düşündükçe deliriyorum şimdi kesin birine baktı, kesin konuştu kesin birini ayarttı ,diye düşünmeden geçen bir dakikam yok diyebilirim.
Eşimin daha önce bir aldatma olayı olmadı,bir kıza yan gözle bakmışlıgını görmedim,duymadım benden öncesindede çok fazla kızlarla haşır neşir olan bir insan değildi, ama ben kendime engel olamıyorum sürekli aklımda kurguluyorum eşime msj atıp rahatsız ediyorum, arıyo tersliyip konuşuyorum aksam eve 1 saat geç geldi diye burnundan getiriyorum ,ama kendime engel olamıyorum,normal zamanlarda da sürekli beni aldatmıyosun dimi diye sordugum zamanlar oluyo sürekli beni aldattı aldatıcak endişesi içindeyim biliyorum yaptığım yanlış ama kendimede engel olamıyorum bir anlık krizle durumu çok abartıyorum bu durumun ileri aşamasında evliliğimin zarar göreceğini düşüyorum lütfen bana bir akıl verin içimdeki bu duruma nasıl hakim olabilirim kendimi nasıl durdurabilirim
Evet son kararım böyle davranmaya çalışmak alışveriş yaptım önceki gün depresyon haline girip tekrar denemedim bile :) ama sabırlı olmaya gayret göstericem teşklerbence çık alışveriş yap, birkaç değişliklik yap kendinde. O birden bire böyle bakımlı, süslü olmaya başladıysa sen iki katını yap. hem kendini daha iyi hissedersin, hem de dikkatini çeker eşinin. Ayrıca ne olursa olsun normal davranmaya çalış eşine, aklındaki düşüncelere esir olma.